PIZ BUIN и слънчева алергия?

• 21 897
  • 82
  •   1
Отговори
# 45
Леле mimi123, при теб положението е страшно  Confused

# 46
  • София
Да се запиша и аз в клуба на алергичните. Скоро си взех от противоалергичната серия на PIZ BUIN 15-ти фактор....надявам се да остана доволна.

# 47
Леле mimi123, при теб положението е страшно  Confused
Да,за съжаление, краката ми бяха грозна гледка , направо ме хващаше срам да ходя със сандали Confused.Много се надявам да нямам за това лято повече поражения , ама то сега започва , как ще ходя на море незнам Cry

# 48
  • София
Да се запиша и аз в клуба на алергичните. Скоро си взех от противоалергичната серия на PIZ BUIN 15-ти фактор....надявам се да остана доволна.
АЗ миналата година бях много доволна  Peace Но сега ме разубедиха и май ще заложа на EUcerin. Ще се радвам, ако и ти споделиш впечатления след използването на Pizz Buina  Peace И пак да кажа аз си стоях под чадъра основно, но във водата си влизах. Незнам ако стоиш на слънце 1 час примерно дали е ок  Thinking

# 49
Да , и аз съм ползвала това Пиц бюин за алергия ,както и нещо си на Eucerin -нищо не помага при мен !!
В крайна сметка ходих на дерматолог и алерголог ,изписаха ми противоалергични хапченца ,които пия само преди излагане на слънце ,мажа големия фактор слънцезащитен / напр. 50/,после ментолов спирт ,щото чат-пат се обривам ,като овъргаляна в коприва .

# 50
А знаете ли дали Пантенол помага, ако се появи алергията. Да си взема за всеки случай...  Thinking Или да се спасявам с ментоловия спирт и флуцинар, ако случайно се появи? (дано не  #2gunfire)

# 51
  • София
didkа Пантенол си е за изгаряния. На мен лично ми помага само Псило балсам (на опаковката има нарисувано слънце и си пише, че е при слънчеви алергии и ухапвания от насекоми). Друго не ми помага, фенистил също съм пробвала и още 2 други мазила, в комбинация, на които не им помня името, но само псилото има ефект за мен  Peace
Така или иначе обаче винаги си нося и Пантенол с мен  Laughing
Дано не се налага да използваш каквото и да е  Hug

# 52
meggle, значи аптекарките за нищо не стават, все пантенол се опитваха да ми пробутват  Laughing
За псило балсама знам, даже си имам 1-2-3 опаковки от него  Laughing
Ще разитам на флуцинара, ако се наложи, поне знам че помага.

# 53
  • София
Аз гласувам с две ръце за Юсерин!  Peace Само това ме е спасявало до момента. От аптекарка знам, че цялата им серия за предпазване от слънцето е подходяща за хора с кожни алергии, а не само този който е 25 фактор и пише, че  е за алергична кожа. Били им променили формулата и за това всички стават, но оставили надписа на този, защото хората си го познават. Аз миналата година бях със спрейчето 20 фактор и не се обринах грам. Чудех се дали да не пробвам Пиз Буин тази година, ама май няма, че всеки път щом пробвам нещо друго после съжалявам. Да питам някой да е виждал Юсерина в някоя аптека на промоция нещо?  Rolling Eyes

# 54
Здравейте, завърнах се от морето и да ви кажа много съм доволна от Eucerin-а. Излезна ми леко алергията все пак, но само около глезените, защото там бях изгоряла. Първия ден забравих там да се намажа, а и винаги си изгарям там. Но до вечерта всичко мина и не се е появявала алергията  Mr. Green Много съм доволна  Sunglasses

# 55
  • София
didka Браво  Laughing
И аз го взех него в крайна сметка  Hug А имаш ли някакъв тен все пак  Flutter

# 56
Аз пък си взех Piz Buin ,защото на всякъде беше свършил Юсерина и супер много съжалявам.Цялата се изприщих , само като се покажа на слънце а се мажа през половин час много обилно , пълен боклук за 45 лв , направо съм бясна . #Cussing out #2gunfire #2gunfireА взех 50 фактор  Shocked

# 57
meggle, църна съм кат цигане  Mr. Green Даже по-черна от миналата година, когато ходих и на солариум преди морето 1 час...

mimi123, много лошо така като се е свършил... И как може да се свърши по средата на лятото, когато хората тръгват на море !!!  #2gunfire

# 58
  • София
Само да ви кажа, че гледах, че сте го коментирали - Юсерин 15 фактор е спрян от производство от миналата година.  Peace Най-ниския е 20, аз с него си почернявам и най-важното не се обривам де.  Wink Peace

# 59
  • София
И аз предположих, че е спрян от производство, защото никъде не ми го предложиха. Даже ми обясниха, че единственият за алергии е 25 фактор  Crazy
Mimi123 да не би да не си взела Пиз Буин за алергии, а обикновен? Аз и с него нямах проблем миналата година, но сега заради мъжа ми избрахме Юсерин, защото и той се оказа с алергия и кожната лекарка изрично му каза само него и нищо друго. Ще пиша и аз по-натам обаче.
А колкото до наличностите - миналата седмица в аптеката в Мола на Стамболийски Юсерина беше доста добре зареден  Peace

Общи условия

Активация на акаунт