Отговори
# 675
  • Пловдив
hot pepper - като изключим факта, че от месец и половина целият съм в следи от котешки нокти, друг опит с котешки нокът, нямам. Mr. Green

Нищо де, аз не очаквам да си запознат с всичко. Мислех си, че е лесна работа - купувам и пия, ама като позачетох и навлязох в дълбоки води. В крайна сметка след всичко прочететно заключих, че продукта на Now foods изглежда добър, цената също е добра и отзивите от клиенти са обнадеждаващи. Смятам да си го поръчам в най-скоро време. Като имам повече наблюдения, ще споделя, та и вие да си купите.
http://www.iherb.com/Now-Foods-Cat-s-Claw-5000-120-Vcaps/452?at=0

Не бързайте да пиете, обаче, без да сте прочели достатъчно. Тези, които искат да забременяват, да не пият! Има опасност от помятане. Кръвта може да се разреди, кръвното да падне, да се появят алергични реакции и т.н. Абе, трябва да се чете и да се действа внимателно.

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 14:33 от hot pepper

# 676
  • София
I see you, благодаря за хубавите предложения Peace Това ще са ми следващите покупки от сайта Hug
Моля за съвет! Имам силно изразен ПМС и всеки месец около 5 дни преди цикъл съм просто "разбита"...отпадналост, нервност,виене на свят и т.н. Нещо подходящо да ми препоръчате за справяне?
Вит.А +Вит.Е по схема
Масло от Вечерна иглика или Бораго
вит.В6
или B комплекс,
Магнезий  /Ca+Mg+Zn+D/
вит.С
Ако не се повлиява от добавки - отиваш на АГ Simple Smile

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

# 677
Цитат
За вит.С-то - аз поръчах Alive на Nature's Way (първият от изброените). Нямам идея защо, но все като съм чела на различни места се препоръчва формата на прах. Самата пудра, разтворена във вода, на мен ми е неприятна да я изпия, но в сок или смути е ОК.
I see you, благодаря и на теб за споделеното мнение! В крайна сметка, май се спирам на продукта на Нау от 500 мг. Той хем има органични съставки, хем като цена е един от най-изгодните. Ако има други от вас, които предпочитат органичния вит. Ц ще се радвам да споделят защо!
И друг въпрос да поставя. Някой взима ли ехинацея на капсули? Какво ще кажете като профилактично средство за имунитета? Колебая се между чесън и ехинацея за есента. newsm78 Имам опит с ехинацея на капки приемана орално при първи симптоми на грип и съм много доволна, винаги много ми помага.

# 678
  • София
Цитат
За вит.С-то - аз поръчах Alive на Nature's Way (първият от изброените). Нямам идея защо, но все като съм чела на различни места се препоръчва формата на прах. Самата пудра, разтворена във вода, на мен ми е неприятна да я изпия, но в сок или смути е ОК.
I see you, благодаря и на теб за споделеното мнение! В крайна сметка, май се спирам на продукта на Нау от 500 мг. Той хем има органични съставки, хем като цена е един от най-изгодните. Ако има други от вас, които предпочитат органичния вит. Ц ще се радвам да споделят защо!
И друг въпрос да поставя. Някой взима ли ехинацея на капсули? Какво ще кажете като профилактично средство за имунитета? Колебая се между чесън и ехинацея за есента. newsm78 Имам опит с ехинацея на капки приемана орално при първи симптоми на грип и съм много доволна, винаги много ми помага.
Използвам течна ехинацея за детето и съм много доволна  Peace ........ пък и ти щом ти помага защо се отказваш?!  Simple Smile
За мене пия зимата много витамин Ц -1-2гр. на ден и съм бетон  Simple Smile

# 679
  • Варна
Здравейте,от известно време ви открих и от тогава ви следя с интерес.Бих искала да помоля за съвет.Става дума за следното:5-6 месеца съм пила Примолут-Нор за регулиране на месечния цикъл.От миналия месец го спрях ,купих си корени от диоскорея.Какво бихте ми препоръчали за регулиране на хормоналния баланс.Благодаря предварително.

# 680
  • Тука, под липите стари...
I see you, благодаря за хубавите предложения Peace Това ще са ми следващите покупки от сайта Hug
Моля за съвет! Имам силно изразен ПМС и всеки месец около 5 дни преди цикъл съм просто "разбита"...отпадналост, нервност,виене на свят и т.н. Нещо подходящо да ми препоръчате за справяне?
С риск да стана досадна ще кажа пак за моя опит с ГЛК (масло от Пореч). Започнах да го вземам главно заради тежък ПМС. Няколко дни преди цикъл едва дишах - сърцебиене, главоболие, напрежение като цяло. От както приемам ГЛК минаха два цикъла. Може би трябва да мине още един, за да съм сигурна, че не е просто съвпадение, но засега мога да кажа, че тези "гадни дни" минават много по лесно.  Освен това пристъпите на мигрена намаляха значително и като честота и като интензитет. Продължавам да вземам капсулите Пореч и рибено масло, пък ще видя как ще се развият нещата.
Преди това бях опитвала и с вит.А, Е., С, вит.В комплекс, Магнезий, но резултат поне при мен нямаше.

# 681
Моята поръчка също е пристигнала. Но първо трябва да приключа с кърменето(което май скоро ще е като гледам бебето как се дърпа) че да почвам с целия арсенал. За сега съм на калций , магнезий, витамин Ц на прах, рибено масло, Лецитин и Селен.

В супера видях Див ямс и реших да го пробвам как е навкус. Сварих го като картофи, но го обелих предварително. наистина е сладко и спокойно може да се сбърка с тиква на вкус.
И още нещо относно хранителните добавки и тези който се интересуват нещо дали е био, органично,когато от USA се купува. Трябва да има надпис USDA. Видях доста продукти който го имаха.

моя код: LAG314

# 682
Цитат
Използвам течна ехинацея за детето и съм много доволна  Peace ........ пък и ти щом ти помага защо се отказваш?!  Simple Smile
За мене пия зимата много витамин Ц -1-2гр. на ден и съм бетон  Simple Smile
Bobka я кажи как даваш детската ехинацея? И вит С през цялата зима ли го пиеш(8месеца)?

Благодаря ти denis_d  не знаех ,че не действа добре котешкият нокът на алергични-астматици .То май астматик без алергия няма ,но нашата е алергия към НСПВ и Аналгетици .На дилема съм котешки нокът ,алое( в момента пие течно ,но не помага особенно),ехинацея. newsm78

# 683
С риск да стана досадна ще кажа пак за моя опит с ГЛК (масло от Пореч). Започнах да го вземам главно заради тежък ПМС. Няколко дни преди цикъл едва дишах - сърцебиене, главоболие, напрежение като цяло. От както приемам ГЛК минаха два цикъла. Може би трябва да мине още един, за да съм сигурна, че не е просто съвпадение, но засега мога да кажа, че тези "гадни дни" минават много по лесно.  Освен това пристъпите на мигрена намаляха значително и като честота и като интензитет. Продължавам да вземам капсулите Пореч и рибено масло, пък ще видя как ще се развият нещата.
Преди това бях опитвала и с вит.А, Е., С, вит.В комплекс, Магнезий, но резултат поне при мен нямаше.
oх, точно същите са и моите симптоми и сега с горещините сякаш още по-зле. а има ли го в сайта това масло от пореч?
denis_d, благодаря ти за насоките, започвам от днес да пия някои от нещата-имам ги Grinning

# 684
  • София
....
Bobka я кажи как даваш детската ехинацея? И вит С през цялата зима ли го пиеш(8месеца)?
....

feyaa, давам 1 чаена лъжичка профилактично (на 5г. е сина), ако усетя нещо, че настива увеличавам дозата на 2 лъжички дневно. Давам само от тази с бъз и прополис:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Sambucus-for-Kids-Berry-Flavor … -240-ml/9342?at=0

Вкусна е и детето я приема с удоволствие!Препоръчвам я на всички за имунната система.
Витамин Ц го взимам от късна есен до пролетта.

Ето една интересна статия за Натурални или синтетични витамини?:
http://www.bb-team.org/articles/2865/#axzz0uK9x7bpf

Код за отстъпка 5$ при първа поръчка от iherb.com   LAV475

# 685
afwitch Моят код HEF911

kinoa - препаратът Примолут-Нор представлява синтетичен прогестин и е хубаво да се избягва. Ако имаш хормоналнизследвания - дай ги. Диоскореята е по-добре. Ако те оправи - добре, иначе изследвания.

b]dalil[/b] - съкращението е US Department of Agriculture, демек Министерство на земеделието... Добре.

# 686
  • София
Който се интересува от напълно натурален витамин Ц бих препоръчала от този:

Купувала съм го за детето, но за съжаление в iherb не го предлагат.

# 687
Пинки, сега видях, че серрапептаза в  iHerb има доста избор? Май се навивам да поръчвам ензимите, които коментирахме в друга тема, та се чудя Бодифлекс от Лечител ли да купувам или ще ми препоръчаш нещо от  iHerb ?

# 688

I see you - находките ти ме заинтресуваха, особено тия за миризмите, че имам проблем...

Ако е много сериозен проблема с миризмите мога да ти препоръчам нещо, от което дори теб не биха те надушили диви прасета от 10 метра  Mr. Green

feyaa, и аз ползвам Самбукуса на Nature's Way. Екстрактът от черен бъз е уникален, особено в комбинация с корен от ехинацея и прополис. Обаче, сега за лятото не го давам. Евентуално есента ще направя едномесечен профилактичен курс или ако се наложи (по-добре да не се налага де).

denis, понеже и аз съм в кюпа на ПМС страдащите (моят се изразява в свръх нервност), какви дневни дози евентуално от витамините А, Д и т.н. Аз щото пия cod liver oil, а в него ги има.

# 689
afwitch Моят код HEF911

кия - в iHerb ензими колкото щеш и са 3-4 пъти по-евтини, но мисля, че търсеше алтернатива.

Виж големия списък 3-4 страници назад в темата.

I see you - проблемът не съм аз (слава Богу!), а малко коте...  И присъствието му вече се надушва.

Общи условия

Активация на акаунт