Отговори
# 660
Мия,много ти благодаря! Вече получавам сърцебиене като ми се налага да общувам с тази счетоводна къща и съм твърдо решена да я сменя.Все изчаквам да се разплетат малко конците и да започна да работя за да стане по-лесно,защото си мисля,че като са били наясно с досегашната ситуация ще се справят по-лесно.Ти приемаш ли нови клиенти?  Embarassed Тя каза,че щяла да проучи и да ми се обади,а още ни вест,ни кост...Направо съм в недоумение как поддържат цяла счетоводна фирма и толкова в страни от счетоводството ли са законите за майчинството?!

# 661
Диде и от нас с Краси много прегръдки и стиснати палци Стаси да е добре, а също и Зари Praynig newsm17 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 662
Мила Диде честита ти втора рожба!!! Стискаме силно палци и се молим от все сърце всичко с малкия Стаси да е наред Praynig Вярвам че ще е така, много  Hug

Ние се поизгубихме, но бяхме на моренце малко, прибрахме се във вторник, че в сряда водихме Криско при педи и сложихме последния пентаксим. Вечерта вдигна Т, сутринта пак и на обяд за последно. От тогава не е вдигал, но е киселичък и днес.

# 663
Диде, честито мъжленце, да ви е живо и здраво.
Стискаме палци с Жанито всичко да е наред с малкия Стаси и в най-скоро време да сте двамата и бързо да се приберете при малката кака Зари.  Hug  Hug  Hug

# 664
Диде,честита рожба.Имаш и нашите стиснати палци с Валето

# 665
Силве, майчинството, и осигурителните отношения като цяло, са леко в страни от чистото счетоводство. Затова и повечето счетоводни къщи неглижират тази тема. На мен пък ми е интересна, докато чистото счетоводство ми е леко скучно, но .... работата си е работа, цялата я върша. И последно, за да не се превърне темата ни в счетоводна  Wink, да, приемам клиенти.

Лори, и аз все още търся подходящия слънцезащитен продукт за Плами. Спряла съм се на три марки  Embarassed  Биодерма, Уриаж и Ла Рош. Последната има спрей за деца, фактор 50+ и ако го доставят в кварталната аптека, както ми обещаха, мисля него да взема. Смятам, че спрей ще ми е по-удобен от крем.  

# 666
  • в гората
 Диде,  Hug мила , успокой се и всичко ще се оправи  Hug Hug Hug.А за яденето не се тревожи, той и Тодор от два дена не ще да яде, нищо че съм му до задника.Имате много стиснати палци и положителна енергия от нас  Heart Eyes.

# 667
Диде,имаш и нашите стиснати палци  Praynig Вярвам,че всичко със Стани ще се развие добре и скоро всички ще сте си в къщи заедно  Hug Hug Hug

# 668
  • в сърцето на един мъж...
Диде Praynig Hug

# 669
Силве, а в тая връзка ти примаш ли нови пациенти?

# 670
Мия, не вземай Юриаж, той е за деца над 3 години, но го пише с много ситни букви.

# 671
Диде, изпращам ви цялата положителна енергия и вяра, която имам, всички  ще бъде наред, със сигурност в момента ти е притеснено  и изнервено, но знам, че неприятностите ще свършат скоро! Много целувки от нас с Мишо и девойката  Hug

Миналата  седмица, след ре-имунизацията с Пентаксим Мишо също вдигна температура вечерта, но еднократно, слава Богу, и на сутринта беше ОК. Чела съм, че след всяка следваща ваксина вероятността от Т е все по-голяма, тъй като се получава натрупване в организма. Той е вдигал само след Синфлрикс-а и този Пентаксим, т.е.поседните 2.

Аз използвам спрея на Авене (не ми работи  латиницата във форума newsm78) за деца 50+. Доволна съм, лесно се нанася и размазва и попива, не остава лепкав по кожата.

Събирам идеи за лек срещу отекли крака (това с лежането с крака на високо по разбираеми причини не е актуално   Laughing). Благодаря предварително!

# 672
Диде,вярвам че всичко ще се оправи и малкия Стани ще се пребори.Опитай се да си спокойна и той ще го усети.За малката Заринка,те момичетата са писали,толкова е тпло че на никой не му се яде.Много положителна енергия имате от нас с Маги. Heart Eyes Praynig Hug

# 673
Диде, кураж, мила! Всичко ще се оправи и скоро ще си гушкаш малкия бонбон!
Пиши, когато можеш, че много те мислим!

# 674
Дидерончо, ще се моля за малкия Стаси и за теб! Дано скоро поставят точна диагноза и да се оправи малкия юнак!
Заринка не я мисли, тя сигурно тъгува за теб, но като огладнее хубаво ще хапне, сигурна съм! Нали е в добри ръце, вярвам че се грижат добре за нея!
Дано скоро да сте си всички заедно вкъщи!

Общи условия

Активация на акаунт