90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №102

• 26 271
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
largefairy - Честит рожден ден, на твоето детенце, да ти е живо и здраво и много да ви радва, да е на татко гордостта и на мама радостта! Пожелавам му едно прекрасно детство изпълнено с безброй игри и забавления!   ura newsm59 Tada
SMG - изглеждаш страхотно, видях, че искаш да сваляш и още, но дори и да си промениш решението, знай че тези килограми, които си в момента ти отиват страшно много. Изглеждаш превъзходно.  smile3501 smile3525
На плувкините УСПЕХ с втората част на състезанието.  newsm10
На новодошлите успех със свалянето на килограмите. И много положителни емоции.
Аз след вчерашният режимен белтъчен ден имам +, но не смятам да му се давам  smile3534
За отчета, днес ден варива:
з- парче диня,
о- леща със салатка от краставички и доматки,
в- ще правя задушени зеленчуци със салатка от краставички и доматки.
Успешен ден на всички!

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 15:51 от gloriana

# 601
Здравейте:)
Днес съм 4-ти ден режимна и резултат вече има(което ме надъхва още повече Simple Smile)
* eli * -без отчаяния-може би ще свалиш наведнъж Peace
largefairy bdbaloni на твоето съкровище-много да те радва и занапред:)
SMG -много се радвам на хора,като теб  bouquet
tanyatais, soniapro-добре дошли!tanyatais-аз съм 4-ти ден,но сме почти със сходни кг и височина,така че ще слабеем заедно Peace
З-2 ябълки
О-банан и един домат малко по късно
В-или праскови или пак банан
Момичета маслини в кой ден се ядът-има ли значение?
Blagodarq Geri,ще видя дали ще свалям така,защото много глад ме мори Simple Smile!А между другото се оказа,че освен еднаквите(почти мерки) сме и еднаква зодия:)Simple Smile!Успех с минусите на всички които ме приветстваха с Добре дошла!

# 602
Момичета вчера ми беше първият воден-до 15 часа всичко беше наред и като започна да ми се мота главата и да ми е слабо....Реших да хапна малко диня-нищо . А пих доста вода, чай и  кафе....Накрая изядох 2 вафли и салата за вечеря и ми светна. Много ме беше после яд , ама и малкия постоянно ме разиграва навън и умората си казва думата.
Но сутринта бях много приятно изненадана 62 кг. от започнати 70 кг. т.е. -8. Направо не можах да повярвам - 4 пъти се качвах на кантарчето - то и на него много му нямам вяра , че е от най-простите, но от началото само а него съм се теглила. Сега продължавам по график-дано да не са нещо временно и да ги запазя , а пък и да сваля още. Все пак имам още 2 цикъла  пред себе си.
Днес белтъчен ден:
З -ябълка
О- постно зеле , че много ми се беше прияло и един айрян за да съм режимна. Салата учудващо не ми се ядеше.
В- кюфтета със салатка .

# 603
Нямам издънки засега  Simple Smile Даже въобще не съм гладна. По-лесно е нищо да не се яде, отколкото плодове (така и не ми стана любим).
Ей, blaithy, тъкмо ходих да си купя бански и други парцалки покрай него  Mr. Green Хайде дано станем като госпожицата, че и по-добре.

# 604
Нямам издънки засега  Simple Smile Даже въобще не съм гладна. По-лесно е нищо да не се яде, отколкото плодове (така и не ми стана любим).

smile3501 smile3501 smile3501  - продължавай в същият дух!!!!

# 605
Здравейте на всички.Искам и аз да се похваля-отслабнах с 16 кг но наближава края на диетата и искам да попитам след това трябва ли да се спазват някакви правила и какви са те точно.Благодаря предварително. Wink

# 606
Добър ден!
Тези дни мн рядко успявам да влизам.Сега ви попрочетох долу-горе!
SMG , Dream прекрасно изглеждате,невероятна промяна! Абсолютен стимул за всички!
Хари на теб честито за страхотния минус! Честито и на свички отчели минус,доста сте и това е страхотно! Нека да е така и за напред!
Кашарел може би съм пропуснала някаде ако си писала,но не разбрах по каква система се водиш сега newsm78
Добре дошли на многото нови момичета! Това е най-добрия режим! На точното място сте!  Hug
Тези дни е по-добре да не давам отчет Embarassed режимна съм като храна,но аз такова количество сякъш до сега не съм поглъщала...нз какво ми става..(даааммм и питките на Карина наистина са мнооооогооо вкусни,те са и една от причините да неискам да се отчитам  Shocked )
Остават ми 6 дни до края,така че не е страшно. Аз също на 4-и съм последен воден! Видях,че ще сме доста момичета тогава! Ще се подкрепяме!
На днешните водни-малко остана ще се справите! Успех на всички,много минуси ви желая,усмихнат и весел уикенд!  Hug

# 607
Имало Господ!Сдобих се с червена диня, лошото е, че е резен 2кг. Cry

# 608
  • Бургас
Здравейте на всички.Искам и аз да се похваля-отслабнах с 16 кг но наближава края на диетата и искам да попитам след това трябва ли да се спазват някакви правила и какви са те точно.Благодаря предварително. Wink
Остава закуската от плод още 90 дена,храниш се разделно доколкото можеш, спазваш часовете и по -ранна вечеря.
Хари ,най-накрая да случиш на диня и то за единия зъб само Joy
Отчета за днес
З-диня,сладка беше
О-ориз и салата, В-ориз и салата
В последно време нещо се поуливам с порциите.Нещо не ми се получава вечер да е наполовина.Гледам да е по малко ама определено не е наполовина.
Добре дошли на новите.Успех Hug

# 609
Днес си хапнах стабилно, но режимно.Бях гладна от чакане! hahaha Пусти оправдания! Blush
Ще кажа на майка да се ослушва за неделната диня.В противен случай ме чака лунно изпукване от глад. ooooh!

Сега да се отчета.За два приема-2 филийки, около 200гр тиквички, 400гр гювеч с картофи и половин домат.

# 610
geri_t  маслини може да хапваш всеки ден без плодовия, само гледай да не са много солени

Добре дошли на новите момичета  newsm51  не изброявам да не забравя някой   Laughing

SMG изглеждаш прекрасно поздравления  newsm51  

Отчет за днес варива
О и В картофена супа, но вместо фиде сложих малко ориз

# 611
Отчет за днес,плодов:

1 ябълка,купичка малини,3 праскови,10-12 моркова(много бяха малки)  и 1 банан

# 612
Здравейте и от мен  Hug и добре дошли на новите фиданки  bouquet да дам от4ета си за днес въглехидрати:з-1 портокал,О-кус-кус сас зелен4уци,в-салата+сладолед да се похваля сутринта имах минус 600гр. до тук сам свалила 4.200 не са много но в неделя ми е пъпвия воден и реших ако мога да го продалжа до понеделник 18.00 4аса и да го съ4етая и с лунуването но това са само планове за сега първо да видим дали ще се справя с водния и как 6те се 4уствам след него newsm78 ВОДНИТЕ  днес 4акаме ви утре на от4ет с големи минуси та да  се надъхаме и ние  за неделя видях 4е сме доста плувци на 04/07 ЛЕКА И ОТСЛАБВАЩА  ве4ер на вси4ки Hug П.П и едно въпрос4е защото до сега не сам лунувала само вода ли е позволено или може и фрешове например, а кафе може ли newsm78

# 613
  • на малък остров в океана
Ама какво лунуване, какви системи, какви пет лева Rolling Eyes Това тук е 90 дневна диета. Придържайте се към нея. Смесвайки няколко режима няма да постигнете нищо.

# 614
  • София
За днес плодов- на карая на вечерта се оплесках над тавата с мусака ooooh! Е ще се гръмна от яд,отнесе го разкоша,та барабар и децата Cry
Хари,къде тая жега бе,мен цял ден ми е криво в тоя дъжд(това ще да е разковничето за кризата с мусаката  Mr. Green)
И за динята не се къхари- по-добре 2кг зряла отколкото 20кг зелена  Wink
На водните- браво момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт