СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 41 016
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Blues, стискам палци. 10мин останаха Simple Smile
Късмет и на всички останали Simple Smile

# 586
Така не съм се чувствала нито миналата година, нито тази при първото класиране- в "нашата" градина има едно свободно място и засега ние сме на първо място. Ужасно ми е нервно... #Crazy  ooooh!Стискайте палци  Praynig

Стискаме!!!  Praynig  Hug

# 587
Някой знае ли дали ако детето се мести от една детска градина в друга трябват мед.изследвания
Благодаря

# 588
  • София
Благодаря на Ан мари.Регистрирах се чрез мозилата.  bouquet

# 589
  • София
Някой знае ли дали ако детето се мести от една детска градина в друга трябват мед.изследвания
Благодаря
НЕ.В картона трябва да се попълни до кага е било детето на другата детска градина и че не е било в контакс със заразно болни.Поне аз 2 пъти съм правила така и то единия път от часта на държавна.

# 590
  • София
Така не съм се чувствала нито миналата година, нито тази при първото класиране- в "нашата" градина има едно свободно място и засега ние сме на първо място. Ужасно ми е нервно... #Crazy  ooooh!Стискайте палци  Praynig
fingerscrossed Късмет,дано се похвалиш скоро с прието детенце!  Praynig

# 591
Знам ли. Може и да изскочат, но дали ще се разбере.
Една директорка от квартална градина е казала, че са правили проверка от общината (регламенти за приеми, основание и т.н.), не знам коя община, може би СО.

Няма как да не се разбере от майките, чиито дечица вече посещават групите, сравнявайки списъка с реално посещаващите. А те от общината може да си правят много проверки, но е ясно, че директорите са се застраховали с необходимите документи.

# 592
  • София
Ураааааааа след 2 години чакане най накрая ни приеха на градина

# 593
  • София
anelka119, честито Simple Smile
Ако нямаш подготвени документи побързай. Срокът за записване би трябвало да е до птък.

# 594
супер до година махат точките за работещи родители в системата на образованието най накрая новите промени са на гласуване другия месец- вече може и да се класираме  Hug

# 595
  • София
супер до година махат точките за работещи родители в системата на образованието най накрая новите промени са на гласуване другия месец- вече може и да се класираме  Hug
Линк към тази новина?
Съжалявам, но такова нещо в нет пространството не намерих.

Няколко пъти засягахме този въпрос в тази тема.
Нека остане този критерий, но да има определени условия за прилагането му.
Няколко пъти разисквахме какви ли не варианти.
- да се използва веднъж в рамките на учебната година;
- да не се използва от служители на изпитателен срок;
- да се използва за детското заведение, където работи дадения служител

Варианти много, стига да има кой да ги обсъди и приеме. Не съм за премахването му, не ми пречи.
С една дума критерия си е ок, прилагането му - не.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 13:53 от AnMary

# 596

супер до година махат точките за работещи родители в системата на образованието най накрая новите промени са на гласуване другия месец- вече може и да се класираме  Hug
Линк към тази новина?

Пипка,я уточни кое точно махат,че едното е ДК,а другото К и нямат нищо общо помежду си. Laughing
                         Да ви светна и по въпроса за домашните отсъствия.Нали се прие 30 дена /за да не се пазят места/ ,нооо.......сега можеш да си отсъстваш цяла година и като си плащаш 50 % от таксата никой не те пита пазиш ли място или не!
                         Та за това питам дали сте разбрали точно новите критерии или пак ще бъдете изненадани. Wink

# 597
  • София
Blues не е писала, дано да се е класирало детенцето й. Анелка честито на Вас:) Дидиа не запичвай пак.Достатъчно сме дъвкали критериите, а за това че се пазят места никой неможе да го спре това.

# 598
Blues не е писала, дано да се е класирало детенцето й. Анелка честито на Вас:) Дидиа не запичвай пак.Достатъчно сме дъвкали критериите, а за това че се пазят места никой неможе да го спре това.
                 Мен,лично,критерийте не ме вълнуват.Каквито деца постъпят за такива се грижим,но се страхувам,че някои от вас могат да останат разочаровани та за това ви предупреждавам да разграничите двата критерия.Като не обръщате внимание ваша работа. Laughing
                 Едно е да не може да се спре пазенето на места,а съвсем друго е писменно да се узакони.Пак ви предупредих,ама пак .....глас в пустиня.
                 Е,успех на вас при кандидатстване и на децата ви,които са приети.  bouquet

# 599
Нивно е да се смята, че ограничаването на дните за отсъствие по домашни причини е с цел да се избегне пазането на място.  Mr. Green
Промяната се прие само, за да може да се събира такса, включително, когато ти се пази място. Смятам го за разумно!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт