СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 41 015
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, мислех, че вече съм наясно с тази система, но вчера пак се озадачих...Както се вижда по-долу граничната група е от 18 кандидата, но само на 2ма от групата са изтеглени случайни числа и съответно са класирани деца със случайни номера.
......
Може ли някой да ми обясни защо е така? Благодаря ви предварително!  bouquet

П.С. Редактирах, за да не стоят тук данните на децата!

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 22:47 от marini

# 601
  • Банкя
Доколкото мога да прочета аз, повечето кандидати отговарят на условието "вече има входящ номер :", тоест номера се теглят само на новите кандидати, такива, които са имали градината в кандидатурите си, но сега са я направили първо желание или са подали по-късно желание да кандидатстват и имат номер - датата и часа. Peace

# 602
marini така както ги виждам нещата, има 5 свободни места. За две от тях се класират деца с по-голям брой точки, за останалите три има 18 кандидата, които са с равен брой точки и съответно се класират по входящ номер. Само на две от тях са теглени случайни номера, другите са имали от предни класирания, или са с по-късна дата на кандидатстване. Трите деца с най-малък номер са класирани. Ако нещо друго те е озадачило и не съм разбрала въпроса, питай  Peace

# 603
инсп. Гаджет, тоест, щом е по-късна датата на добавяне на градината, въпреки равния брой точки, не се тегли случаен номер, така ли? Ако е така, значи наистина нищо не съм била разбрала от тази система!
Акси, да, и на сина ми пише, че "вече има входящ номер", но той кандидатства за първи път в тази градина, както и още няколко деца.

# 604
инсп. Гаджет, тоест, щом е по-късна датата на добавяне на градината, въпреки равния брой точки, не се тегли случаен номер, така ли? Ако е така, значи наистина нищо не съм била разбрала от тази система!
Акси, да, и на сина ми пише, че "вече има входящ номер", но той кандидатства за първи път в тази градина, както и още няколко деца.

Да, на децата с по-късна дата на кандидатстване не се тегли номер, те вече си имат и той е дата, час, секунди на кандидатстване.

# 605
Благодаря, инсп. Гаджетbouquet Е, това пък изобщо не съм го проследила в регламентите! Значи, шансът става по-малък и от 0!

# 606
Благодаря, инсп. Гаджетbouquet Е, това пък изобщо не съм го проследила в регламентите! Значи, шансът става по-малък и от 0!

Затова е важно да се правят кандидатури във всички градини във всички околни квартали защото не се знае през кой месец коя детска градина ще пусне места, а така си запазваш входящия номер от преди първото класиране и си "гарантираш" че ако детето попадне в гранична група ще му се тегли входящ номер и ще има шанс. Съжалявам за детенцето ти, дано пуснат още места в някоя от градините, които си добавила преди 23-ти април.  Hug

# 607
  • София, под Карлсон
Толкова не мога да повярвам още, че забравих и да се похваля- приеха ни!!! Хванахме последния вагон на последния влак, вече не вярвах, че ще ни се случи   Crazy Близо две години следя темата и развитието на системата, но ето че едва сега виждам резултат...Само да уточня, че всъщност съвсем случайно бяхме приети и преди, но по второ желание, а сега вече сме приети по първо  Peace Ще продължа да следя развитието на нещата, защото за мен темата не е приключила- продължавам да смятам, че много деца се приемат с връзки, че някои критерии са особено несправедливи и че единственият начин да се оправят нещата е просто да има места за всички, т.е. да се строят детски градини  Peace
Успех на всички ви!

# 608
Blues честито, много се радвам да чуя такава прекрасна новина!   bouquet Дано сега бързо мине адаптационния период и вашите учителки да са най-грижоните на света  Hug

# 609
  • София, под Карлсон
Blues честито, много се радвам да чуя такава прекрасна новина!   bouquet Дано сега бързо мине адаптационния период и вашите учителки да са най-грижоните на света  Hug

Благодаря ти! Исках да го напиша и тук, за да вдъхна кураж на неприетите, че все пак нещата се случават и по нормалния начин, макар и в последния момент  Peace

# 610
  • София
Blues честито.Много се радвам за теб и детенцето ти.Бързо адаптиране и само положителни емоции Simple Smile

# 611
Попадам тук на нещо интересно:
http://mgmst.com/IPA6F82F7C9F1F6420A884DE02C6E1B3025/
Децата в едната група са 38  Shocked В яслената не мога да коментирам, едва ли е само 1, при тези 60 и не знам колко бройки. При тези цифри, колко ли човека работят на смяна се чудя? И изобщо, някой ли спазва ли нормативите?

# 612
  • София, под Карлсон
Попадам тук на нещо интересно:
http://mgmst.com/IPA6F82F7C9F1F6420A884DE02C6E1B3025/
Децата в едната група са 38  Shocked В яслената не мога да коментирам, едва ли е само 1, при тези 60 и не знам колко бройки. При тези цифри, колко ли човека работят на смяна се чудя? И изобщо, някой ли спазва ли нормативите?

По това, което знам от приятелки са по две госпожи на група, които на практика се засичат само на обяд- едната работи сутрин, другата следобед. Как се гледат 30 деца от един човек ???  #Crazy да не говорим, че масово децата вече спят на походни легла...

# 613
  • София
Дъщеря ми по едно време също бяха над 30 деца в група. Но пък доста от тях не идваха. Рядко е имало повече от 25 деца.

# 614
Поредните обещания на СО:

http://www.monitor.bg/article?id=261233

Общи условия

Активация на акаунт