СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 40 987
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Там фигурират имена на деца,които след като се разрових в  онлайн системата излиза че са в списък с чакащите!!!

Това за същата градина ли?

# 661
  • Sofia
Не знам дали въпросът ми е за тук, но не губя като попитам. Възможно ли е да прибавя още точки към заявените досега? Имаме тази възможност, но тъй като не исках да го приемат наесен не ги вписах. Ще ми се обаче да не чакаме чак другата есен, а април-май, когато ще е на 2 години. Може ли с повечето точки да участваме в някакви междинни класирания или просто трябва да си кандидатстваме наново другата година. newsm78
По всяко време можеш да коригираш профила и токите си.Въпроса е, че сега се обявяват по-малко места, но и сега да Ви приемат пак ще трябва да се запишете, а ко искаш яак април-май да Ви приемат тогава по-скоро вече няма да има места за текущите класирания.
Много ти благодаря Hug

# 662
  • София
Не съм сигурна дали е за тук, но съм сигурна, че ще породи доста страсти:

Задължителна предучилищна за 5-годишните
За тук си е. Касае 2005ти набор.

От една страна си мислех, че ще устискам 3г у дома докато малкия навърши 5г. В у-ще на предучилищна на 5г и аз не бих го пуснала.

# 663
Там фигурират имена на деца,които след като се разрових в  онлайн системата излиза че са в списък с чакащите!!!

Това за същата градина ли?

да, за същата.  #2gunfire
прекалено нагло ми се видя,щом като са ги приели по" другия начин" защо не ги махнат от  системата  за да не дразнят другите, които не са се  класирали и чакат  съвестно да ги приемат...така че нека всеки сам си направи извод от това.

# 664
А за това:
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/09/23/naidenov-gotviat-za-dec … -na-godnost.99492
какво ще кажете? Някой тук обясняваше колко добре хранели децата ни в детските градини, аз мисля дори, че статията е с доста спестени истини, за съжаление.

# 665
  • София
Според мен Г-н министъра вместо "странна" е искал да каже, че супата е "гадна" ама как да си признае...

# 666
А за това:
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/09/23/naidenov-gotviat-za-dec … -na-godnost.99492
какво ще кажете? Някой тук обясняваше колко добре хранели децата ни в детските градини, аз мисля дори, че статията е с доста спестени истини, за съжаление.
               А ЗАЩО министърът НЕ е казал,че списъкът от продукти,от който директорките и мед.лица поръчват продуктите  СЕ ИЗДАВА НА ВСЕКИ 15 ДНИ  от  НЕГОВОТО  министерство - агенция САПИ и лично се разписва от директора на агенцията.Каквото пише в този списък това ще ядат децата ви,защото ДЗ нямат право да купят и едно яйце или зрънце от друго място.Фирмата ДОСТАВЧИК на продуктите СЪЩО е избрана с КОНКУРС и то не от мен. Mr. Green Та аз ,лично,искам да попитам този министър - КАК така никой не проверява какво пише в списъка на неговото министерство и КАК още по-така никой не се интересува ЗАЩО избраната от общината фирма-снабдител е доставила продукти с изтекъл срок на годност  Mr. Green Да питам ,ама не съм журналист,а те просто не смеят защото си пазят местата  Mr. Green но пък като дежурен учител по кухня / когато аз съм такава/ проверявам всички етикетчета и ако има нещо дето не ми харесва не подписвам и поръчката се връща.
                Така,че медала има две страни и аз не бих се излагала с празни и некомпетентни приказки ,както редовно го прави този министър.Какъв по-голям фал от претенции към продукти когато в твоето министерство определят продуктите  Mr. Green Най-малко показва ,че хал хабер си няма уважаемия министър  КОЙ И КАК  определя храната на децата и май през ум не му минава ,че това е неговото министерство  Mr. Green,а между другото и сухите пасти и вафли фигурират в този списък.Е,само зрънчо не съм видяла ,но никога не е късно за изненади. Mr. Green
                 Пропуснах и прословутата филия намазана "с нещо си и посолена с още нещо си" също е в списъка. И "нещото за намазване и нещото за посоляване" е все от списъка на министерството му.Е,като толкова искаш добра храна ЗАЩО не погледнеш подчинените ти какво творят и чак тогава да говориш и то не глупости.Все пак всички не пасем трева в ливадата и все още не ядем доматите с колците. Mr. Green
                 Съжалявам ,но не са малко хората , на които не можеш да хвърляш прах в очите и да чакаш да те аплодират.При такава ситуация просто се излагаш и показваш некомпетентност та и министър да си не те спасява.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 22:57 от Didia

# 667
 Е, благодаря ти за Зрънчото... Sad Само това остана.

Виждала съм: 20 годишна жигула спира пред ДГ и от нея свалят краставици. Просто така, натоварени, да не мислиш, опаковани, етикетирани.  Mr. Green
Виждала съм не веднъж, въпреки че някои ме обвиниха в съченения, как си тръгват лелките с пълни торби. За госпожите не знам, не съм ги виждала като си тръгват.

А супата по ТВ наистина изглеждаше кофти.

# 668
Е, благодаря ти за Зрънчото... Sad Само това остана.

Виждала съм: 20 годишна жигула спира пред ДГ и от нея свалят краставици. Просто така, натоварени, да не мислиш, опаковани, етикетирани.  Mr. Green
Виждала съм не веднъж, въпреки че някои ме обвиниха в съченения, как си тръгват лелките с пълни торби. За госпожите не знам, не съм ги виждала като си тръгват.

А супата по ТВ наистина изглеждаше кофти.
                 Това с "Жигулата" не знам къде и кога си го видяла,защото в Сф има ЕДИН снабдител избран с конкурс по държавна поръчка / и е от години снабдител/ и той си има бусове - надлежно надписани с логото и фирмата му. Laughing Като знам КАК точно му плащат / а и по ТВ-то го дадоха,че общината му е длъжник/ не виждам кой друг може да снабдява ДЗ и от къде му е платила директорката.Дали пък не си е бръкнала в собствения джоб да му плати  Mr. Green
                  За супата от спанак - не знам как е изглеждала на ТВ-то ,но на мен и най-прекрасната супа от спанак ми е гадна та ако ще и готвача на Шератон да я е правил.И да ти кажа,че доста от дечицата мислят като мен.Просто в нас такава супа не се готви и нито аз,нито децата ми,нито внуците ми ядат подобно нещо.Та как ще ги накарат в ДГ да ядат  подобно нещо и на мен ми е чудно,пък нека посмеят да ги натъпчат с "прекрасната "супа  Mr. Green лошо им се пише.Да не говоря каква ще е реакцията ми,ако някой им надроби хляба в супата  #Cussing out Това не са прасета ,че да им дробиш.

# 669
Много ясно къде съм го видяла, в нашата ДГ.
А за супата от спанак - повечето деца, които не я ядат е точно поради причините, описани от теб, някой родител им го е внушил.
При нас пък е обратното, научих мъж и деца да обичат спанак.
Впрочем по ТВ Фандъкова апострофира, че децата все пак са си изяли супата.

# 670
  • нейде там, където ....
Отдалечаваме се от темата, но е въпрос на вкус, не на внушение. Не само за спанака.

Добре, че надникнах, за да се сетя да разчистя и нашите кандидатури. Вече наистина никъде няма да се местим, чак до училище, а висим на десет опашки поне.

# 671
Много ясно къде съм го видяла, в нашата ДГ.
               Извинявам се за спама,но Я ПИШИ НА ЛИЧНИ коя е вашата градина.Иска ми се да разбера кой може да заобиколи фирмата -доставчик и списъка на продукти на САПИ,а и 20-годишна жигула не съм виждала ,а мъжът ми е фен на ретро автомобили та да му го снимам. Peace Така с едно ходене ще хвана два заека! Laughing

# 672
20 годишна жигула не се води ретро автомобил, имам такова усещане.
На лични няма да пиша, благодаря за интереса.

На майките пожелавам успех в начинанието. Чао от мен.

# 673
                     Ееееееее,това и очаквах  Laughing градината се оказва анонимна , а 20-годишното жигули е модерна кола , а не ретро! Mr. Green
                     То друго не може и да бъде след като министър се излага и говори глупости ЩО и ние да не си поклюкарстваме. Laughing

# 674
След обяснението на Дидиа не разбирам защо ДГ-тата не обжалват актовете (съжалявам, прииска ми се да поклюкарствам  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт