Колата си по бански аз ще мия щом с Дюкан тялото си преоткрия - 233

• 37 002
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Ох, тези дни ужасно ме мързи и само ви чета, ама не пиша!
Но не мога да пропусна да поздравя:

Красавицата ни Дезире с ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Миличка бъди жива, здрава, много щастлива,
много обичана, все така нежна и прекрасна!
Весел празник!

Честито на умните ни дечица-красавиците на Тони Hug и Марпълче Hug
и синчето на Вещи Hug! Браво, все така да са ви умнички и много да ви радват!

Миленка Hug изглеждаш очарователно! Мацка трепач си! Браво, поздравления!

Тони, Hug те момичетата всичко ти бяха казали за рулцето и затова не се включих по рано!

Дани,  Hugна мен рулцето от една доза ми изглежда точно като на снимките
дето момичетата показват! Много зависи от големината на тавата в която печеш, от това от коя страна го
завиваш, степента на разбиване на яйцата, степента на фурната при печене, то наистина не става кой знае
колко голямо или дебело(бухнало), но аз, когато го завивам откъм дългата страна ми става доста дългичко и
трябва да го разрежа на две равни части за да го събера в една голяма стандартна чиния за основно ястие Peace.
Съжалявам, че не мога да онагледя Sad!

Хубава и усмихната неделя момичета!

На всички, чиито поводи съм пропуснала-минусчета,
влизане в трета фаза, празници и всякакви щастливи поводи-Честито!

ПП Ива Hug , Добре Дошла сред нас! Много си хубава, а и разумна! Желая ти успех с режима Peace!

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 10:48 от Tumba_lumba

# 76
Иве, страхотно си изглеждала на 42. Напомняш ми за времето когато и аз нямах нито грам в излишък, но това бе преди 4 г. Сега се примирих на 60 кг и тях трудно задържам, но добре че е Дюканско-царство, че иначе съм загубена. В този ред на мисли искам да поздравя и благодаря на всички от този прекрасен форум, по-лесно и по-приятно е когато не си сам в борбата.

Желая на всички спокойна и отпочиваща и естествено много отслабваща неделя.

# 77
Явно моя поглед нещо е изкривен.На мен тия 42 кг на Ивето ми изглеждат като 50.Не се обиждай ,мила,просто в моите очи така изглеждаща жена, ми се струва ,че е 50кг ,което ест. не е лошо.Себе си на 50кг не мога да си се представя.Незнам.
Разбира се,искам да кажа ,че много ти отиват  Hug Heart Eyes.Успех ти пожелавам от сърце!Режимност и много вода и ще успееш! Hug

mimensita,та какво казваш ще готвиш/ Joy newsm78

# 78
И аз да се разпиша  bowuu Добре дошли милички новички и умната  Wink
Да ви кажа вчера какво чух....Дюкан умрял от наднормено тегло  Shocked bishop  hahaha hahaha hahaha
Питам господина, дето така вещо ми снесе инфото и очакваше да ме шокира, той от къде разбра...ами. вика ми, -от интернет... newsm78
Та така милички...останахме сирачета   Mr. Green

Аз съм 59,500 - направо съм на седмото небе. Не ща да виждам шестица, ама като вляза утре в трета, сигурно ще се наложи...
Ей, мноУ вЪ Убичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ето и гушлячета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 79
  • София :(
сега като се гледам ми се струва, че съм доста слабичка  newsm78 

Ивa, имай предвид, че на 42 дюкански килограма, мерките ще са още по-малки. Тоя режим магически разкарва сантиметри и обиколки  Peace

mimensita,та какво казваш ще готвиш/ Joy newsm78

tonnny_bg, варят се едни воденички, от които мисля да спретна кюфтачета, а във фурната се препича една тава пангасиус, после ще го залея с яйца и мляко на турска пача, разхожда се из хладилника и малко варено пилешко, което ще стане по-късно на една супичка с разни зеленчукове..., едно желирано кремче се каня да заджуркам, обаче това ще е само за мен... За половиния ще трябва да мисля неща друго, стига ме е подяждал само  Crossing Arms

# 80
Тъй като обсъждаме желаното за достигане тегло на Ивето, ето какво казва таблицата за тегло по бг стандарта:

Височина (м.)  Тегло под нормата (кг.)  Нормални граници (кг.)  Наднормено тегло (кг.)  
1.47                             42-45                               44-49                                 47-54
1.50                             43-46                               45-50                                 >48-56

Източник - тук

ПП Значи на нейната височина, спокойно може да поддържа 44кг. ,  а на снимката, която ни
показа според мен изглежда многооо добрее, макар и 2кг. под нормалната граница по таблица..... Peace

Тони Hug, то на снимка е едно, а на живо е малко по различно, нали знаеш....някои изглеждат по слабички на снимки, а на живо не чак толкова, както и обратното-някои изглеждат по сочни на снимка, а на живо са си клечовци....много зависи от позата, фотографа, фотогеничността, височината, която на снимка няма как да се прецени.... Peace

Аз днес си сготвих гювеч с пиленце, мммм........... chef .....

ПП КРИСЧЕЕЕЕ Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 12:07 от Tumba_lumba

# 81
Леле Тумбе,по тази таблица,която си дала за трябва да съм с 10 кг по-малко от калкулатора по Дюкан.Да не говорим,че вчера открих,че съм 1.56,а не 1.61 както винаги съм мислела ooooh!

# 82
Леле Тумбе,по тази таблица,която си дала за трябва да съм с 10 кг по-малко от калкулатора по Дюкан.Да не говорим,че вчера открих,че съм 1.56,а не 1.61 както винаги съм мислела ooooh!

Да ти кажа, тя и на мен тази таблица ми се вижда малко измислена....Аз от едно време като ни теглеха и мереха в училище(като прасенца hahaha) си спомням, че имаше една таблица закачена в лекарския кабинет, която съветваше, че по бг стандарт трябва да извадиш 110 от височината си за да узнаеш идеалното си тегло т.е. ако си висока 156 - 110=46кг. , а по френски модел трябва да извадиш 120 ooooh! (разбира се за по нисък ръст имаше известни отклонения, както и за много висок също Peace) . Ама доколко са верни тия изчисления един Господ знае...а и калкулатора на Дюкан прави много по пълни изчисления съобразени с много повече показатели и някак ми се струва по достоверен, не знам горните таблици по какви изчисления и показатели са сътворявани... Rolling Eyes .....аз я дадох таблицата само като ориентир.... Hug

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 15:33 от Tumba_lumba

# 83
Майка ми е висока около 1.50 и винаги е била 42-43кг,изглежда добре,особено за възрастта си Laughing Аз обаче не виждам как бих могла да стана 50-55 кг,струва ми се направо невъзможно #CrazyЩе видим,засега съм много далече и от 6-цата и от 5-цата Thinking

# 84
Тумбее,тая таблица много ми е съмнителна. #Crazy newsm78
Аз съм 1,65см ,според нея препоръчително тегло 53-59 кг  #Crazy,че то на нищо не приличам на 59кг,аз и 58 съм била ама тъжна картинка кво да ти кажа.Най-добре изглеждам на 60кг .После в долната таблица 57кг е хем нормално ,хем наднормено  Thinking как да разбирам това/ Та си мисля,че много си зависи от възрастта.

# 85
  • София
Оххххххххх, тая таблица ме отчая. Според нея трябва да сваля още 10 кила. Е не знам как ще стане. Нещо ми олекнаха ангелите.
Вчера си изнамерих една снимка от миналото лято - може да я видите щото е много стимулираща Wink като кила съм по малко от първата в албума, ама нали е лято и съм поразголена........... направо ужас ви казвам ooooh! ooooh! ooooh!. Сестра ми ми сподели да я поглеждам като посягам към шоколада. Последната в албума е.
Иначе днес след второто нишесте (пак картофки), което включих снощи и след краткия сън от 3 часа, съм с още -0.5, което ме прави щастлива, щото съм на калкулатора вече.

# 86
Момичета, аз таблицата не я посочих за да се ръководим по нея, нали си имаме Дюкански калкулатор. Просто коментирах за желаното от Ивето тегло, че все пак се вписва в нормалния стандарт! Това е! Иначе аз по тази таблица на ръст 163см. трябва да съм 51-57кг. , а по изчисленията с вадене на 110 - трябва да съм 53кг.

Височина (м.)  Тегло под нормата (кг.)  Нормални граници (кг.)  Наднормено тегло (кг.)  
1.63                            49-53                               51-57                                    55-63

А познайте шА ли сЪ случи туй нещо - точно никога, аз не си спомням кога във времето съм била на такива килограми и била ли съм някога Thinking....може, в детските си години ooooh!.... А Дюкан ми даде по калкулатор 71кг. - оооххх аз тях да стигна ще си ударя Д-то в тавана от радост ииии хич няма да се зоря и мъча повече.... Peace и хич не ме интересува Naughty по някакви си таблици какво са решили вместо мен Whistling, нали аз ще си се чувствам и ще изглеждам добре, какво повече ми трябва.... Flutter ...А пА кой не ме 'Аресва, да ме върне ресто на държавата, както често казва една моя колежка.... hahaha bowuu hahaha

# 87
Момичета, благодаря за вниманието  Hug
Тони, точно 42 килца съм си на снимката. Ето защо казвам, че искам да тежа малко...аз съм дребна и един килограм в повече ми се лепва по краката и дупето. Както се вижда дори и на тази снимка, а раменете ми направо са като скелет.

Ще се постарая да възвърна фигурата си, въпреки усилията, които ще трябва да положа..
Идва ми доста нагоре, защото съм сама с децата и ми трябват сили, за да изкарам деня. От време на време ми причернява от глад...то не е работа да ядеш само филе от пиле...направо ми се повдига от него и снощи не вечерях поради тази причина. Друго месо не харесвам, а киселото мляко 0.1 си е гола вода   ooooh!
Хайде оплаках ви се  Laughing кураж  Hug

П.С Режима който правя сега е сутрин 1 кут.кис мляко с трици, обяд 1 консерва 160 гр. риба тон в собствен сос (или пилешко)(или 1 яйце и кис.мляко), вечеря ако имам време малко пилешко.
Вода, кафе, чай.

Върнах се да запиша, че започнах да пия Супрадин енерджи. Това са таблетки за енергия от Bayer  с мултивитамини и минерали.

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 14:38 от Ивa

# 88
Оооо Иве, много малко храна бе моме...Тука идеята е, че трябва да се яде, колкото по не се ограничаваш в първа и втора фаза, толкова по добър резултат....организма не трябва да чувства лишения и да си мисли, че е на диета, чееее от страх ще почне да се инати и да иска да трупа запаси за да не остане гладен....Колкото и да ти е трудно разнообразявай-готви си манджички, супички, спрятай си по някое десертче(режимно)....има толкова дюкански рецепти, които понякога изглеждат дълги и сложни, нооо не са, почти всяко дюканско ястие/десерт изисква не повече от 10-15 минутки подготовка и приготовление(общо), наистина като се каже, че трябва да си готвим иииии....изглежда трудоемко, но най хубавото на режима е, че всичко се приготвя адски лесно и бързо....няма толкова бърза кухня, която да изисква толкова малко усилия и време....Така както си написала какво хапваш-много ще ти дотежи режима ooooh! .....

РЕДАКЦИЯ:
ПП Чакай да се върна и аз да добавя-Има толкова видове риба, която можеш да си печеш на фурна или скара(ако обичаш рибена супа да си правиш и такава), освен пиле може да хапваш и дробчета, сърца, воденички, пилешки семки  Mr. Green - демек шийки или фенери, морски семки(череши Mr. Green, както едно време ги наричаха уличните продавачи по плажа и плажната алея)-демек скариди, също може да хапваш и миди, калмари, раци и всякакви морски дарове, пуешко месо, телешко месо, с изброените може да си правиш както ястия, така и супи, а месото смляно може да си правиш на кюфтенца или мусакичка(зеленчукова) или на месно руло. Може да си правиш разни глезотийки от рода на пилешко, пуешко роле, пълнено със зеленчуци, екскуиза и подправки, олеле пълна съм с идеи за режимни(и не само Flutter Mr. Green) манджи....За закуска може да си правиш попарката на Мастърчето(хем топла, хем вкусна, хем хранителна), хлебче(сандвичи с него с яйца и сирене, с екскуиза, с пилешко/пуешко филе, с кайма), крекерчета(солени, сладки), за десерт може да си правиш фалшиво мляко с ориз, желирано кисело и прясно мляко или комбинация от двете пак желирани, разни кексчета, тортички с крем(режимен), ванилово млечно-яйчно кремче. Като хапваш консерва риба тон-хапни поне две и какво е туй едно яйце с кисело мляко, че ти ще умреш от глад.... ooooh!

ПП ВИЖ В ПОДПИСА МИ ИМА СЪЩО ДЮКАНСКИ РЕЦЕПТИ, КАКТО И В ПОДПИСА НА МАРПЪЛЧЕТО(УЖАСНО МНОГО СА НЕЙНИТЕ И МНОГО ВКУСНИ Peace)....Виж и в Дюканския блог, или просто напиши в Гугъл-Дюкански рецепти, ще ти излезнат страшно много режимности... Peace

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 15:36 от Tumba_lumba

# 89
Разбирам и напълно си права за организма и запасите!
Сега намерих рецептите "Дюкански изкушения за всички" , ще разгледам какво мога да приготвя.
С тази диета имам чувството, че ще се превърна в прасето от филма "Господин за един ден"  Laughing

Извинявам се за спама! Може ли в чисто протеиновата диета да се прибави салата краставици с извара? Нали краставиците са 99% вода  Embarassed

Tumba_lumba благодаря за съвета и идеите!
Това си е направо цяла кулинария! Аз приготвях редовно най-различни вкусотийки, имам опит, но в нездравословната кухня. Дано да се получи и с Дюканската Simple Smile И дано и мъжа ми да я хареса, че да не отделям много време в кухнята. Сега като се върне ще му покажа какви вкусни ястия се приготвят с триците  Grinning  Пък ако не хареса ще вечеря печено пиле  Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 15:10 от Ивa

Общи условия

Активация на акаунт