Колата си по бански аз ще мия щом с Дюкан тялото си преоткрия - 233

• 37 002
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!

Бързам да ви се похваля. Онзи ден излизахме с големия ми мъж Laughing на кръчма /до тук нищо интересно/, но влизайки в заведението една от колежките му /която знае, че съм на диетата, но не ме е виждала близо 2 месеца/ ме гледа ето така  #Crazy и ми вика: "Е казаха, че си отслабнала, ама ти направоооооо...." и продължава да се дзвери  Shocked
Направо ви казвам, че ми идеше да литна  smile3535 от кеф.
Ето да ме видите и вие. Вече не ме е срам да се покажа.

http://picasaweb.google.bg/milaniika0/LpYYzC#5489342756510169938
П.П. Като се затопли времето може да се пусна наистина да измия колата по бански  hahaha Joy hahaha Joy

# 271
Евала за страхотния резултат...Дано и аз постигна същия,въпреки че при мен килограмите за сваляне са по- малко, повече е за стягане.. Simple Smile

# 272
Здравейте! Не съм писала от доста време. В трета фаза съм, карам си я по книга, без да се лишавам от нищо позволено Simple Smile Но...от началото на трета (вижда се в подписа ми кога е това), свалих още 3,500 кг. Очертава се да съм в трета до 01.07.2011 г. , а просто не знам какво да очаквам. Сигурна бях, че ще кача, после ще сваля и ще си остана на килограмите, с които влязох в трета. Сега ме гони параноя след свалянето да не почне качване или и аз вече не знам какво Simple Smile Има ли някоя дама, която да е минала през същите "премеждия" ? Simple Smile
Аз!  Laughing
Даже продължавам да свалям в ЧЕТВЪРТА ( на всичкото отгоре....)  Mr. Green
Спокойно! Всичко си е наред! Важното е ТИ! да се харесваш...... Hug Hug Hug Hug

# 273
  • София
В същоност какво да разбирам по една порция плодове дневно, защото аз не си позволявам по повече от 200 гр  newsm78 newsm78 newsm78

# 274
В същоност какво да разбирам по една порция плодове дневно, защото аз не си позволявам по повече от 200 гр  newsm78 newsm78 newsm78
1-2 кайсии,1 праскова,1 резен диня или пъпеш,1 шепа ягоди или малини......
Така смятай порцията.... Hug

# 275
Липстик, видях те  Hug
Мис Марпъл най-после видях русенските дюканки,мерси за изчерпателните пояснения!Ти кО напРаЙ на Мистър Марпъл нИ мога да го позная, а и ти  Shocked  ShockedБРАВО много сте готени!

# 276
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     mirka75, да не мислиш, че ти не липсваш  Hug
     ttedkata, честита месечинка и прекрасен резултат  Hug  bouquet
     miss Marple, прекрасни екскурзии си правите, а снимките са разкошни - направо ме пренасят на брега на реката  Peace
Дали не може..., таковата..., да ме осиновяваш за тези дни само  hahaha С тоз моя работещ мъж никъде не можем да мръднем  Sad
     milaniika, ще се дзвери я, че ти направо си си друг човек. Много добре изглеждаш  Hug
     Тази вечер нещо съм мнооого гроги, така че ... ви показвам как отивам да се гушвам

зареждам ви с няколко протеинчета, покрай които да сънувате ангелчета и ви пожелавам
          лека, мека, палана и режимна петъчна нощ  Hug Hug Hug

# 277
Нарцискааа Hug, ми аз съм си тук бе... най-редовно, няма отърване Mr. Green

Нелсънчее Hug, честит рожден ден, мила.

# 278
Добро утро ,сладки! Hug Hug Hug

# 279
  • София
Добро утро  Hug
хи хи - снощи ядох нишесте извън галата и кантара не се е поместил - доволни 75 с дрешка че ме мързеше да се събличам.

Отивам по това безбожно време в събота да вадя документи вместо да си поспивам - стискайте палци да стане бързо щото  #2gunfire #2gunfire

Пожелавам ви слънчице в днешната ненормална за мен събота. Hug Hug Hug Hug

# 280
  • Fort Worth, TX
ЗДРАвйте момичета.Казвам се Кремена и ако ме приемете с радост, ще се присъединя към вашата група.Преди 3 месеца родих и е крайно време да се взема в ръце и да посваля някое кило, а те са от порядъка на 15.Поздравявам всички ви за резултатите които сте постигнали.Разгледах ви албумите.Всички изглеждате страхотно свежи.

Имам въпрос.Аз не съм много месоядна.Риба не обичам.Ям само по НикулденМога ли примерно да намаля дните с месо / и може ли директно да почна с месо и зеленчуци?

# 281
Днес започвам трети ден,но съм свалила точно 1 кг. Защо толкова бавно ги свалям? Нямам никакви прегрешения,а накрая  Cry вече ми се плаче....Милих да карам 3 протеинови,но щом съм свалила един кг само,ще продължа. Упехи на всички.

# 282
Не че съм много веща,но за два дни един килограм хич не е малко!Момичетата тук съветват да се въоражим с търпение и да следваме диетата стриктно.Резултати ще има и то добри.Продължавай със схемата пет на пет и ще стане.Аз за 5П свалих 1кг.След това за 5ПЗ 400 гр.Мисля,че е нормално това.Все пак не става ей така с магическа пръчица и за два дни.

# 283
TheNMaster, благодаря за успокоението! Simple Smile))  Hug

# 284
Да раздам малко акъл рано-рано в събота, че всички нанкате сладко, а аз от 2 часа съм будна вече  Mr. Green
Kremena Anevа, първо добре дошла естествено. Второ-не кърмиш ли  newsm78 Аз хич не съм веща по темата, деца нямам още, ама от всичко изписано и изговорено, предполагам, че щом си родила преди 3месеца, би трябвало да кърмиш още, което задължително те праща в Трета олекотена за бременни и кърмачки или отлагане на режима за по-късен етап, когато за бебчо да няма опасност. Прочете ли 1ва страничка? Там е описано всичко за трета олекотена. С нея също се смъква, виж линийката на нашата Гарденийка  Mr. Green А за рибата да ти кажа, че и аз не ядах, ама никога. А сега ми стана най-любимата от всичкото месо, което трябва да поемам. Къде съм бляла цял живот  ooooh! Дай ни инфо за кърменето и състоянието ти в момента, за да ти дадем адекватен съвет  Hug  Hug Hug
Love, ама хич да не се оплакваш даже. Нормалното смъкване е килограм на седмица/10 дни, в ударния е индивидуално, но малко по-бързо предполагам. За два дни си е супер резултат. А и не виждам линийка при теб, за да преценя, но ако имаш малко за сваляне, няма как да смъкнеш много в ударната, камо ли за два дни. Аз почти не смъкнах в 1ва фаза, а правих убийствените 10 дни, защото имах 18кг за сваляне и си мислех, че видиш ли по-бързо ще стане, ако направя много дни. Така че изкарай си 3 или 5 ударни и си избирай схема да продължиш. Дюкан прави чудеса, но не за един ден. Трябва да превъзпиташ мисленето и организма си, навиците и начина на хранене. Не постигнеш ли мир със себе си и режима, и насилваш ли се, карайки го като досадна диета, която да ти смъкне кг набързо и да приключиш, нищо няма да стане. Какво значи "нямам никакви прегрешения, а накрая..."? Какъв край - ти си трети ден  Grinning По-спокойно, хапвай си и се мери със сантиметърчето да видиш как падат и мерките. Успех и се записвай по-често тук, някак си по-лек е режима с толкова много хора, които минават през същото като теб и ще те разберат, ако споделиш.  Hug Hug Hug
Такааа, раздадох ранни акъли и се оттеглям. Засега  Mr. Green Аз леко си обърках тия дни схемата, нещо не преброих точно май, а Google Calеndаr-a ми не ще да се отвори  #Cussing out та днес я подкарвам на рибка и водица, пък каквото ще да става. Закотвих пак на 57кг, а имам още 2кг до калкулатора, ама странно-не бързам да влизам в трета.
Korni68, как върви твоята схема?Чудя се тези дни-щом може 5/5 и 1/1, защо да не може и 2/2/ или 3/3. Нали все е равен брой П/ПЗ дни в края на месеца, а е толкова по-лесно да се спазват 2/2/ или 3/3,поне така си размишлявам де. За много кг в началото може и да не дават големи резултати, ама накрая на режима, за почивка както казва чичо Дюки  hahaha
Айде досадих ви, ето и едно кафенце, че съгражданката да спинка сладко и спокойно днес:

Кексчетата са режимни, папкайте докато са топли  Mr. Green
Хубав, слънчев ден на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт