Колата си по бански аз ще мия щом с Дюкан тялото си преоткрия - 233

• 37 002
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Евала за страхотния резултат...Дано и аз постигна същия,въпреки че при мен килограмите за сваляне са по- малко, повече е за стягане.. Simple Smile

Благодаря ти мила  Hug. Включи  движение и спорт щом  се нуждаеш повече  от стягане.
Днес започвам трети ден,но съм свалила точно 1 кг. Защо толкова бавно ги свалям? Нямам никакви прегрешения,а накрая  Cry вече ми се плаче....Милих да карам 3 протеинови,но щом съм свалила един кг само,ще продължа. Упехи на всички.
Много добре си сваляш. Колкото са по-малко килограмите, толкова по-бавно. Аз в ударния етап за 5 дена свалих 2-3 килограма.

# 286
  • Fort Worth, TX
Не съм кърмачка бебо е на АМ.Прочетах всичко.Ще започна и аз пък дано имам поразяващия ефект както при всички. вас.Обичам бира и сега седя и си мислч как ще я спра.Понякога ми трпери под лъжичката за 1 чашка. Laughing
Ще наблягам на водата и това е. Laughing

# 287
ЗДРАвйте момичета.Казвам се Кремена и ако ме приемете с радост, ще се присъединя към вашата група.Преди 3 месеца родих и е крайно време да се взема в ръце и да посваля някое кило, а те са от порядъка на 15.Поздравявам всички ви за резултатите които сте постигнали.Разгледах ви албумите.Всички изглеждате страхотно свежи.

Имам въпрос.Аз не съм много месоядна.Риба не обичам.Ям само по НикулденМога ли примерно да намаля дните с месо / и може ли директно да почна с месо и зеленчуци?
Здрасти! Я прочети този пост на нашата Гарденийка и сама ще можеш да си отговориш на въпроса
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=506872.msg15612844#msg15612844

Лов....Магически няма как за три дена да свалиш всичките кг,които искаш....Плюс това ти се скъса да сменяш диета след диета(с такова впечатление съм останала),което автоматично прави организма по-трудно податлив на сваляне....Аз също не мисля,че този 1 кг е малко....И още,,,,,Прочетох те,че нямаш много за сваляне,а искаш по-скоро да се стегнеш.....Така,че колкот по-малко има за сваляне-толкова по-бавно става.....Тва е положението!
Замисли се за тези в нашата тема,които имат по 10-20-30-40 и повече кг за сваляне....И никой не мрънка...Всеки си е направил изводите,преценил е хванал се е на хорото и си кара режима....Резултатите не закъсняват при никой,който е режимен и сериозен.....

# 288
Здравейте,минавам просто така да ви поздравя.Ще се отчитам в понеделник,защото тогава правя точно 3 месеца с Дюкан.Преди малко си мерих мерките и останах изумена,никога не съм виждала такива показания на метърчето,направо се топя,в това число и от щастие HugОще малко и ще преборя калкулатора на Дюкан.Вече започнах сериозно да чета за трета фаза и само едно не ми стана ясно-забранените плодове череши,банани,грозде за целия режим ли са забранени или мога да си ги хапна на галите?

# 289
Здравейте!  Laughing
milaniika, наистина спокойно можеш да измиеш колата по бански, чудесно изглеждаш    bouquet
kremena aneva, добре дошла при нас и успех! Все пак аз да предупредя, че само 3 месеца след раждане не се знае хормоните ти дали не продължават да бушуват, а това може да даде непредвидимо отражение на резултатите ти. Карай си режима смело, но не се учудвай, ако отначало не протича баш по план.
nartsisa, ми ко съм му напраила на Мистъра, скъсвам го  Joy и от дюкански манджи включително  Wink Виж какъв хубавец съм го изваяла, вече не смея да го пускам сам на улицата  Laughing Момичета, хайде съберете се, поне на снимка да ви видя, пък аз, като мога да дойда до Русе и да имам свободно време, ще викна.  Hug
ColdEyes,  Hug Hug Hug
mimensita, кат нищо те осиновявам, само да успееш да дойдеш до съответната дестинация. Ако говориш сериозно, друг път като затръгваме, ще ти драсна, че да помислиш дали няма как да се присъединиш. Пък сега мисли кога ще прескочиш до Русе, че всички искаме да те видим. Ето наближава и пристигането на ФИЛЮДКА (тя пък къде се загуби напоследък таз жена?  newsm78)
Гушкам всички и да си починете хубаво днес  Hug

# 290
  • Пловдив
Е не мог да разбера като имаме почивка какво става - за 2 дена смъкнах почти 1кг в  ПЗ дните при това newsm78 Никога не съм мърдала там - все си затвърждавах резултата от П дните. Явно ще е от рибката - на който не му е любима да знае, че ефекта от нея е поразителен. Нямам проблем с менюто сутрин в хотелчето - варени яйца, краставички, триците си правя с кис. мляко(да е жива и здрава рецепционистката - като и казах и ми е заредила 5 кофички 0,1% Laughing то това клиента да поиска нещо...), по цял ден дъвча риба на скара, и салатки Rolling Eyes сутрин съм във фитнеса и пак....че и половин чаша бяло винце пийнах.
Многоооо съм доволна, само времето където не е с нас Sad Хайде изчезвам на разходка, ще се фотваме напред назад и като се върна ще поствам снимки.
Отдлабващи почивни дни на всички и стискайте палци за малко повече слънце Praynig Praynig
Браво на всички за минусчетата, успех ида не се отказват на новодошлите, гушки на всички да не изброявам поименно, че чета набързо и да не забравя някой Hug Hug Heart Eyes

# 291
Здравейте  Simple Smile от вчера 2,07,2010 съм с вас дюканки, за един ден съм свалила 1 кг много съм изненадана  newsm78  Laughing   Започвам с тегло 73  Embarassed днес съм 72, а утре .... ще видим  Laughing крайната ми цел е 60-55кг 

Е това е от мен  Hug Приятни и отслабващи почивни дни !   bouquet

# 292

... крайната ми цел е 60-55кг  

Страшен диапазон  Laughing  Добре дошла и успех   bouquet
Да не ме разбереш погрешно - и аз тръгнах от същите висини (даже от 75), но с олекотена фаза. Първата ми цел беше 60, а калкулатора каза 57, но като започнах да я приближавам, я промених на 55. Неусетно стигнах 54 дори  Laughing

Аз минавам да се фръцна, щот' няма какво да кажа  Wink

ПП. Как да няма, пробвах на ЧЕХ новото мляко 0.1%. Не че на вкус е кой знае какво, ама за един ден в шишето на Надя се вкисва, което говори, че е по-натурално от всички други 0,1 и 2 %, които съм пробвала.
Мъжа ми държи да купувам продукти, които след определен период се вкисват, защото това значело, че са истински и не са бъкани със стабилизатори и консерванти.

# 293
  • София-Варна
Внимание,внимание,идвам да съобщя,че в ХИТ има -цедено мляко Олимпус-2%,1кг. на промоция за 2.99лв!
Аз за първи път купувам и сега отивам в рецептите да търся как да го изхарча най-вкусно....!
Хубав ден на всички!!!

# 294
И аз де се разпиша. Днес след вчерашния П ден не можете да познаете какво видях на Кантаря - 58,900  #Crazy Малееее, това число не съм го виждала от години...голям кеф ми беше сутринта  Party
После пък какво ми стана...нещо ми се зави свят, едно таков шеметно ми се получи из главата, усешах си крайниците едни схванати, както като след физическо натоварване, отмалели...а бе бабешка работа...май ме гони критиката  Mr. Green
Ам пУФалих сА, оплаках сА, а сега да раздам гушлячерта за който иска  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 295
Привет и от мен  Hug
Все още съм режимна,нооо преди няколко дни имах кофти преживяване-без малко да припадна  Rolling Eyes Хубаво,че и мъжа ми беше с мен,а не бях сама с детето  Confused
Иначе всичко е ок,започнах да се стягам,започнаха да го забелязват хора,около мен Mr. Green,увеличих водата на 4л и се усеща разлика  Peace
Бях споменала за Русенска среща и забегнах да село Blush,та незнам осъществи ли се?Ще се видим ли скоро  Heart Eyes Hug

# 296
Русенска среща ли чета тук?Хайде нямам търпение да се запозная с вас!Давайте Praynig  да се организираме преди летните отпуски или да изчакаме Филюдка,но ние и за нея ще се организираме,че и за Мименсита,те само да си дойдат!

# 297
# 298
Ето,вече си имам и линийка.

# 299
Пух,нещо не е наред линийката трябва да се появява на всеки твой пост.Четох и сега виждам,че имаш да сваляш малко кг. Истината е ,както и ти си писала ТЪРПЕНИЕ аз задържах миналото лято на 74кг. около 4 мес.,но накрая ги преборих

Общи условия

Активация на акаунт