Отговори
# 735
супер новината!дали вече има такива жени?
благодаря за поздравленията и пожеланията,да ви се връщат.
Вижте какво прочетох:"В шоуто на Елен(The Ellen DeGeneres Show), Шерил Кроу заявява какво е причинило рака на гърдата и.Водата от пластмасови бутилки в колата е дефинирана като една от най-честите причини за високи нива на диоксин в тъканите на млечната жлеза, а диоксините  са  силно канцерогенни.Онкологът на Шерил Кроу и е казал:  – Не трябва да се пие бутилирана вода, оставена в колата!Топлината реагира с химикали в пластмасата на бутилките, които отделят диоксини във водата.
Диоксините са токсини, които все по-често се намират в пробите от биопсичен материал от рак на гърдата."

# 736
  • София
Може и така да е, но преди 20 години не пиехме бутилирана вода в пластмаса.
А аз съм оттогава.

# 737
Браво nanastef,много хубави резултати ЧЕСТИТО. Peace  bouquet

bouquet  bouquet  bouquetНанастеф и от мен голямо браво !!! Hug Peace
Лорънс  преди два дни бях в Хасково!Невероятен град!!!
 И Девата !!
Мислено ти изпратих  поздрав и пожелание за оздравяване! В този град неможе да си тежко болен! :naught  bouquet

# 738
Цитат
Лорънс  преди два дни бях в Хасково! Невероятен град!!!В този град не може да си тежко болен!

Danaya14, иди в Онкологията, и да не си болен ще се разболееш!  Mr. Green

# 739
Сонетка, като подсладител може да се ползва сироп от агаве (вид кактус) - характерното за него е, че е с много нисък гликемичен индекс и не предизвиква инсулинови пикове, които "хранят" раковите клетки. Иначе е сладък като по-слаб мед. Може да се намери в някои от био магазините.
newsm78 newsm78[b
Нещо не разбирам - инсулиновите пикове - водят до Хипогликемия - Кое " храни" раковите  клетки??
Беше пуснат линк за Лекар ,който около 1930 год  спечелил нобелова награда за борба с рака с въвеждане на безвъглехидранти диети ,за да няма млечна киселина ,която е един краен метаболит от разграждането на въглехидратите.
Има противоречие newsm78[/b]
[/size]

# 740
  ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДАНАЯ това не съм го очаквала от теб.
  Много съм ти обидена що не се обади нямаше желание или нещо ..........
  Не искаш да ми направиш подарък сори не си длъжна.
СОНЧЕ,абсолютно си права за онкологията.Чакам с нетърпение да дойдеш в септември.

# 741
Здравейте момичета,
от около 4 месеца ( когато майка ми беше диагностицирана с рак на гърдата )  ви следа редовно, но до сега не съм писала. При нея махнаха цялата гърда и назначиха само лъчетерапия чак за 3.5 месеца след операциятал. Тя няма открити разсейки и лимфните възли бяха чисти. Е това е което ме тормози. Не е ли много дълъг периода...Четох назад по темите, но не успях да попадна на подобна дискусия. Ще съм ви благодарна ако споделите вашите знания по въпроса.
П.П Някой ползвал ли е апарата на болница Токуда и удачна алтернатива ли е?

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 09:16 от BAE

# 742
BAE , Токуда не е най-добрият избор! Peace
Добър апарат има в Онкологията и в ИСУЛ .... А още по-добър има във Враца! /Да ме извинят Софиянки,ама аз така мисля!/ Peace

# 743
 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДАНАЯ това не съм го очаквала от теб.
  Много съм ти обидена що не се обади нямаше желание или нещо ..........
  Не искаш да ми направиш подарък сори не си длъжна.
СОНЧЕ,абсолютно си права за онкологията.Чакам с нетърпение да дойдеш в септември.
Praynig PraynigСори Лорънс - бях само за една нощ и нямах под ръка Нет....но с биополето си те навестих Laughing
Беше страхотно , Не планирано ,много приятно пътешествие.....

Crossing Arms NaughtyДори само една чаша вино на ден е достатъчна, за да се удвои рискът за жените да развият често срещан тип рак на гърдата, пише вестник Daily Mail.

Авторите на проучването от Института за ракови изследвания в Сиатъл предупреждават, че дори консумацията на едва седем алкохолни единици седмично - половината от безопасната норма, е свързана с повишен риск от лобуларен рак.

Лобуларният рак е второто най-разпространено злокачествено заболяване на гърдата и най-разпространеният карцином сред жените на възраст между 45 и 55 години.

Този тип рак засяга лобулите дълбоко в тъканите на млечните жлези, труден е за откриване и често диагнозата се поставя в напреднала фаза на заболяването.

Изследването е обхванало 2944 жени, разделени в шест групи в зависимост от консумацията на алкохол.

Специалистите установили, че употребата на алкохол влияе по-изразено върху лобуларния рак, отколкото върху дукталния.

Изследователите открили още, че наблюдаваните рискове не се променят в зависимост от вида на консумирания алкохол. newsm78 #Crazy

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 16:46 от Danaya14

# 744
[ Crossing Arms NaughtyДори само една чаша вино на ден е достатъчна, за да се удвои рискът за жените да развият често срещан тип рак на гърдата, пише вестник Daily Mail.

Авторите на проучването от Института за ракови изследвания в Сиатъл предупреждават, че дори консумацията на едва седем алкохолни единици седмично - половината от безопасната норма, е свързана с повишен риск от лобуларен рак.

Лобуларният рак е второто най-разпространено злокачествено заболяване на гърдата и най-разпространеният карцином сред жените на възраст между 45 и 55 години.

Този тип рак засяга лобулите дълбоко в тъканите на млечните жлези, труден е за откриване и често диагнозата се поставя в напреднала фаза на заболяването.

Изследването е обхванало 2944 жени, разделени в шест групи в зависимост от консумацията на алкохол.

Специалистите установили, че употребата на алкохол влияе по-изразено върху лобуларния рак, отколкото върху дукталния.

Изследователите открили още, че наблюдаваните рискове не се променят в зависимост от вида на консумирания алкохол. newsm78 #Crazy

Ами то какво излиза...
Няма да ядем каквото ни е вкусно...
От лекарствата либидото ни е под нулата,демек сексът е на кота нула...
И алкохола ще спрем...
Е бах маа му тогава защо да си правим труда да се лукувам... ooooh!
То това живот ли ще е... newsm78

# 745
   Абсолютно верно СИС Thinking
   Ще ти отговоря кво ни остава ШЪ ЧАКАМЕ ДА НИ ПОРАСНАТ КРИЛА Joy JoyДА ЛИТНЕМ КАТ АНГЕЛИ

# 746
  • В царството на игрите:)
Аз се връщам от почивка и съм изкарала страхотно и с нетърпение чакам да ви прочета , а то какво да видя? Mr. Green Вече освен всичко друго, което обичам и, което не трябва да ям, се оказва, че ми се отнема правото и на чаша вино. А ако не се лъжа то доскоро беше нещо като лекарство...Било полезно, съдържало не знам кво си и т.н. newsm78 newsm78 newsm78 Честно да викажа вече съвсем се шашнах какво да правя.  #2gunfire
А Сисанке, туй с бюста много ми хареса, ама Австралия далече, мама му стара /извинете ме Rolling Eyes/ и скоро май няма да мога да си отгледам бюст Mr. Green
Алиса, честита годишнина и от мен! Да си жива и здрава и винаги обградена , от хората, които обичаш Hug
А иначе с Кана изкарахме страхотно в Т-ще. Надявам се и тя да е доволна! Малко нарушихме правилата на природосъобразния живот, но сега ще гледаме да се поправим Wink
Веси, ти още ли си в София и хайде наистина да пием кафе!!!

# 747
   Абсолютно верно СИС Thinking
   Ще ти отговоря кво ни остава ШЪ ЧАКАМЕ ДА НИ ПОРАСНАТ КРИЛА Joy JoyДА ЛИТНЕМ КАТ АНГЕЛИ

По-вероятно е крилата да са паткини... hahaha hahaha

Миленкоооо, на 28 да тЪ чакам ли?! newsm78
С кой шА додИш? Сбирай бойната дружина!

Веси, ако си още в Бг идвай и ти и не се чуди!

Марги,Еми, вие на линия ли сте?

# 748
  • София
Сис благодаря за гостоприемството мила! Но аз на 28ми не мога, защото все още гледам малката!
Но през септември силно се надявам да се съберем четата и да дойдем! То бъзака при теб сигурно ще е преминал, но ще си го наберем по пътя, мисля че няма да бъде проблем! А пък когато се видим ще си пийнем, винце, биричка, водчица, ще си похапнем подобаващо както винаги правим Laughing пък после нека ни чакат да умираме Joy

# 749
  • София
Дааааааааааа, Маргич !
Ще умрем, ама някой друг път. Още ни е рано   Hug
А дотогава ще си пийваме, ще си хапваме и други работи ще правим Сис, нали  Wink

Общи условия

Активация на акаунт