Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 691
  • 628
  •   1
Отговори
# 420

Оииииииии, че като сложих и видях линииката, че и месечинка си имаме днес  doh

Споко - и аз съм така - честита ви месечинка! Да те слушка, да си папка и винаги да е в перфектно настроение малкия юнак! Hug

Аси - страшна си - направо кипиш от енергия! Simple Smile
Ще кача снимки довечера - нали няма да е късно!? newsm78 Ох, пак ще ми остане неизгладено прането - абе хора как успявате със всичко!? newsm78 ooooh! Само аз ли съм толкова зле!? Mr. Green

# 421
  • На плажа

Ще кача снимки довечера - нали няма да е късно!? newsm78 Ох, пак ще ми остане неизгладено прането - абе хора как успявате със всичко!? newsm78 ooooh! Само аз ли съм толкова зле!? Mr. Green
Чисто и просто-НЕ гладим  Mr. Green
Ра-ивЧестита Ви месечинка   bouquet

# 422
  • Кърджали
ra_iv, честита  месечинка.Пратих ти ЛС.
Кати се събуди, то щото много спа.Обаче ме е страх да излезнем, че небето е - аха да завали. А ми писна тъкмо да слезнем до колата, да и изкарам количкта ..и хоп почва да капе...

# 423
Ох писах, писах помилваха ми нежно клавиатурата и всичко замина  Whistling Какво му става на това дете вчера цял ден спа, а днес не и не. Ааааа ще въвеждам немска дисциплина вече  Naughty
 Та да се включа и аз най–после. Голяма треска за подаръци, а?  Laughing Първо Браво за хубавите резултати! Ето че и бързо могат да се решават нещата. Янче, много ме ентъртейна днес  Grinning Много си хубава в ролята на водеща и ти отива, ама защо така в сянка и да не видим повечко тен...а и не само  Sunglasses   Наистина е странно, че има и недоволни от избора  Rolling Eyes нали си ги знаехме участниците кои са.
Шайнче, не се притеснявай, няма да съм далеч от теб  Hug Най–късно на 21 авг. си идваме. Може и по–рано, но се дърпат да ме пускат нещо. Ще дам БГ адрес.  Hug
Само да видим Мо дали ще се включи, че нали не пише напоследък  Tired Иначе сам я виждала и сам я чела и се радвам да подаряваме да момченце.  Flutter Чакам за адрес на лични Мо.  Simple Smile
Трейси, успя ли да видиш това което ти пратих, или? Приятно моренце и на теб!
Захирка, Честито за синичкото! Истинско щастие е това  Heart Eyes
Аз ви разглеждах албумите вчера... замаях се от красоти  Crazy И преди бях виждала някои от тях, но не толкова детайлно. Да попитам, мога ли и аз да се изтипосам с корема примерно в съответния албум или ще е като след дъжд качулка ?  Laughing
Лидка аз така се скъсах да поръчвам лекарства като идва майка ми за раждането, къде що бях чела и повечето си останаха неизползвани..Ааа ти ще си имаш радост вкъщи скоро  Flutter Освен да и връчиш списък със задачи. така да не скучае жената,  hahaha а ти опъната на сянка в градината с коктелйче в ръка. Laughing А фейсбук имаме с мъжа ми общ, в който почти не влизаме. Ще взема да го освежа малко с присъствието си..  Flutter
Да децата си падат по най–неподходящите за ядене неща, наша задача е да ги държим далеч от тях  Peace Моето например не е от ящните нито си слага предмети в устата, но набара ли гланцирано списание успява да си гризне парченце, че и  ѝ харесва за мой ужас  #Crazy
Силвии, не сиии не сииии само тиии  Hug
Идеята за нов албум е супер!

# 424
  • На плажа
Янче, много ме ентъртейна днес  Grinning Много си хубава в ролята на водеща и ти отива, ама защо така в сянка и да не видим повечко тен...а и не само  Sunglasses   Наистина е странно, че има и недоволни от избора  Rolling Eyes нали си ги знаехме участниците кои са.
Тя Янчето нали това и е професията  Laughing
И аз се учудих,че има недоволни,но пък каквото-такова.Аз съм повече от доволна  Peace
Спокойно си сложи снимката на тумбака в съответния албум.Няма да е след дъжд ,качулкаКойто реши ,след време да го разгледа,да може да ни види всичките Peace

НИКОГА не съм била по-активна,колкото съм днес....личи си ,че Николай спи от три часа Laughing
Е,друг е въпроса,че нямам нищо за вечеря,ама ще го измислим Mr. Green

# 425
Уха, точно викам да вляzа да видя какво става с подаръците и те вече иzтеглени  Simple Smile, Магаре айде давай адрес, а момент, не бе, Италианче, ти дай адрес, аz след малко ще пусна на Магаренцето моя (софийския, че по лесно, а и нали ще сме си там до края на август).

Ама вие момичета кво правите бе, да не ви остави човек zа малко, как сте се раzвихрили в писане, ама няма да имам време да чета подробно, че след ден, два тръгваме zа България и нямам никакво време да губя. То не че времето във форума го броя zагубено, даже напротив, но нали zнаете как е преди път - багажи, документи, перални, магазини, с две думи лудница. А случайно ако някой си спомня кога писах че идват да ни копаят за водата, да ви кажа че чак таzи седмица най накрая изкопаха и ни прокараха тръбата, зариха дупката и утре идват да ни свържат у нас инсталацията, та и тва ми е на главата сега - майстори. Много са бързи тук а, кво ще кажете  Laughing, два ли там колко месеца не могат да се разберат откъде и кога ще копаят  ooooh!. Мъжа ми се майтапи вчера, вика щял да се изкъпе утре 4 пъти  Laughing, ама то ни писна с това пестене винаги, не смееш да се отпуснеш да се наглезиш в банята както сме си свикнали в София, че после трябва да чакаме половин ден пак да се напълни извора ни.

Сончето се опитва вече да се изправя сама като се хване някъде, за ръчички ходи много добре, Емо я разхожда из нас и на двора. Пълзи си навсякъде сама, тегли кабели, отваря шкафове, миялната машина се е научила да си отваря и ми вади отвътре нещата, това малко кофти, че ако я дръпне някой път докато още мие, ще стане лошо, не знам как да я обезопася, за да не се случи това. И си "приказва" нещо на нейния си неразбираем език, но звуците ги докарва все повече до членоразделна реч  Laughing.

Нещо някакви снимки се обсъждат пак, ативам да видя за какво става въпрос.

Хайде чао от нас!

# 426
Купих подаръкааааа от Анди за Миметооооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Намерих точно това, което исках, че и още по-хубаво! Сега се чудя как да го опаковам обаче, че нещо да не го потрошат тези от БГ 'трошки'  Mr. Green  ooooh! Още утре го пускам на мама Кобрети!  smile3508  Heart Eyes  Hug

Ох направо ме е страх да влезна в албума, вярно звучи като мешана скара, а?  Thinking Joy

Аз не разбирам точно каква е идеята на Аси за снимките и какво ще ги прави върху темата  Blush НО идеята на Бубичка е и както аз си го представям. В деня рожден майката влиза и публикува тук снимки на детето си в среден размер, че всичко да се вижда хубаво и да се радваме  Heart Eyes Ама Асинката пък какво ли е замилислаааа  Thinking  bouquet

Рене: хихи, ами не се сетих, че има и от другата страна добро място за позициониране на фотото, така че да не съм в сянка и да видиче чак бедъра ми  Mr. Green ама ей го - слерозата на младини ме хваща покрай лудетината Анди  Joy За МО72 - тя наистина не пише често, но мога да ти дам скайпа й... Оф чакай, аз нямам твоя  smile3555 или ми го прати или аз ще ти пратя на лични нейния...  Peace Ооо недоволни винаги ще има. Жалко всъщност, че има недоволни от това да подарят подарък на което и да е дете  Shocked ама както и да е. Свят шарен, хора всякакви. След нещо, което вчера разбрах, пак свързано с форума вече НИЩО не може да ме учуди.  tooth

Между другото гледам, че и Рене и Поли Зо (както днес разбрах от нея - редактирам се, че гледам и тя писала заедно с мен) ще си бъдат в София през август, така че задълже който е тук трябва да организираме една срещичка  Hug Heart Eyes

Силлввии: и аз гладих вчера, ох адски мразя, а имам и на мъжо едни дрехи да изгладя, които все отлагам  ooooh!

# 427
  • Варна
Дани, какъв адрес искаш ти, идвай на място да ми го носиш Mr. Green, що толкова бързаш да не би да си го купила вече. Sunglasses

Бърби, много си бърза ти бе, кога успя и да го купиш, че и да го пускаш утре, ей опасна си. Heart Eyes

След нещо, което вчера разбрах, пак свързано с форума вече НИЩО не може да ме учуди.  tooth

Я дай подробности, че звучи много интересно. Mr. Green Ама много съм любопитна. ooooh!

Аз сега много не рабрах какво ще става със тези снимки, един път Аси ще ги качи на първа страница и после ние на самия р.д. ще си ги пускаме в постовете, така ли? Thinking

Покрай еуфорията с подаръците забравих: ooooh!

Захирка, честити ти сини гащи!  bouquet И аз така искам момченце и момиченце. Heart Eyes

# 428
Аз сега много не рабрах какво ще става със тези снимки, един път Аси ще ги качи на първа страница и после ние на самия р.д. ще си ги пускаме в постовете, така ли? Thinking

Както решите...Аз мислех на 1 страница на новата тема да сложа снимки на децата ни/1 като новородени и 1 сегащна/...но ако искате ,само сегащни снимки да слагам/хем май по-лесно ще стане/
И аз ве4е се обърках  Joy Joy Joy

Ама верно ли има недоволни от тегленето  Shocked Аз на майтап пуснах анкетата, а то виж кво излиза.... направо не е истина Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 18:29 от A_S_Y_77

# 429
Захирка, честити сини гащи и от мен  Grinning, много е хубаво така като са две различни!

# 430
Момичета, Аси сигурно е искала да направи нещо такова за първата страница, но с по 2 снимки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=459358 Което хич не е зле, но е трудоемко. Peace

# 431
  • София
Леле, какви страсти се вихрят тук Simple Smile))

Г-ца Кобрети, Алекс ще си има спомен от една малка дама  Simple Smile. Веднага пращам адреса  Hug

Аси, идеята със снимките и това, което си показала като пример е супер. Сигурно е и доста трудоемко и те поздравявам, че се наемаш и ти се занимава.  Hug

Захира, честито за сините гащи и от нас Simple Smile

За албумчетата- и аз мисля, че е по- добре да са две отделни албумчета,в едното, което вече е създадено да се качват актуални снимки на малките сладури, а пък друго, в което да слагаме преди/след за улеснение на Аси  Peace

За недоволните от тегленето- без коментар Simple Smile  ooooh!

# 432
Цял ден се мъча да се включа - много се радвам от падналия се жребий, не разбирам как някой може чак да е недоволен, всички сте ми еднакво симпатични, моля Шайн да ми прати адреса си Hug!
За колажа - идеята е страхотна. Аз преди време нали бях подела една такава инициатива в снимки преди-след, но бяха и по-мънички де.

# 433
Аси: май чатнах. Супер би било на 1стр да има по снимка на всички и от новородения период и от сега, но ако ти е много голяма играчка сложи само сегашна, пък в дните на рождените дни всяка мама ако иска може да публикува в своя почерпателен пост (  Mr. Green ) снимчици на малчото като бебок.  Heart Eyes

Ганушич: ааа тук нищо такова не обсъждам Wink А съм бърза защото заминаваме утре към обяд и няма как първо да нося подаръка до Синеморец и второ да го пращам от там  ooooh! Мието ще му се радва още др седмица, ако БГ пощи си свършат добре работата, че много ме е страх да не го избуят! Sad  Praynig

Бубичка: ох в шеги и закачки забравих да ти пратя адреса  smile3555 Ей сегинка...

# 434
Хааа, недей бе, за какво ми е.. ще го налучкам Joy

Общи условия

Активация на акаунт