Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 394
  • 628
  •   2
Отговори
# 585
Глупи, за съжаление е така.
Дани го оставих на 9 месеца и тръгнах на работа, а сега другия месец най-вероятно и Павката. Такъв е животът.

Рене, Амбишънс, наистина е добре когато сами избирате дали да поставите определения вирус в организма на детето си, а тук са задължителни и наистина не те пускат после на градина, днес за детските подавах документи и ми искаха и такива б-ки за имуницзации на децата /струват по 3лв при докторката/, безобразие

Страхотни отговори, написах три отговора, харесаха ми много как са оформени и подредени.

Дани е с Т,38, дадох белладонна, нурофен и пи малинки, заредила съм близалката, а Павел нали онзиден го имунизирахме, очаквам включване. Снощи ги нахапаха комарите, нищо че имаше машинката за контакта на Чико, включена до леглата им. сега купих и таблетки на райд, да се застраховаме против тези ужасни комари-сутринта убихме над 10 /мамо, ей там виждам един, там още един и ги трепем с възглавниците, дани се кефи, събудихме павел и ни гледаше странно, после ни се усмихна.

Представяте ли си в Испания какво е?

Айде, сладки

# 586
Здравейте, мамчета!

Банския е марка delfino, български. Чашките са от две части, прехлупващи се, нещо като кърмаческите сутиени, та затова така хубаво се напасва. Ето го: http://flirt.delfina.bg/index.php?sesion=MTI3ODk2ODU3OQ==&ac … duct&pid=9733 И е вълшебен да, поне снощи направи чудеса  Embarassed
А почивки и море се обсъждат тук, ние нищо конкретно не сме планували, ама сега с тоя бански, ще трбява да го покажа фръц, фръц

Дани, а ти какво работиш? Имаш талант да сътворяваш красоти, браво!

Jijin, честито християнче
Рене, опитвала съм се да пробутам някое кремче с мляко или мляко с грис примерно, но  отсреща ignore2 здраво затворена уста

Яна от Видин, ама ти много бързаш с подаръка Simple Smile Има време, споко, не че откажем и утре подарък де  Wink

Цветче, Венцислава прави същото веднъж като я взех нощес при нас. Катери се в полусънено състояние, пада и заспива в полет. Даже малко страшно изглеждаша, почудих се дали всичко и е наред  newsm78

Лиде, педикюр, епилация и аз с това се занимавах вчера, направо жена станах Simple Smile А Венцислава зъби още няма, та няма с какво да скърца  Mr. Green

За памперсите ние изкарваме с един на ден повечето пъти - почти всичко е в гърнето. Сега като е топло я оставям само по гащи, ама имам само два чифта, та са ми малко. А преобличането е много сложно, обикновено викам батко и на помощ - той и прави смешки, та да стои мирна.

Поли, лек път!

Ганушке, Веси, браво на Дарито и Деско за изправянето

За Е-тата и ваксините мога мнооого да пиша, ама друг път ще е

Глупи, скоро да се похвалиш с нов дом.

Дългичко май стана  newsm78
Лека на всички!

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 00:11 от reni_vm

# 587
Хало хало и от мен. Ние след два дни тръгваме за БГ и нямам грам свободно време. Не мога да смогна с работата.
Глупи, вчера точно си мислех да те питам как върви работат. Много е кофти наистина да оставим малчо и да не го виждаш по толкова време. Аз съм много хепи, че си го мъкна навсякъде с мен  Joy Joy Joy Joy и шефа не ми прави проблеми Simple Smile
Аси, страшна анкета, браво много е яка. Ама и да беше пуснала "Харесвате ли Гануша" и аз си мисля, че 100 % щеше да е ДА.
Ганушке, обичаме те Simple Smile записах си номера ти, кефиш ма щи звънна. Браво на Дари за изправянето  newsm44 newsm44 Вече нямам търпение да се видим и да си получим подаръка  Joy Joy Joy
Поли, лек път, ако не съм те изтървала вече  Peace Peace
Захирка, не се кахъри за моренцето. И аз точно неотдавна премислях, че откак съм се родила, за сефте миналата година пропуснах морето ....
Веси, браво и на Деско  Mr. Green
За спането - и ние сме точно като Амбишъс, приспивам го при нас, после го слагам в кошарата му и рано пак го взимам при нас. Голямо въртене пада, но не е чак да не мога да  го понеса де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Алегорийка, дано се пооправите с това спане ...
Еееех, като си помислите след 2 дена ще имаме първото рожденние (имало е и оня ден де, ама на непишеща майка).
Оф, още много неща исках да пиша,  ама вече  нещо много ми се доспа и май ще ходя да ударя една глава.

# 588
Мам4ета направо ме успокоихте с тия скърцащи зъби  ooooh! Ама кой ли ме пита, 4е ми се повдига от такива звуци  #Crazy Аз даже май имам спомен, 4е и аз се забавлявах така  newsm78 Щом го помня, зна4и съм била на към 4-5 год. някъде, 4исто ще отка4а толкова време, ама то имали ве4е накъде  Party   hahaha  Joy
Джули - браво, открихме бебето  hahaha  Hug   bouquet
А с тия гости процедурите ми са до кола маска сведени  Tired Утре ще се мъ4а пове4е, но ще успея, няма как  Whistling
Рени - е как мъжо ти купи бански без да ходите на море  hahaha Кажи му, 4е това не е за в леглото и други мъже трябва да му се полюбуват  Mr. Green Ще те изненада с нещо ще видиш  Hug
Г-ца Кобрети - как е минала фиестата в Испания??? Те както незнаят там да празнуват ще се на...кат сега от купони  hahaha  Joy  hahaha На обяд също подобаващо си поспинкват и нищо отворено няма  ooooh! абе испанска му работа  Party  Party  Party и пак  Party  Party  Party до безкрай   Mr. Green
За гледането с тати  при нас е обратното - много слуша и спинка и папка...мама е звяр явно, а в о4ите на мъжо по цял ден спя и се 4удя как да му се оплаквам после, айде върви обяснявай сега, 4е не си авторитет, 4е не те слупа и 4е си му омръзнала  Rolling Eyes
пепеджийнс- пак ли с Т милото  ooooh!  Hug Да му минава бързо и никакви реакции от ваксини  Naughty
Аз забравих да ви пиша, 4е при нас са по желание, но при постъпване в детска градина, ако детето не е имунизирано не го вземат, което си е пак супер натиск. Понеже знам, 4е са доста кофти и реших да си завра главата в торбата и да не 4ета особено много. Някак си май се 4увствам по-спокойна като незнам  Tired
Айде сладки съниша на вси4ки.

# 589
  • В друго измерение
Oпс, успях да попрочета по-обстойно, включвам се малко по-адекватно...Ганушке, Веси - съжалявам, как можах да пропусна,  Embarassed честито изправяне на бебенцата!  Hug

Ганушке
- щях да казвам в предишния постинг, мисля, че ако има анкета ''Харесвате ли Ганушка", ще е 100% позитивна - страхотна си!

Дани - не, тук съм, отърване няма... Grinning Hug

Рени - супер е банския, хайде сега, мъжо под ръка и на море!  Grinning Трябва да се покажеш, не може така...

Пепе - и тук е така, безобразие, за доста документи се плаща, като че малко ни одрусват с данъци. Съжалявам да чуя, че пак сте болнички, много адекватни мерки си взела, вярвам, че ще се оправите. Ти следваш ли съветите на д-р Михайлов за хомеопатия преди ваксини? Имаше още едно подобно нещо в моите книги тук, с вит А и Ц, аз съм го правила, ако искаш ще ти го дам да пробваш - намалява страничните ефекти от ваксини.

Рене - не съм давала още прясно мляко под никаква форма. Мисля да изчакам до годинка и после. Даже, честно казано, мисля да не прекалявам с него, че нали го отхвърлят. newsm78  Hug

Ра_ив - не мисля, че някой ще те нападне заради мнението ти за ваксините. Винаги има 2 страни, трябва да уважаваме мнението на другия.

Трейс
- хайде приятно прекарване в Бг, да се снимате с Ганушка и Дарито и да показваш снимки после!

Лиде
- значи при вас ваксините са, както аз ги наричам ''принудително препоръчителни'' - много е кофти така...

Захира -  забравих да кажа, аз съм ходила на море бременна, в 3 месец, нито в басейните се къпах, нито в морето. Не съжалявай, важното е да си здрава сега, ''морето не е локва да се свърши'' -  както казва баш Майстора,  hahaha hahaha догодина ще отидете, живот и здраве.

Ох, тук се развали времето, утре 13 градуса и ще вали, ще сме вкъщи и ще пиша пак! Пожелавам ви хубав и спокоен ден!   bouquet

# 590
Айде добро утро.....
Tracy   лек път и ще 4акам и на мен да се обадиш  Mr. Green
Аси, страшна анкета, браво много е яка. Ама и да беше пуснала "Харесвате ли Гануша" и аз си мисля, че 100 % щеше да е ДА.
И аз мислех ,4е ще е забавно да пусна "Харесвате ли Гануша" ,ама тя не ми разреши....и аз непосмях  Mr. Green
А с тия гости процедурите ми са до кола маска сведени  Tired Утре ще се мъ4а пове4е, но ще успея, няма как  Whistling
Като не дойде в4ера да ме оправиш и мен, аз пък си записах 4ас при мойта козмети4ка и тя ме "оправи"....  Joy Joy
Аси - мерси за анкетката, за новата тема, която ще правиш и т.н. За съжаление аз няма да смогна (поне за момента) да кача снимки на Савана, а и мои.
Когато можеш,ще ка4иш и по-натам ще те добавя ,обещавам  Hug
Аси, мисля че това е Силвия на Джули.
Браво...ти позна кое е детето на снимката, пИ4елиш усмивка по радиото  Mr. Green

# 591
Ох, здравейте на всички! Днес спахме но пак имаме лека Т (37.5 в дупето) и сега се чудя с какво да помогна  newsm78
Не искам да я свалям, само да подсиля организма. Имам Есберитокс Н и му дадох 10 капки...чудя се де какво друго?

# 592
  • София
Привет мили мами и от нас Simple Smile

Попрочетох ви, и сега ще се включа и аз малко по- подробно Simple Smile

Гануше, браво на сладката Дари за изправянето   Hug

Поли, лек път  Peace

Жижин, честито християнче Simple Smile

Г-ца Кобрети, по описанието подаръка от Янчето звучи супер Simple Smile Ние пък сме обратното на вас- Алекс се изправя в креватчето, обикаля го цялото, даже вече и кляка. Но пък на секцията и масата го е страх, тръгва, протяга ръчички и се отказва Simple Smile

Пепджийнс, бързо да се оправя Дани  Hug

За памперса- ние сменяме около 4-5 на ден. Алекс си изпива доста чай напоследък и ако не сменя по- дълго става като торба Simple Smile)) Както и другите са казали- направо се изхлузва  като го разлепя  Joy. Преобуването ни е голяма борба. Алекс иска да се обръща по корем, да се мята из спалнята. Сърди се и се изпъва, ако го хвана за краката. Обикновено давам нещо да се занимава, иначе е мисия невъзможна  hahaha
Не се е подсичал, като изключим първите дни след болницата. Даже вече рядко мажа със судокрема.

За спането- вечер заспива на спалнята с някои от нас и после го пренасяме в неговото легло. Ако се разплаче през нощта и не мога да го успокоя с биба или вода го взимам при нас, обаче се върти много, рита, катери се в/у нас. Почти винаги аз съм потърпевша Simple Smile. А сутрин като се събуди започва да се хвърля в/у баща си да го скубе и дърпа  hahaha

На море и ние няма да ходим тази година. Нещо не останах финанси за съжаление. Но нищо живот и здраве догодина се надявам да го посетим  Praynig

За татковците- аз също не мога да се оплача от нашия татко. Доста се занимава с Алекс, сутрин го взима да мога да поспя, сменя памперси, храни, играе си Simple Smile В началото имаше леки конфликти, просто защото не се сещаше какво да прави, но те мъжете явно са си такива. Не че не са грижовни, просто трябва да им се казват нещата Simple Smile

За ваксините- и аз гледам да не чета много, много, да не се затормозявам. Може да си е заравяне на главата в пясъка, обаче като се знам  каква съм паника ще психясам. Със сигурност обаче монетата си има и две страни, и независимо от многото вреди и отрицателни реакции има смисъл от тях.

И накрая- малко инфо за наас Simple Smile Алекс вече крачи доста уверено хванат за ръка Simple Smile Даже и подтичква като го закача някои. Определя си сам посоката и ако го обърнем започва едно пищене и сърдене. Става все по- контактен. Хили се на всички, закача се. Започнал е да си дърдори някакви неща, все едно постоянно говори нещо.

# 593
Мариелка за мъжете.Дали наистина не се сещат или се правят на ударени като моя  Laughing Чака всеки път да му кажа кво да прави  Laughing Чак ми е писнало да повтарям едно и също.

Рени май трябваше да те питам дали сега искате подаръка или за рд-то  newsm78 Аз гледах да е сега,за да не те ангажирам после покрай празника на малката  Grinning

За море и ние няма да ходим тази година  Confused

Лиде евала за докторите при вас.Тук нищо не ме пита за детето.Аз  обаче си казвам винаги какво мисля да му дам да яде.Според педито съм изостанала съвсем с храните на малкият.Ама ако се преместим ще си търся педиатър като хората.
Как намирате време за разкрасителни процедури не знам  newsm78 Аз от един месец искам да се боядиша черна ама уви звяра не ме оставя да се изкъпя даже  ooooh! Все трябва да чакам баща му да се прибере,за да се добера до банята,но мъжо мрази много да ме чака и няма време за боядисване  Confused

Хайде ставам да го изкарам навън при баба ми да му се порадва малко  Mr. Green Hug

# 594
Добро утро!
Със всеки изминал ден някое бебче вече е проходило Hug, а кога си говорехме кой усетил бебока в корема, ритат ли не ритат ли....

И Анди вчера направо ме втрещи, тя си ходи по принцип придържайки се за стените и мебелите, обаче от 2-3 дни се пускаше в кошарата и аз тръгвам да я хващам, защото ще си удари главата на таблата, тя се сърди реве, в края на краищата пада, но иска сама да стои изправена без да се държи и вчера както си седя и си сгъвам дрехи, тя си играе на пода в средата на стаята, изправи се постоя 2-3 секунди и тупна на земята. Shocked Shocked Shocked

За морето - то и при нас е комплексно неходенето, почнахме строежи с пълна сила и трябва да сме си тук, това ни е приоритет в момента, отделно и аз някак си не си представям морето бременна и с бебе, никъде не можеш да се топнеш, пък и нещо хич не сме фенове на нашето море, а за дълъг път въобще не сме.

# 595
Добро утро мам4ета   bouquet

Ние сме кукнали в 3:30ч. тая нощ за около 4ас местене при мама, та после го хвърлих да се оправя в неговото легло, 4е ме ома4ка цялата, а и пак ще заспя и колкото и да съм заградила с олекотената завивка, като нищо ще се метне пак на земята  ooooh! Немисля, 4е бяха зъби тоя път или поне може някакво на4ало да е, понеже не мисля 4е беше болка, може би дразнене, но май си беше сънувал нещо и неискаше да стои сам  hahaha Още малко да порастне и ще му назна4а някоя игра4ка да го пази през нощта  Mr. Green  Joy
Яна_вд- и нашия тати се ослушва и на мен ми е по-лесно да си свърша нещо отколкото да обяснявм по 100 пъти, ама кое, ама как, ама не така... ooooh! То ебаси по4ивката и отмяната става накрая  #2gunfire Ама нали знаете, защо на вълка му е дебел врата  Wink
Аси - викаш ме ти, ама като си сложа транспортните разходи и като те из4арджа по английско му ще си имам проблеми с мъж ти накрая  hahaha  Joy Браво, 4е детето те слушка и можеш а ходиш където си поискаш. Аз съм за ки4ури преди седмица, но си отмених 4аса, 4е не ми е ясно как ще го окрутя за 4ч. в салона. Записах си за края на месеца, когато знм, 4е свекърва ми ще е тук и ще я пускам на отсе4ки по главната улица и обратно  hahaha  Joy
Я да ви питам дали има нещо общо - след раждането не съм имала проблем с косопад или нещо такова, дори напротив много бързо продължи да ми расте косата, но сега не е израстнала достатъ4но за ки4ури  newsm78 Връща се май нормалния растеж или...??? Забелязали ли сте нещо при вас???
Амбишъс - това време и при нас се развали и е едно мра4но и дъждовно  Tired МАй ще мисля други варианти за обли4ане, а тъкмо си купих нещото, което ми хареса и ми е удобно за слу4ая и айде наново  Crossing Arms
Алегория - защо не му направиш 4ай4е от малинки с изцедено малко лимон4е вътре  newsm78 Аз съм 4ела, 4е от цитрусите преди годинка може сокот лимон да се дава само, ако си захранила с малинки невиждам да има проблем  newsm78 Освен, 4е е Тпонижаващо е и ударна доза витамин Ц, май то4но от което имаш нужда в момента  newsm78 Бързо да се оправяте.
Захирка - и аз бях в 2 месец на море и пътувах доста с кола 4-5ч. и после още толкова със самолет и малко ми беше кофти първите 2 дена, въпреки 4е не повърнах нито веднъж цялата бременност, това ми беше явно трудно за организма и ми се повдигаше много, неможех да се къпя в басейна, защото ме беше страх да не се простудя, пушех  Mr. Green и пиех по много мъни4ко   Mr. Green Но с дете и бременна много сложно става  Hug Догодина ще наваксаш, а вариант дядо или баба да я погледат Анди за 2-3 дена, колкото ей така за по4ивните дни да отско4ите  newsm78
Отивам да си видя отро4ето, 4е от в4ера се нау4и да си отваря едни шкафове и дърпа сума ти и кабели, а не е за хвалба, ама по4нахме леко да пълзим като ранен войник се придърпва по земята  hahaha Явно наиситна няма да пълзим като хората  Crazy  Май от пишещите мами сме сами в това отношение  newsm78

# 596
  • София
Отивам да си видя отро4ето, 4е от в4ера се нау4и да си отваря едни шкафове и дърпа сума ти и кабели, а не е за хвалба, ама по4нахме леко да пълзим като ранен войник се придърпва по земята  hahaha Явно наиситна няма да пълзим като хората  Crazy  Май от пишещите мами сме сами в това отношение  newsm78

Лиде, не сте, не сте  Joy. И Алекс е като се придвижва на паркета като рейнджър на мисия  hahaha

# 597
Лиде - мерси, че ми обърна внимание   bouquet
Малини не съм давала, че имам алергия от ягоди и ме беше страх, да не стане и от малини. Но се чудя...май по-добре да не давам за първи път сега  newsm78 или да пробвам?
Т пак е толкова...без разлика Rolling Eyes Ако дам витамин Ц на ампули? Колко да дам  newsm78
Още не съм давала нито едно Т понижаващо...чудя се до кога да изчакам....Взех малко да се притеснявам...знам че всички са минали през това, но аз не съм и ми е притеснено

# 598
Здравейте  Simple Smile

Отговорих на анкетата-ще ходим на море,на 26-ти заминаваме в Синеморец където е Янчето сега и я чакам с нетърпение да каже как е Grinning.Миналата година и ние не ходихме на море заради тумбака, доктора ми забрани или каза ако ходя да не се къпя и да не се препичам много и то щеше да е едно море Laughing
Сложих снимки в албума най-после  Whistling

За памперсите-много зависи с каква марка памперс е,аз по принцип вземам Памперс Премиум Кеър понеже държа да не са ароматизирани и съм много доволна от тях,хабим 3-4 и дупето и е сухо, но понякога като ми похвалят някоя друга марка и викам чакай да ги пробвам и така последно взех Молфикс-е изобщо не съм доволна,препълват се за няколко часа,дупето й е мокро, вътре пълнежа им става на части и се налагаше да ги сменям по-често, повече няма да вземам такива Peace

За татковците-и аз съм много доволна от нашия,винаги ми помага във всичко и за детето и за домакинството, много е мил и съобразителен  Heart Eyes

Рене-и аз не съм давала прясно мляко под никаква форма, ще изчакам да стане на 1 годинка и тогава Simple Smile

Алегория-като се притесняваш заведи го при педи да го погледне за твое успокоение, тъкмо ще ти каже как да постъпиш.И аз бих те посъветвала да дадеш малини, ама като може да има алргична реакция по добре не имаше и още някакво природно средство но в момента не се сещам  newsm78  Hug

Да се похваля че поръчах на Али бански BambinoMio и очила OK baby за морето, чакам с нетърпение да ми ги доставят  baby_neutral

# 599
Алегория - давала съм веднъж сано Вит. Ц. Моя приятелка ми даде инцидетно, 4е аз нямам нищи4ко в нас и сега го погледнах на Софарма е и е 2мл. Мисля, 4е ме беше предопредила да не се дава в метална лъжи4ка, но няма как да му го изсипя и затова взех една пластмасова за салата, такава голяма и го сипах вътре, а от лъжицата го изтеглих с малка спринцовка и му го изпръсках в устата. НЕдей дава малини щом не си. Има и вариант с 4ай от сминдух-листа, но едва ли имаш под ръка. Вит. Ц мисля, 4е ще му свърши работа. В дупето като се мери нали знаеш, 4е се махат 0,5, което май в твоя слу4ей зна4и, 4е е добре детенце  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт