здраво затворена уста
Има време, споко, не че откажем и утре подарък де 

А Венцислава зъби още няма, та няма с какво да скърца 
и шефа не ми прави проблеми
записах си номера ти, кефиш ма щи звънна. Браво на Дари за изправянето
Вече нямам търпение да се видим и да си получим подаръка

Ама кой ли ме пита, 4е ми се повдига от такива звуци
Аз даже май имам спомен, 4е и аз се забавлявах така
Щом го помня, зна4и съм била на към 4-5 год. някъде, 4исто ще отка4а толкова време, ама то имали ве4е накъде

Утре ще се мъ4а пове4е, но ще успея, няма как 
Кажи му, 4е това не е за в леглото и други мъже трябва да му се полюбуват 
На обяд също подобаващо си поспинкват и нищо отворено няма
абе испанска му работа
и пак
до безкрай
Да му минава бързо и никакви реакции от ваксини 

Трябва да се покажеш, не може така...

догодина ще отидете, живот и здраве.
Утре ще се мъ4а пове4е, но ще успея, няма как 

Ние пък сме обратното на вас- Алекс се изправя в креватчето, обикаля го цялото, даже вече и кляка. Но пък на секцията и масата го е страх, тръгва, протяга ръчички и се отказва 

)) Както и другите са казали- направо се изхлузва като го разлепя
. Преобуването ни е голяма борба. Алекс иска да се обръща по корем, да се мята из спалнята. Сърди се и се изпъва, ако го хвана за краката. Обикновено давам нещо да се занимава, иначе е мисия невъзможна 
. А сутрин като се събуди започва да се хвърля в/у баща си да го скубе и дърпа 

В началото имаше леки конфликти, просто защото не се сещаше какво да прави, но те мъжете явно са си такива. Не че не са грижовни, просто трябва да им се казват нещата 
Алекс вече крачи доста уверено хванат за ръка
Даже и подтичква като го закача някои. Определя си сам посоката и ако го обърнем започва едно пищене и сърдене. Става все по- контактен. Хили се на всички, закача се. Започнал е да си дърдори някакви неща, все едно постоянно говори нещо.
Аз гледах да е сега,за да не те ангажирам после покрай празника на малката 
Аз от един месец искам да се боядиша черна ама уви звяра не ме оставя да се изкъпя даже
Все трябва да чакам баща му да се прибере,за да се добера до банята,но мъжо мрази много да ме чака и няма време за боядисване
, а кога си говорехме кой усетил бебока в корема, ритат ли не ритат ли....
Немисля, 4е бяха зъби тоя път или поне може някакво на4ало да е, понеже не мисля 4е беше болка, може би дразнене, но май си беше сънувал нещо и неискаше да стои сам
Още малко да порастне и ще му назна4а някоя игра4ка да го пази през нощта 
То ебаси по4ивката и отмяната става накрая
Ама нали знаете, защо на вълка му е дебел врата 
Браво, 4е детето те слушка и можеш а ходиш където си поискаш. Аз съм за ки4ури преди седмица, но си отмених 4аса, 4е не ми е ясно как ще го окрутя за 4ч. в салона. Записах си за края на месеца, когато знм, 4е свекърва ми ще е тук и ще я пускам на отсе4ки по главната улица и обратно
Връща се май нормалния растеж или...??? Забелязали ли сте нещо при вас???
МАй ще мисля други варианти за обли4ане, а тъкмо си купих нещото, което ми хареса и ми е удобно за слу4ая и айде наново 
Аз съм 4ела, 4е от цитрусите преди годинка може сокот лимон да се дава само, ако си захранила с малинки невиждам да има проблем
Освен, 4е е Тпонижаващо е и ударна доза витамин Ц, май то4но от което имаш нужда в момента
Бързо да се оправяте.
Догодина ще наваксаш, а вариант дядо или баба да я погледат Анди за 2-3 дена, колкото ей така за по4ивните дни да отско4ите 
Явно наиситна няма да пълзим като хората
Май от пишещите мами сме сами в това отношение
Явно наиситна няма да пълзим като хората
Май от пишещите мами сме сами в това отношение
. И Алекс е като се придвижва на паркета като рейнджър на мисия

или да пробвам?

.Миналата година и ние не ходихме на море заради тумбака, доктора ми забрани или каза ако ходя да не се къпя и да не се препичам много и то щеше да е едно море