Минерална вода Розов Хисар за напрва на АМ?!

• 1 383
  • 10
  •   1
Отговори
Изчетох доста ,допреди няколко дни преварявах чешмяна вода, но реших вече да правя млякото с минерална вода! Дали може да правя водата с розов хисар, питах защото такава бяхме поръчали за вкъщи, а на тгубата видях, че пише с ниска минерализация, но не пише дали е подходяща за кърмачета??? Ако някой е правил млекцето на бебчо с такава , моля да ми отговори!  bouquet

# 1
Аз не съм правила с розов Хисар, по-често употребяваната за бебетата е Девин изворна. Вчера купих и една вода Савина- розова също.Пише че е с ниска минерализация, но моето дете не е бебе, а е на 2 годинки  Grinning. До годика преварявах чешмяна вода, но нашата е хубава, след това давах Девин изворна.

# 2
Същото се чудя и аз.Понеже от 2 дена сме на АМ+кърма,но не ми се иска да го правя  с чишмяна вода въпреки,че е изварена.Защото котления камък  си остава.Вчера попитах нашата педиатърка дали мога да го приготвям с изворна вода девин розова и тя каза,че може ноо колкоъо по-рядко по-добре.Ии незнам..някой да е пробвал само с изворна или педито да му е казвал др.?

# 3
Същото се чудя и аз.Понеже от 2 дена сме на АМ+кърма,но не ми се иска да го правя  с чишмяна вода въпреки,че е изварена.Защото котления камък  си остава.Вчера попитах нашата педиатърка дали мога да го приготвям с изворна вода девин розова и тя каза,че може ноо колкоъо по-рядко по-добре.Ии незнам..някой да е пробвал само с изворна или педито да му е казвал др.?

Някои мами правят АМ с изворна вода още от самото начало, така че мисля че не е проблем!

# 4
Вчера попитах нашата педиатърка дали мога да го приготвям с изворна вода девин розова и тя каза,че може ноо колкоъо по-рядко по-добре.Ии незнам..някой да е пробвал само с изворна или педито да му е казвал др.?

И защо по-рядко? Какво й е на изворната вода? Със сигурност е сто пъти по-добра от чешмяната. Аз съм му правила винаги само с изворна или нискоминерализирана.  Simple Smile

# 5
Ами именно и според мен изворната е най-доброто в случая,защото всички знаем в чешмяната какви боклуци има.Но се чудя защопедиатрите не я препоръчват изворната за дълготрайно ползване..?  newsm78 Е,значи  щом сте нямали проблеми вс е наред
 .

# 6
И за двете ползвам изворна Девин без да преварявам и няма някакъв проблем.

# 7
# 8
  • Стара Загора
Ползвам Девин Изворна откакто се е родила  Peace

# 9
  • Fort Worth, TX
И за двете ползвам изворна Девин без да преварявам и няма някакъв проблем.
И ние сме на изворна ''Девин'' и нямаме никакви проблеми.Също не я преварявам.

# 10
Никаква минерална или слабо минерална!
Изворна на Девин Peace
А тук при нас се води натурална./като си бях в Бг ,давах такава изворна и нямахме проблеми/

Общи условия

Активация на акаунт