Майчета 2009!

• 29 057
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Добрютро!  Simple Smile
Снощи успях да ви изчета, че доста време нямах много време да пиша, а само четях.
Бяхме за една седмица в Балчик, но за съжаление пак не можах да се топна в морето - дъждове и малко гости от Червен бряг провалиха плановете ми. Но пък там имахме едно страхотно малко постижение - Ева започна да се пуска за десет и повече крачки. Иначе успя да направи номер на сестра ми чавето ми. Един следобед реши да я вземе с компанията си на разходка с количката. Да ама не - мъничето ми решило, че не иска в количката и почнало да реве и искало или сестра ми да я носи или да я държи за ръчичка и да върви. Досега на мен не ми е правило такъв номер на разходка - реве само ако спрем с количката и иска да излезе от нея. Но сестра ми се е справила геройски, не се върнаха бързо при положение че само в сестра ми е искала, другите не искала да я пипат.
 А вече от два - три дена мога да кажа, че имаме ходещи крачета и скоро смятам да правя прощъпулник. Още я е страх милата, ама вече сама си се пуска и решава да тръгва без да я лъжа нещо.
 Лято честита ви кола! Да ви вози много много километри!
 Ели наистина си за медал за храброст, издръжливост и работливост!
 Кайрен много хубави снимки! Благородно ти завидях - и аз след няколко години ще се пробвам да я заведа Ева, въпреки че ще е почти мисия немъзможна ама ще видим. Поздравления за вашето постижение с придвижването - наистина си е събитие, защото и моята Ева е доста мързелива и страхлива и те разбирам  Hug А пък за другото за Елицата, малко се чудя защо си мислиш, че и при нея има отрицателни емоции от престоя ви там - че те повечето деца не могат да разберат как се гали и Ева понякога се опитва да удря или дърпа. В такъв случай или я дръпвам или на място и показвам за н-ти път как се гали.
 Айде после пак ще пиша, че чавето ме вика!

# 361
Здравейте мами,
Заповядайте по едно кафенце за събуждане

Аз съм в РАЯ! Hug
Поздрави,
Нем

# 362
  • София
Хелоу и от нас. Решихме да ходим на басейн Mr. Green Ходили ли сте някъде из/около Софето с дребните? Дали ще влиза или не малкият във водата не е от голямо значение, той и без това е бил удавник предшният си живот Crazy

# 363
  • Велико Търново
Нем,моля те вземи ме при теб Blush

# 364
  • София
Момичета, гледахте ли това?
http://play.novatv.bg/play/231261/?autostart=true

# 365
  • София
Мдааа, гледах го. Имам колежка,  на която детето и е аутист и която твърди, че това се е случило след ваксина Confused

# 366
  • Русе
Нем, де се намира твоя РАЙ  newsm78

# 367
  bouquet

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 22:42 от немирница

# 368
  • вече Пловдив
Нем, нещо не съм разбрала.  Crazy Да не си в Ирландия? Wink

# 369
  • Русе
Явно е там  Thinking
Нем, давай снимки, разкази, пътеписи..... и т.н.
Имам приятелка там. Живее там от поне 10 години и също много я хвали.

# 370
  • София
Много замря таз темичка Simple Smile От жегите ще да е.
Айде аз малко да попиша. Днес моят мъж е видял две от вас, едната - Миглето, даже го е спряла на приказка, но другата - Малачика, не го е забелязала Simple Smile, в района на автогарата. Той пък чакаше племенницата, дойде ни малко на гости, ама ще се вижда с някаква приятелка, та няма да разчита много на мен като екскурзовод.
И аз не разбрах за Рая и бирата, Нем не беше ли на морето?  newsm78
Да честитя доста на патерица рождения ден на Галчето! Да е жива и здрава, много обичана и щастлива!!   bouquet
Аз нали вече мога да си хапвам разни шоколади и сладоледи, и като невидяла  Embarassed Гоня формата на любимите ми бонбони Линдор...
Утре май най-сетне ще купуваме ново столче за кола на Ваньо, досега караше с бебешкото. Та съм се засилила за някое по-така, да видим какви ще ги свършим.
Вчера ходих пак при хомеопатката-психоложка, вика, доволна била от мен, ха дано не я разочаровам занапред!
Не ми се получи много увлекателен постът, ама поне се отчетох. Wink

# 371
Хич не ме бива по разказите.

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 22:42 от немирница

# 372
Добро Ви Утро:)
немирница, на хубаво място си отишла Wink
Гледам, никой няма на линия-явно всички са скокнали навън:)
Ето ви кафенце за събуждане,ако има още спящи Flutter

И аз изчезвам, малкия свикна по 18 часа да е само навън и сега е ад,ако не сме на улицата ooooh!

# 373
Здравейте мацки.ОТ ходещото бедствие и беля на кратко казано Добри не мога да се добера до компа.Когато седна той идва до мене къд елазейки къде подпирайки се за мебелите и ме драска да седне в мене и да пише той.Той хубаво ще ми напише,лошото е че аз няма да мога да ви  ги преведа Mr. GreenПри нас нищо ново.Малкия лази ходи и прав ибели из къщи,каката си играе и чакат двамата да дойд есряд ада ги пратя на село за 2 седмици с бабите-свеки исестра й на свеки.Дано Свеки се навие да ги вземе и двамата малко да презаредя батерийте щото осещам вече че са ми на крайната чертичка и съм изнервена и т.нАко не се съгласи няма  и Ронката да ходи и аз друг живоот ще заредя батерийте.Единственото хубаво е че поне малко успях да зарадвам любимия и му организирахме с Ронката страхотен рожден ден който беше в петък.В петък той се прибра умърлушен и изморен и ние от терасата го видяхме че идва и се наредихме тримата пред входната врата с подаръка -машинка за подстригване и още от стълбите го подхванахме и го гушнахме и му подарихме подаръка.Той се зарадва а когато видя гостите-трите баби в къщи и всяка го чакаше да му даде подарък или парички и той се усмихна за пръв от 1 седмица.После вчера имахме кумовете ,а отй за да ни върне жеста ни каза че на 6.8 ще ни води на море.Е тогав адецата бяха най щастливи.Само че морето ще бъде екшън.Понеже ще ходиме с кумовете и техните деца и ще е търчане в общи линий.Татковците с големите а ние с кумата с малкие ще обикаляме из хората да си събираме децата.АБе ще е весело.Тамън ще забравя за черните дни който имам. Laughing
Роска ,славе и всички разгледах ви снимките във ФБ,страхотно сте си изкарали.Роска да не сте били в слънчев бряг,че тези чадъли на там ми приличат.
Личи си че е лято ,жега и всички са навън.АМа и с тези ходещи малки торпедата как да се пише,а вечерно врем екое по напред.Поне във фб виждам кой как е.
ОСтавям ви че ходещото,лазещо торпедо напир ада блъска по лаптопа

# 374
  • София
Нем, приятно изкарване. Мога само да ти кажа, че 90% от местата в Европа ще ти се видят така китни и райски в сравнение с БГ.

Общи условия

Активация на акаунт