Снощи успях да ви изчета, че доста време нямах много време да пиша, а само четях.
Бяхме за една седмица в Балчик, но за съжаление пак не можах да се топна в морето - дъждове и малко гости от Червен бряг провалиха плановете ми. Но пък там имахме едно страхотно малко постижение - Ева започна да се пуска за десет и повече крачки. Иначе успя да направи номер на сестра ми чавето ми. Един следобед реши да я вземе с компанията си на разходка с количката. Да ама не - мъничето ми решило, че не иска в количката и почнало да реве и искало или сестра ми да я носи или да я държи за ръчичка и да върви. Досега на мен не ми е правило такъв номер на разходка - реве само ако спрем с количката и иска да излезе от нея. Но сестра ми се е справила геройски, не се върнаха бързо при положение че само в сестра ми е искала, другите не искала да я пипат.
А вече от два - три дена мога да кажа, че имаме ходещи крачета и скоро смятам да правя прощъпулник. Още я е страх милата, ама вече сама си се пуска и решава да тръгва без да я лъжа нещо.
Лято честита ви кола! Да ви вози много много километри!
Ели наистина си за медал за храброст, издръжливост и работливост!
Кайрен много хубави снимки! Благородно ти завидях - и аз след няколко години ще се пробвам да я заведа Ева, въпреки че ще е почти мисия немъзможна ама ще видим. Поздравления за вашето постижение с придвижването - наистина си е събитие, защото и моята Ева е доста мързелива и страхлива и те разбирам
А пък за другото за Елицата, малко се чудя защо си мислиш, че и при нея има отрицателни емоции от престоя ви там - че те повечето деца не могат да разберат как се гали и Ева понякога се опитва да удря или дърпа. В такъв случай или я дръпвам или на място и показвам за н-ти път как се гали.Айде после пак ще пиша, че чавето ме вика!