Майчета 2009!

• 29 056
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Мигле, Европата бая съм я обиколила. Най- вече Германия, където живее сестра ми от 10 години. Видяла съм, та съм се нагледала. Sunglasses Тук дори пътищата им са по-хубави от немските.  Mr. Green
А и тази новина днес ми удари още едно рамо да бързам с оправянето на документацията тук и баткото на есен с песен.

# 376
  • софия
Здравейте,дружки! Hug
Нем,направо ти завидЕх!Най-вече,че имаш възможността да посетиш истински ирландски пъб. Peace
А биричкатаааааааааааааа......................................ех!Пийни една и за мене! beer
Миналата седмица  си изкарахме страхотно с Валчето.
Ицко и Кати нещо не се сработиха най-много,но другия път,надявам се,че и това ще стане! Peace
Иначе вчера направихме прощъпулника на малкия.Човекът първо докосна мишката,после слушалките,но накрая
си хвана в ръчичките питката та даже си и отхапа от нея. GrinningПо-късно ще има и снимков материал. photo
Това е за сега от мен.

# 377
Привет на всички от морето   grinning039
Не съм ви чела понеже нямам нет тук,но като се прибера ще си ви изчета  Peace
Да разкажа набързо за Влади-първият път не беше много впечатлен от морето и най-вече от пясъка,но сега елате да го видите ще изяде пясъка и ще изпие водата  Mr. Green Много му харесва във водата и не му се излиза,но такова си му е генчето Simple Smile с дядо моряк  Wink Имаме вече тен,но се надявам да си постойм до средата на другия месец.
Това засега,дано пак успея да се включа и да ви почета малко  Heart Eyes
Лек и спокоен ден на всички   Hug

П.С. Варненки,ще ми е много приятно да се видя с всяка от вас.В района на Ботевата градинка съм,но обикалям навсякъде! Ето тел:0878 999 015,който иска да звънне  Peace

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 14:52 от plami213

# 378
 hahaha Ох,Плами ела да видиш моите какви ги вършат на плажа с мама,татко и дядо моряци  Joy
На мен днес ми попариха всички надежди,че ще вземат баткото в детска градина,полудневна е но все пак вече сериозно се задъхвам с двама бандити  #Crazy ама карай,ще си се гледаме и така.След малко и ние се изнасяме към плажа,че това е единствения начин да ги поизморя по-сериозно.
Нем и аз съм от любопитните как е в Ирландия  Hug
Айде и аз да почерпя да се поразхладите малко момичета

# 379
Мария  благодаря за почерпката  Heart Eyes при нас такъв дъжд се изля и сега е по-добре  Laughing
Мигле благодаря за линка   bouquet меко казано е, че съм ужасена  Crazy, обаче явно от това не може да се избяга  ooooh!.
Завиждам ви за почивките момичета  Mr. Green, мен може и да не ме огрее  Tired.

Младежа е много крив, реве, тръшка се и не знае какво иска  newsm45. Не иска да яде и е само на вода, кърма и ако успея да му пробутам 3-4 лъжици нещо друго  ooooh!. Постоянно пуска играчки зад дивана, спалнята и кошарата  smile3512, не мога да смогна да ги вадя.(Оплаках се и се надявам да се поправи)
От днес минахме на втора група от кухнята и се надявам да проядем  smile3502.

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 18:45 от bobito2

# 380
 Нем неблагородно ти завидех  Heart Eyes Само съм чувала, че в Ирландия природата и всичко останало е много красиво. Разказвай когато можеш, а ние ще събираме инфо накъде да се изнесем и ние.  Simple Smile
 Мария благодаря за почерпката   bouquet
 Плами не съм сигурна, но ще се пробвам да се видим понеже ние живеем близо до Ботевата градина - ще ти звънна утре или вдругиден.
Бобито при вас сигурно е комбинация от жега и зъби - допреди две седмици и ние бяхме така, и ни избиха два зъба отгоре и сега сме горе-долу по-добре.
 Мама Роси дано да вземе и двете деца, че наистина и на теб много ти се насъбра на главата.
 Аз до два-три дни смятам да правя прощъпулник, ще си бъдем само тримата ама така мисля че ще ни е най-добре.

# 381
  • София
Здравейте и от мен.
Радвам се на всички ви за морето,екскурзиите.
Желая много успех на нем  и новото начинание Hug ще ти пиша при първа възможност.Гледам ви и във ФБ и ви се радвам.

[

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 22:03 от Madam Stasita

# 382
Привет и от мен!
Нем, браво на теб, и аз съм отървала кога си заминала и ти завиждам благородно Hug
Прибрах се благополучно в Свищов, сама без мъж, но ще се справя още няколко дни сама  Peace Изкарах си страхотно, за което благодаря на Смехоранка и Славето, с които прекарах по голямата част от времето си. Райчето е просто страхотно дете, кротка, послушна, невероятна  Heart Eyes Ицето е голяма пуканка, когато се разсърди за нещо, вместо да ревне, просто се обръща и не ни обръща внимание, не спи много, както си знаете де, ама пък е кротушко и послушен. Моето диване Катерина пък понеже е бойна не му беше любимка  Sad, ама се надявам при следващото ни виждане вече да е станала по добричка в това отношение. Точно когато ни изпращаха от последната ни среща Катерина захапа Ицето, милото толкова си поплака, че ми се скъса сърцето  Cry Ама какво да я правя като е такава бойна не знам, постоянно и се карам, дано да има ефект  Praynig На нея престоят в София и се отрази добре, много се умаря през деня и вечер спеше непробудно. Снощи се прибрахме в къщи и на тази жега не можа да спи, аз също естествено. Просто днес бях като ходещ труп.  Tired
Смехоранка, браво на Ицето, в крайна сметка какъв ще става  Crazy
Аз ставам защото вече не издържам с отворени очи, ама утре пак ще пиша и ще кача снимки от гостито в столицата  Hug

# 383
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИВЕ!Бъди жива и здрава, много щастлива майка и съпруга! newsm51 newsm59  party023

# 384
  • София
Смешко, честит рожден ден!!!
Пожелавам ти много любов и щастие.

п.п. Разконспирирах те по ФБ Mr. Green смешко голЕма  мадама си.

# 385
  • гр.Стара Загора
Честит Рожден Ден Иве!
Желая ти много сбъднати мечти и семейно щастие!

# 386
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СМЕШКО!!!
Бъди винаги усмихната и щастлива жена , обичана съпруга и майка!!!

# 387
Иве Честит Рожден Ден!  newsm59 Бъди много здрава и щастлива! 
Рони къде се загуби  newsm78. Бързо да кажеш какво правят двете кукли  Heart Eyes.

# 388
честит рожден ден Смешко  Hug

# 389
Честит рожден ден Иве! Много любов, щастие, детски усмивки и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт