. Понякога е за предпочитане човек да няма помощ отникъде.
.

/ за нов доктор,че стария ни вече не работи с ЗК.

Лошо е,че говоря така,но много се ядосвам,че всичката им глупост и простотия рефлектира

Бъдете здрави и щастливи , винаги влюбени и винаги обичани!

- "Война и мир" го очаква защото
Разбира всичко , което му кажа , освен когато му забраня нещо - тогава реагира така , сякаш съм го позволила - напр. да бърка по контактите , или да пуска пералнята
Речника му е мнооого беден - де-де , да-да , та-та , така , стига и мама в много краен случай. Най обича да крещи и да маха с ръце (но не за "чао "- просто ръкомаха сякаш обяснява нещо , но не намира точните думи) Обича да се катери по мебелите и да слиза после самичък ; качва се сам в количката като сме вкъщи , обаче поискам ли аз да го сложа вътре за да излезем , започва един див рев , сякаш го коля - иска да ходи постоянно , не да се вози. Като излизаме го залъгвам като му давам нещо различно в ръцете . Затова на разходките си носим всевъзможни глупости - нокторезачки , пинсети , приставката за прахосмукачката , боя за обувки , отверки , и т.н. , и т.н. Има 6 зъбчета все още , от които само 2 са отдолу - сега чакаме два кучешки и един кътник , пак горни. Пъпките от комарите вече минаха , нови няма и дано няма повече
, че беше кошмар. Пишльонката се е обелила само наполовина , но поне вече няма натрупана спегма . От известно време сме на еднократно спане от 1-2 часа по обед - през останалото време е като хала.

След малко ще разгледам и снимките!
, но се надявам с времето да отмине. Най-лошото е че бие други деца
Прави го , защото им се радва, ама нали се сещате на другото дете какво му е
На моренце уж ще ходим, ама ще видим кога - дано да стане
Ами не знам какво друго да пиша, а и вече много ми се спи и ще напиша някоя простотия, затова ви казвам Лека нощ !
на Ивето и Дари! Живи здрави и много щастливи бъдете милички!
днес ходихме да ни види наш'то си доки и каза пак червено гърло някакъв вирус с много висока Т и изписа АБ, които дадох веднага като се прибрахме и Беъра веднага смъкна Т и цял ден беше много весел. Сега преди лягане към 9 пак я вдигна и затова му сложих 1 свещичка и след час беше само 37.3
така че вървят на добре нещата дано се закрепи все така и до още няколко дни се върне старото вечно усмихнато и дивеещо Теди
Досега не ми беше боледувал изобщо и от къде го пипна този вирус още не мога да се сетя... дори не бяхме излизали тия дни.
Дано поне мен ме пропусне че ще съм жив зян само с бабешките методи на лечение.
Дано и тази нощ изкараме леко като миналата (спинка 8 часа нон стоп и после още 2 - доволно се наспахме).
.
досега ми е вдигал 2 пъти Т и все е била до 38.6 от зъбки и минаваше за ден-два без никакви проблеми, ама сега...

Като си бяхме на Симеоновград се будеше в 8.30 и се зарадвах , че ще започне да спи повечко , но не ... вчера в 6.30 , днес в 7.00 .