Благодаря на всички за прекрасните пожелания тук и във ФБ
Бъдете и вие много обичани и ценени мами и съпруги!Положението при нас: от 10-тина дни вече не кърмя. Целият процес на отбиване стана много естествено и безболезнено. Аз се бях приготвила за драми и екшън, но такива нямаше
Започнах да прескачам следобедните когато сме вкъщи, после му сложих едно шише с АМ в ръцете на заспиване вечер и О, чудо! Детето нито протестира, нито търси да суче. И другото хубаво нещо: спря да се буди нощем за ядене.
явно АМ го засища и чак към 6.30 се надига и търси. 2-3 сутрини му давах АМ, на 4-тата му дадох шише с вода докато отида да направя АМ и като се върнах той вече беше заспал
Оттогава режимт е следният: вечерзаспива към 11 с АМ, сутрин към 6.30 - приготвеното до главата ми чайче и откарва до към 8.30-9! И аз съм се наспала, и той доволен. После правим вече стабилна закуска. Иначе има 8 зъба, за кучешки и кътници май няма признаци за момента... В речника му са "думите" тате, папа, баба, кака. Казва как прави кокошката и патето, показва как ляга да спи и си затваря очите, танцува като прикляква, показва колко голям ще порастне и на колко години е, как се гушка, как мирише дупето... Програмата е пълна вече.

Дени, много е неприятно това с подсеченето дупе
Обърни внимание дали си сменяла скоро памперси или мокри кърпички, защото ние по този начин си докарахме проблем преди няколко месеца. Нямаше от Jumbo разфасовките на Pampers и бяхме взели друга, по-малка. Оказа се, че това е някаква серия турски боклуци, от които Анди хвана гъбички. Благодарение на Аничка
, която сподели същия проблем и лечението им се отървахме от гадините 
Ставам, че се събуди и отиваме за кухнята. После ще дописвам.

Виктор яде пюрета, но тези за над 10 м или година. Та избирам разни, но се мръщи на някои. Има ли спагети, въобще не ги консумира. Аз все пак за морето ще се заредя стабилно. Като си правя сметка само колко храна му трябва, не ми се мисли с колко багаж ще тръгнем.

Мислех поне някой прием да заменим, ама не. Киселото мляко си е отделно. На седмица изяжда по две кутии АМ, като новородено е

Рев, не яде, не спи. Не знам до кога така. Подавам оставка и хващам гората......
пак се редактирам - за хапването на моренцето. Бях взела няколко обедни менюта и кашички лека нощ, но не ги ядохме. Тя си хапваше от нашите манджички. За следобедна закуска взимах активия, данонино, данет, плод или нещо подобно. За вечеря АМ 
А когато има доста зор й мажа обилно венците!
По-късно трябва да отидем и да си напазарим необходими неща.
,дава целувка и маха за чао Може да има и още нещо но да пропускам
/
Нашето диваненце нищо не може да
ама аз наистина вече имам въйпиюща нужда от сън,почивка и по-малко ядове.