Майчета 2009!

• 29 035
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мадам, ти си направила моите доста чести мераци факт  Laughing
И аз тва викам.
Браво мадам - трябва да има справедливост, но на малко хора им стиска.
Мийка, то в днешно време дори да им свирнеш най-много боя да си изядеш. Мен все ме тресе треската, че някой ще ме бие, от оня инцидент.

# 91
Здравейте и от нас . Влизам само да се запиша , нещо нямам никакво желание за писане  Tired

# 92
  • София
Slavaa,какво те мъчи бе?
Смешко,сещам се за Ваня Китова,не е лоша жената,ама ми е чудно това изказване нейно.

................Мийка, то в днешно време дори да им свирнеш най-много боя да си изядеш. Мен все ме тресе треската, че някой ще ме бие, от оня инцидент.
Ще ви дам един съвет и ще ме сметнете за тотално луда вече CrazyИмам приятелка,която много я е страх,че все ще я бият или ще тръгне някой да се разправя с нея,и аз нали съм дете идиотче на майка героиня,и казвам "Рали душко отиваш в магазин за 1 лев и взимаш възможно най-гадния и миризлив дезодорант.Слагаш си го до теб в колата,и ако някой те наближи или досадните цигани със стъклата нещо те заплашват,пръскаш с дезодоранта в очите,и си свиркай.Първо да ги видя ,какви обяснения ще дават пред Бърза помощ,че жена ги е напръскала с дезодорант и  в полицията.Със сигурност ще им осигуриш за два дена чувството на изпържени очни ябълки,после всичко ще си е ОК..

# 93
Stasita, теб съм те признала и е желателно да напишеш "Как се оцелява сред БГ идиоти!"
Бас ловя, че ще си си осигурена до края на дните си и не е нужно да се блъскаш за лудо.
 Whistling

# 94
Ще ме бият? Кой ще ме бие? Заключвам централно вратите, накъдето и да потегля, и сега ще обясня защо, ама няма да се смеете. Преди време четох някъде, че някаква жена, както си чакала на светофар на някое от софийските кръстовища, получила ненадейна комапния  в лицето на друга жена с очевадни психични отклонения. Непознатата отворила задната врата, седнала и казала: "Карай". Та шофьорката не знам как се е чувствала, като се видяла принудена да разкарва из града непозната луда. Оная сама рекла по някое време - "Спирай", и си слязла. Та мисълта ми е - заключвайте се, то не е лошо. Simple Smile
Сори за офф-а.

# 95
  • София
Тук стана толкоз динамично, че и аз да попиша. Simple Smile
Мадам С., ми освен и аз да кажа "Браво"! Хич не ми стиска да се саморазправям, а понякога си го търсят. И мен все ме е страх, че някой ще ме бие  Embarassed Ще имам предвид онова за дезодоранта. Wink
Днес ходихме на ваксина, криво-ляво мина, Ваньо заспа на връщане и му удари юнашки следобеден сън, даже без да е обядвал. За сметка на това сега още буйства и не ще да заспива... Crazy
И ние сме от ненадарените. Какви думи, какви показваници - едно "мамам" врънка и друго нищо членоразделно. Нито показваме, нито имитираме, нито ръкоделия бродираме.

# 96
Стасита спуках се от смях, направо се търкалям   Joy Joy Joy ама на теб не ти е било смешно! Важното е, че си изпуснала парата  smile3501
Мийка страх лозе пази  Mr. Green
И мойто дете е от идиотчетата  Laughing като е гладен може да благоволи да каже ма-ма-ма, иначе от няколко дни повтаряме сричката ка(може би кака иска да каже  Thinking). Водим се с двете ръце и след 4-5 крачки се уморяваме и падаме на колене и хленчи да го взема  ooooh!.

# 97
miika, аз правя абсолютно същото. Но си държа чантата на съседната седалка до шофьора.
Баш ме е страх на кръстовище да не отвори някой вратата и да хукне......
Помня Стефи бе бебе и бутам количката към парк Заимов. Покрай мен за секунди профуча младеж на има-няма 20 г. стискайки чанта. Мина покрай ченгето, стоящо буквално на 20 м от мен и замина. Униформеният само се обърна, изцъка с език и....нищо. Twisted Evil

# 98
Стаситка браво бе сестро , само така . То тия "дами " си го заслужават.
Смешко при коя Китова бе, аз съм при Ваня Китова в Младост в поликлиниката, но зная че има и още една Китова.
Мойто дете и то не е от много умните - казва мама, тати, кака, баба, деде, ам-ам ,когато е много гладна. От животните само патенцето - папа и нищо друго. Като я питаш как прави кончето и започва да скача на корема ми , сякаш язди. Чао казва като маха с ръчичка и дава целувка и май до тук спираме с това , което може. За ходенето - сме още на фаза за ръчичка , пуска се и прави по 5-6 крачки , иначе пълзи и се придвижва по дупе . АААААА много е добра в катеренето на стълби.
Иначе на мен педито ми каза , че пък е много малка - на нейния кантар излиза 8,500 , а в къщи 9,100 незнам на кой да вярвам. Висока е 75 см. Ама тя като цяло си е дребничка .Уф сега се притесних , дали не е наистина много дребна за възрастта си.

# 99
Уф сега се притесних , дали не е наистина много дребна за възрастта си.

Ние сме по-дребни (74 см), споко. И последният път бе 9 кг.
Почна да яде по 250-300 гр на ядене, шета много.
Ама това с височината си е ген при нас.

# 100
  • Велико Търново
Добро утро Mr. Green
Така първо да се оправдая,че всичко съм прочела и нищо не съм изпуснала,да не си помисли някой,че чакам поименно да ме извикат Crazy
Имам си малко притеснения с Мина,здравословни дано да са само според мен.Ще имам нужда от доктора Стасин за консултация.Моля,бойната му жена ди ми пусне номера си на лични Hug
Като говорим за дребни бебета Мина май е най-дребна и от там ми тръгнаха притесненията-8.900 и 72 см.Това дЯти не е от мен Heart Eyes
Извадих педиатрията и според таблицата в нея е ок.Аз сравнявам единствено с Божидара,която е била 10 кг и кусур и е била 76 см.
Мина не ходи сама,пуска се доста смело,но бързането й пречи.Казва мама и тате,като и кажеш "оле-мале" и се хваща с две ръце за главата/имам снимки/,ужасно музикална е.Всеки вторник сме на музика за бебета,ама не е от там музикална де CrazyПочвам да я приспивам и да ми се чуди човек на акъла защо пея и то детето става и почва да пляска с ръце.
Кърмя я по безброй пъти,като и давам аз Ам го пие със зор,снощи я храни баща й и аз въпреки,че знам,че от АМ не се спи цяла нощ реших да пробвам-сука сто пъти.
Сега да ви кажа и за педиатърката при която я водя на частно и приключвам да пиша за Мина-ще напиша в кратце,че кажа,че детето е с бронхит и му изписа АБ.Преди това му направиха й снимка,но която пишеше,че дробовете са нормално просветени.Беше ми казала да пусна ПКК,но аз я пуснах със СУЕ,което беше 8.Просто думи нямам-чувствах/м се ужасно.
Това не знам дали има кой да го прочете Blush

Мигле,аз давах АМ докато го искаше Божа./2.6г./По 240 мл. за закуска и преди лягане.

Лианке,за да се запозная с теб съм готова да се жертвам за една вечерна среща по софийско CrazyЩе се радвам,ако мога да видя и други момичета Hug

Вяра,имаш стиснати палци и от мен!

Диксън,Диксън,благодаря ти за снимките HugМного му разбираш на живота Crazy

Зайо,знаеш,че съм почитател на цялото ви семейство HugКато ви гледам снимките ми се приискват близнаци Mr. Greenно това ми желание свършва с края на снимките Crazy
По този повод да кажа,че за първи път оставих Божидара в Левски при свекърва ми.Чувствам се чудеснооооо,но баща й през половин час реве да си я вземаме ooooh!Като му казах,че съм й замислила 10 двевна почивка там му прилоша Crazy

За храната на морето/живот и здраве/ няма нищо да купувам от Търново.Вероято ще хапва от ресторантската храна и ще суче.

Това стана ужасно дълго,но ще ме извинявате Crazy

# 101
  • Пловдив
Ха , Добро Утро и от мен!
Моят дзвер се събуди точно в 6.09ч - как ли не го мъчих да заспи , и с молби , и със закани , и викове ... не,не и не  #Cussing out Накрая го накърмих и го друснах няколко пъти и сега е тихо у дома  Grinning
Това не знам дали има кой да го прочете Blush
Аз го прочетох , но това СУЕ какво е , не знам  newsm78 и затова не разбрах защо се чувстваш ужасно . Иначе ми е драго да те "видя". Хайде , бързо да оздравява куклата  Hug

Мадам , имаш едно БРАВО и от мен. Има хора , които и бой не ги оправя , ама Айде
Иначе и мен ме е страх да не си изям боя някъде. Аз шофьор не съм , но откакто бутам количка из тукашните булеварди , псувам като каруцар. А да не ви казвам колко пъти са щели да ме блъснат на пешеходни пътеки - гледам колата , че лети срещу мен и не мога да мръдна , вдървявам се от страх  Sad А като се осаферя , почвам да изреждам цялата рода на шофьора/ката
Вяра, имаш и моите стиснати палчета
Снощи тук валя , сега уж е ясно - да видим до кога ще сме навън
На всички ви желая един усмихнат ден  Hug

# 102
  • Велико Търново
Мира,СУЕ е утайка,ако тя висока значи има инфикция в организма.В едно от изследванията на Мина беше 43 мм.
А се чувствам ужасно,защото лекарят на който имах безгранично доверие ме предаде/това малко като драма звучи/Изписа АБ на детето,а то не е болно.
Като съм започнала на здравна тематика да ви разкажа за прегледа при УНГ.

Докторката гледа гърлото-добре е,гледа едното ухо-има ушна кал,чисти я,констатира-здраво е.Гледа друго ухо и казва,че от ушната кал не може да го прегледа,НО изписва едно детско,много хубво антибиотично сиропче,което е много удобно за вземане на 12 часа Аугументинче Mr. Green
Думи нЕмам!

А консултация ще търся,защото показателите от ПКК "играят " много.Хемоглобина сутринта беше 115,а следобед 97 Crazy

# 103

Лианке,за да се запозная с теб съм готова да се жертвам за една вечерна среща по софийско CrazyЩе се радвам,ако мога да видя и други момичета Hug

Той дядо Поп за мъки е роден  Mr. Green
Така като чета, нищо му няма на детето ти, ама ти защо почна да го водиш по доктори? Те за да оправдаят цената си, винаги ще ти намерят нещо. Всъщност доколкото знам, ако е бронхит със "свиркане" , то няма изменения на снимката, но пък си се чува и без слушалка. А високото СУЕ открихте ли на какво се е дължало преди това и с какво е лекувано?

Въобще не са ви дребни децата. Детенцето, с което си играе Виктор, е на 1г 4м, а е 8800, 74 см. Лекарката им е казала, че си е добре.

# 104
  • Русе
Я, имало драми тука  Thinking Няма да споделям моите  че.... ooooh!

Мадам, обичам те! Я набий още един -двама че да се кара нормално у тая държава. Аз се нося винаги заключена и в колата има съкратената версия на Правилника за движение - хубава дървена бухалка  Mr. Green Само един път съм я ползвала и то не в БГ ( за мое съжаление), мъжо е чел "правилника" няколко пъти  Mr. Green

Сиске, гуш! Дано те пуснат нервите скоро и да спреш да влачиш детИто по доктори а то да е здравоооооо  Praynig Май освен шофирането и здравеопазването ни куца тука  Tired

Нямам драма относно размерите на Гого. Колкото - толкова  Crossing Arms 10 кила на 75-76 см. С интелектуалното развитие също. Да се поФаля - имаме си кътник+кучешки у десно  bowuu. У лево само кътници. Гого минава на пържоли  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт