Отговори
# 75
Мишка - да не седи на течение в градината или в къщи ? Сега са такива жеги и всичко е отворено ? Ау получавам страхотни главоболия от стоене на течение.
ДАно не  е нещо от падането , но пък доста време е минало .
Татяна кога успя тази кротка Милена да си счупи ръката ? Сигурно съм била във ваканция и не съм разбрала! На мен на счупен крак не са ми правили снимка при махане на гипса. Не трябвало. А ако не е нужно за какво да я облъчват ... НЯма смисъл.
Сбъдваща не разбрах в Б-лгария ли сте вече или тук ви откриха пневмонията ? Сигурно сте изпуснали полетите?

# 76
Татяна кога успя тази кротка Милена да си счупи ръката ? Сигурно съм била във ваканция и не съм разбрала!

На връх 1ви юни  Laughing  Падна в ДГ, бях писала тук дълго и широко как не са разбрали там и са я оставили сама да плаче, мислейки че тя драматизирала  ooooh!

# 77
  • Германия
....
Голяма жега! А в събота се очаквали рекордни Т.  Crazy
Мдаммм и точно тогава градината ни организира спортен празник; футбол за малки и големи от 14ч. абсолютно безумие според мен при очакваните температури. Crazy но няма как да са знаели, когато е планувано де. Пепеляшкин държи да отидем на басейн, не ми се мисли как ще се търчи след 3 деца и то все около вода. Още ми държи влага прочетеното в местен вестник за удавило се 4-годишно в басейн.

Някой случайно да пътува скоро към БГ? Или да се връща в идните 10 дни?

# 78

Тази сутрин детенце е много по-добре и аз най-после си поотдъхнах.
Говорих с директорката на детската градина тая сутрин, нищо не са видели, но и Хана сама каза, че само едно момиче от групата е било при нея. Голяма мистерия ви казвам, иде ми да си откъсна главата, че не я разпитах до дупка още в събота. Сигурно е имала леко сътресение на мозъка, обаче след една седмица иди го лови, там първите 24 часа са важни. Успокоих се малко като попрочетох, защото сме направили горе-долу това, което се очаква в такива ситуации - наблюдавахме я за пулс, реакции, зеници и т.н. Лошото е, че не сме я завели веднага в болницата, но сега не мога вече да върна времето назад. Днес все пак ще я заведа при детската лекарка, да видим дали ще каже нещо друго в светлината на новите разкрития.

Жабата, Хана никога не седи, тя постоянно търчи, ако не - скача, пада или просто лети ниско, така че течението остава само след нея Mr. Green

Пепе, Хана лети сама за България идната седмица, мога ли с нещо да съм ти полезна? Мини на ЛС, ако искаш.

Иначе, Татяна, ние летим август при византийците, да видим какви дарове са ни приготвили  Mr. Green

# 79
  • Немция
Мда, големи жеги, отвикнала съм. Проблемът с те4ението наистина го има теzи дни покрай постоянното проветряване. Бибит4ето се буди след сън вир вода, хем спи само по къс ръкав, голи крака и един 4аршаф. Със спално 4увал4е му е прекалено топло.

Пепе, въzможно е да отменят футболния праzник, не мога да си представя кой би го допуснал при жеги от 35° нагоре(и то на сянка, на слънце ще е още по/голям ад). Rolling Eyes

И при мен след махане на гипса на крака преди години не са ми правели снимка на ве4е zарасналото място, става дума zа ДЕ.

# 80
Мерси ви за отговорите относно гипса, вчера и физиотерапевта ме успокои, че нямало нужда  Peace

Пепи, не бих отишла на този спортен фест, безотговорно е да оставят децата да играят футбол в тази жега и то в най-горещите часове  Shocked  Според мен трябва да го отменят, колкото и неприятно да е, но това си е рисковано за мен  Thinking  А за басейна, мъжът ти е голям ентусиаст  Laughing

# 81
На 1 юни се подвизавах из София без и-нет Simple Smile
И моя съпруг е ентусиаст и ходи с колелото вчера на работа ... като се прибра спа 3 часа  Rolling Eyes

# 82
Пепе, аз летя на 15, ако ти върши работа, свиркай! Вие си отивайте на басейн, забравете футболния празник. Имам опит с природни бедствия на басейн, всяка неделя ходим  Crazy
Днес разпънахме малкия басейн на двора, едвам чакам да мине утре и да викам Ура!, че училището свършва за тази година ( у нашето кьоше, де).

Мише, ама и при вас цирка не престава. Определено си отглеждаш природно бедствие ooooh! Дано да е бил малкия дявол и да няма последствия. Не разбрах, води ли я на невролог?

# 83
Вечка, аз ако си отглеждам кротки деца, ще съм най-нещастната майка на света. Екшън трябва да цари около нас, и малкото вече чиракува в групата, сутринта я заварих с един крак преметнат на решетките на леглото, а тя заклещена мрънка. Здравите деца са палави, тъй знам аз от баба, тя имаше милата богат опит с мен.
Ще я водя на невролог, ако лекарката каже, че има нужда.

# 84
  • Germany
И аз получавам главоболие от течение - цяла събота и неделя бях като ударена с чук, чак и синусите ме боляха, такова чудо не ми се беше случвало  ooooh! Tired Явно годинките ми си казват думата, трябва да се замисля  Wink

В басейни по принцип аз не се къпя по никакъв повод, само когато сме на почивка някъде, където няма плаж, аз се предлага детски басейн мъжа ми ходи с Александър.

Имам въпрос - днес учителката на Симон ми каза, че й правело впечатление, че много често ходи на пръсти, тича на пръсти. Аз не бях обърнала внимание, но като се загледах наистина преобладава тичане на пръсти и стъпване първо на пръстите. Ние след 2 седмици заминаваме в Бг и тя ми предложи след като се върнем ако още се забелязва тенденция да направим една консултация с детския ни доктор, защото до 3г. трябвало напълно да изчезне при малки деца стъпването на пръсти първо. Някой да е имал такъв казус?  Thinking

# 85
Деси, на приятелката ми дъщеря й е така, ходеше като балерина, т.е. мноооого рядко стъпваше на целия крак. Когато се запознахме, малката беше на 18 месеца и я водиха редовно на ерготерапия. Сега, 2 години по-късно, много много рядко е на пръсти и вече не ходят на ерготерапия. Така че няма страшно, това е нещо което се коригира с малко помощ и търпение  Hug

# 86
Момичета предавам новината - Весито си има син, казва се Борис!

# 87
Да е жив и здрав Борис, голям да порастне и много да радва цялото семейство! Веси, на теб бързо възстановяване!   bouquet

# 88
  • Германия
Урррррррааааааааа добре дошъл на Борис!!! Party Party Party

# 89
Добре дошъл на новия земен жител! Да е жив и здрав.
Благополучие за цялото семейство!

Общи условия

Активация на акаунт