Отговори
# 180
  • Немция
Съгласна съм обаче че при дете с атопичен дерматит трябва да се процедира много внимателно. Аз не бих дала краве или козе мляко преди годинката.... Thinking
4овек се у4и от грешките си. Embarassed

скромното ми мнение е, че това не е АБКМ, ами нормална реакция на алергичнопредразположено дете към ранно даване на мляко.
Сбъдваща, дано да е така, както каzваш. Не 4е това омаловажава реzултата.
Прясно мляко май до 3 годинки няма да посмея да дам. Thinking Така или ина4е цялото zахранване с мле4ни продукти се иzмества наzад във времето, ще се прави постепенно , стъпка по стъпка.

Биба, голяма ентусиастка е щерката в брането на 4ереши. Mr. Green

# 181
  • Германия
Бибит, ти може и да не дадеш, но ако детето ти тръгне на градина, познай там какво става, освен ако не докажеш писмено, че има алергии...
Пак се издразних сутринта в градината, като видях дечицата седнали чинно на масите и трябваше да пият чай  Twisted Evil

# 182
  • Germany
Симон до 2г. без да му давам каквото и да е нормално мляко - само адаптирано и то много рядко, защото той и до сега не обуча да пие мляко, му излизаха едни петна по краката и шията. Нашият док. е алерголог и много пъти сме го обсъждали неговия случай, но той беше категоричен, че на дете до 2г. тези тестове не се правят, защото обикновено след 2г. се разбира дали това е истинска хранителна алергия, вид детматит или нещо друго. Та на нас като не ни се появи след 2г. (да чукам на дърво) и се оказа, че не е имало нужда от шашкане  Wink
Къпех го само с вода, веднъж седмично с шампоан и то само Веледа, и се мажехме с Линола Фетт.

Аз да ви призная, самата аз никога не съм опитвала козе мляко  Embarassed Embarassed Embarassed

# 183
В градините на момчетата мляко НЕ дават, както обясниха - заради многото алергични деца. Пие се вода или чай. В градината на Ники закуската сутрин е на нещо като шведска маса - всяко дете си слага в чинията каквото си иска, предимно плодове, зеленчуци, сирена, вурстове разни и хляб. Няколко пъти имаше и нутела. Засега аларма по тоя повод не съм вдигала, от няколко лъжички течен шоколад нищо няма да му стане, само да не се превърне в практика, че лошо.
Мен ме порази следобедната им закуска. Плодове на парченца в голяма чиния, на пясъчника. Голяма кана с вода и няколко чашки, пак на пясъчника отвън. Децата с мръсните от пясъка ръчички бъркат в купата, взимат плодове, оставят пясък. Сипват си вода, в чашките пясък също. Мазало и гадост, брррр.

# 184
Здравейте, имали някоя мама от Щутгарт Stop

# 185
Здравейте, имали някоя мама от Щутгарт Stop
Директно от града май нямаме Thinking
Аз съм от околностите, на 25 км, ако ти върши работа...

# 186
  • Немция
Нашият док. е алерголог и много пъти сме го обсъждали неговия случай, но той беше категоричен, че на дете до 2г. тези тестове не се правят, защото обикновено след 2г. се разбира дали това е истинска хранителна алергия, вид детматит или нещо друго.
Деzита, струва ми се странно това твърдение при положение, 4е АБКМ се проявява именно до 2,3 годинки, след това в пове4ето слу4аи се иzраства, така 4е как ще го хванеш след това? Thinking А иzбиването на мехури по кожата по време на теста не ми се струва беzобидно, zа да с4итам провеждането му zа иzлишно. Виж, кръвният тест не е никак то4ен, не ми го препоръ4аха, zаради това правихме тоzи, при който драzнителите се нанасят директно в/у кожата.

Аз да ви призная, самата аз никога не съм опитвала козе мляко  Embarassed Embarassed Embarassed
Време ти е. Mr. Green Само не купувай Frischkäse от такова, мирише доста интенzивно. На мен ми хареса, но на Бибитков му миришело на пръ4. Crazy Не е zа 4увствителни. Sunglasses

Мен ме порази следобедната им закуска. Плодове на парченца в голяма чиния, на пясъчника. Голяма кана с вода и няколко чашки, пак на пясъчника отвън. Децата с мръсните от пясъка ръчички бъркат в купата, взимат плодове, оставят пясък. Сипват си вода, в чашките пясък също. Мазало и гадост, брррр.
Това е сигурно на4ин zа съzдаване на естествения имунитет. Crazy

# 187
  • Germany
Аз по принцип мляко и млечни продукти много рядко опитвам  Peace

# 188
  • Германия
В градините на момчетата мляко НЕ дават, както обясниха - заради многото алергични деца. Пие се вода или чай. В градината на Ники закуската сутрин е на нещо като шведска маса - всяко дете си слага в чинията каквото си иска, предимно плодове, зеленчуци, сирена, вурстове разни и хляб. Няколко пъти имаше и нутела. Засега аларма по тоя повод не съм вдигала, от няколко лъжички течен шоколад нищо няма да му стане, само да не се превърне в практика, че лошо.
И при нас е така, отгоре на всичко, въпреки, че давам мсеки Божи ден бутилка с вода, от която Фаби сам да си пие, те не му я извяждат отвън, а го заварих да си гребе от водата, която е за миене и оттам да пие  Sick
И после защо пак кожата му отиде по дяволите Twisted Evil

# 189
Хайде, цоп и аз при вас  Hug  Благодаря на Тоничка за поканата   bouquet  bouquet  bouquet

Само се записвам и се връщам да ви чета Simple Smile

Само малко да се представя: от съвсем скоро официално съм в Германия (няколко месеца), прясна младоженка съм и очакваме нашето първо слънчице на 1.1.2011 (моят рожден ден, хихихи) Wink)))))

Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 190
  • Германия
Фрау Цвете и тук честито и добре дошла! Сериозно ли искаш 1януарско бебе Laughing

# 191
Здравейте, може ли да ми препоръчате някой евтин полет (сайт) от Германия до Варна или Бургас?Tази година ми се виждат адски скъпи, или аз не гледам нещо правилно ooooh!
Германия е общо понятие, всяка то4ка на страната ли ти върши работа? Погледни в www.opodo.de, от Дюселдорф имаше доскоро иzгодни полети до Варна на Air Berlin.

ли се от родните zеми? Wink Мъл4иш, нищо не каzваш. Mr. Green

Сърф, на прекрасно местенце сте били, много романтика лъха от там. А на теб дългата рокля с тъмнороzовия десен страшно ти "върви", все едно zа теб е шита. Grinning

Да, права си. Еми аз живея във Вормс, което е близо до Франкфурт, Щутгард.....Колн, също става, абе някъде от западна Wink, Иначе погледнах сайта който ми даде, но за мен и детето под 1000 евро нищо не открих Rolling Eyes

# 192
  • Germany
Провери Луфтханза, те винаги имат изгодни оферти, особено напоследък  Peace

# 193
  • Germany
Пепе, при нас ако чакам някой да вади на Симон нещо има да чакааааам  Crazy Детето само ако не си извади никой нямат време да обслужват всички индивидуално - Бях официално информирана  Twisted Evil И аз вече си обучавам детето какво и как да прави, пък каквото сабя покаже  Peace

# 194
Здравейте, може ли да ми препоръчате някой евтин полет (сайт) от Германия до Варна или Бургас?Tази година ми се виждат адски скъпи, или аз не гледам нещо правилно ooooh!
Германия е общо понятие, всяка то4ка на страната ли ти върши работа? Погледни в www.opodo.de, от Дюселдорф имаше доскоро иzгодни полети до Варна на Air Berlin.

ли се от родните zеми? Wink Мъл4иш, нищо не каzваш. Mr. Green

Сърф, на прекрасно местенце сте били, много романтика лъха от там. А на теб дългата рокля с тъмнороzовия десен страшно ти "върви", все едно zа теб е шита. Grinning

Да, права си. Еми аз живея във Вормс, което е близо до Франкфурт, Щутгард.....Колн, също става, абе някъде от западна Wink, Иначе погледнах сайта който ми даде, но за мен и детето под 1000 евро нищо не открих Rolling Eyes

Виж в opodo.de за чартерни полети, бях видяла от Франкфурт до Варна за 180 евро  Peace

Ако някой си мисли, че моето дете е нормално....нека се убеди от обратното  Crazy  http://www.youtube.com/user/DieKleineKuenstlerin#p/a/u/0/Sgnu0o4c_54 ...със четка за коса вместо микрофон, и стирка вместо гитара  ooooh!

Цвете, добре дошла, къде в Германия си?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт