Отговори
# 210
Веси, да ви е жив и здрав младежът, много е сладък Simple Smile

Но иначе - да, би било прекрасно да е на моя рожден ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не се натискай, хич не ми се вижда прекрасно на собствения си рожден ден да обикаляш банда празнуващи деца, да мажеш сандвичи, същевременно да играеш аниматор, а след това да оправяш къщата след "бомбардировката", вместо да удариш нещо за твое здраве Wink  Mr. Green Всъщност първите 2-3 години наистина може и да е прекрасно, но последващите ги десетина рождени дни ще ти минат в организиране на детско парти Laughing Шегувам се, разбира се... но има нещо вярно Wink

Аз тази година при Кондор нацелих евтини билети, но си беше чиста случайност, до тогава само много скъпи виждах... Rolling Eyes

# 211
И Ноеми имала мозък  Mr. Green ooooh!

# 212
Хей Лястовичке, голям е сладур малкото момче. Наслаждавайте му се.

Леле Майра и Ноеми ли има сътресение? Ох гадост, ама добре че сте го разбрали. ЯВно и тя не е от най-кротките.

А и моята Яна не иска да пия АМ, даже и това от кутиите полу адаптираното. Мислех, че като спря да кърмя ще го пропие, ама не би. Та сега и давам пълномаслено, не че му е голяма фенка де. Ама тя да пие по 100 мл. на ден. То сигурно не е мястото тук да питам, ама защо не е полезно да се дава на деца мляко 1,5% а трябва да е 3,2%

Хайде хубав ден, аз отивам да се трудя.

# 213
То сигурно не е мястото тук да питам, ама защо не е полезно да се дава на деца мляко 1,5% а трябва да е 3,2%
Не съм го чувала това, но четох някъде, че след 2 години е добре да се дава 1,5%, защото е с по-малко мазнина (да не вземе детето случайно да затлъстее от прясното мляко Mr. Green). Абе всеки си пише каквото му скимне, а ние се чудим после вярно ли е, не е ли ooooh!

# 214

Леле Майра и Ноеми ли има сътресение? Ох гадост, ама добре че сте го разбрали. ЯВно и тя не е от най-кротките.

да, снощи бяха в стаята си и играеха. Качили се на втория етаж и са се сдърпали за някаква завивка, Ноеми дръпнала по-силно и полетяла.
Слава богу не е нищо сериозно, няма отворени рани. Сътресението явно е било малко - повърна само 1 път след това и беше отпусната малко повече от обикновено преди сън ..но в киндерклиниката не откриха нищо друго тревожно и ни пуснаха за наблюдение вкъщи.

Веси, страхотен е малкия бонбон Heart Eyes

# 215
Сбъдваща - за млякото и франция и пр. ами аз нищо не съм искала да ям  и още от бебе съм си била на кисело мляко докато не съм се сетила да проям и нищо ми няма - ни 1 алергия. А моя по-голям душичко си яде кисело мляко от 6 месечен и нормално прясно от към 11 месечен и абсолютно нищо му няма (чук-чук). На сестра ми нейното първо в Канада тръгна на ясла на 8 или 9 месеца и там пиеше нормално прясно мляко и нищо му няма (а е 1/2 французин) и близнаците Според мен алергиите са основно генетични  Hug
Мен ако питате доста неща се измислят, за да се купуват специални продукти . Моя бебок например вчера го мъкнах, че имал шум в сърцето ... а то май си предават пациенти един на друг ... нищо ненормално му нямаше (чук-чук пак  Wink)
А по повод следобедните закуски и в нашата детска са навън, но в 3 звъни звънеца и мият ръце, после изкарват масичката - плодове, мляко и мюсли или намазани филии и докато не се нахранят няма игра  Hug
Сега съм снабдена с баба в къщи и е много гот да има с кого да пазаруваш.

# 216
Майра, дано малката е ОК.

Жабо, съгласна съм че за не предразположени към алергии деца, по-ранното даване на мляко е приемливо и без последици. И мен са ме гледали с кисело мляко, както и повечето от нас тук са отгледани така. Но Бибитчето е с проблемна кожа, явно предразположено към алергии или по-чувствително дете. За такива деца алергените трябва да се поднасят внимателно и предпазливо. Млякото е силен алерген - прясното мляко имам предвид.
За себе си и моите деца съм избрала да внимавам с алергените и захранването, въпреки че не сме алергично предразположени фамилно. Това, че на някой нищо не му е станало от ранно даване на мляко, не означава че това автоматично изключва предпазливостта и вниманието при захранване с определени продукти.
Завид за бабата, завид и за читавата следобедна закуска.  Wink

# 217
  • Германия
Благодаря за посрещането   bouquet

Фрау Цвете и тук честито и добре дошла! Сериозно ли искаш 1януарско бебе Laughing

Ами, аз и да искам, и не искам - то когато си реши мъничето, но тогава ми е терминът Wink Но иначе - да, би било прекрасно да е на моя рожден ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А и таткото ни е Козирог, та ще се заформим дружинка Wink

Някой питаше къде живея в Германия - във Вупертал съм (до Кьолн и Дюселдорф) Simple Smile Има ли мами наблизо?

От една страна е хубаво,ама от друга не е! Моят син се роди на 01.02 и аз съм родена на същата дата.Радвам се,че е на моя рожден ден,ама като празнуваме,мен ме минават метър с подаръците.Само сестра ми и майка ми не ме забравят Simple Smile

# 218
Майра, дано е бил малкия дявол  Praynig

Много сладко Бобеле, пу-пу! Наистина си има прическа, сладурче!

Жабо, късмет. Нито аз, нито мъжът ми имаме каквито и да е алергии. Само сестра му има сенна хрема, майка ми също - но ние, родителите, нямаме нищо. Кърмих до 1 година без 3 дена, захраних изключително внимателно, но не би, детето ми е с АД  Confused

# 219
Кърмих до 1 година без 3 дена, захраних изключително внимателно, но не би, детето ми е с АД  Confused

И Ноеми беше така, но тя е с много светла кожа и това май усложнява нещата. Климата в Бг обаче й повлия страхотно - 2 седмици там и сега няма нищо по кожата  Shocked

# 220
И Милена цели 2 години нямаше нищо по кожата си, ни пъпчици, ни грапава кожа, ни нищичко, спрях всякаква спец. козметика, ползах млякото за тяло на Хипп, и душ гел на Бюбхен, демек масова козметика от супера - и от гипса БУМ, отново избухна  Cry  Слава богу, откакто е свален гипса, кожата е значително по-добре, почти се е оправила вече. Но аз си имам едно на ум, че явно ще си носи този проблем цял живот  Sad

# 221
ами от нещо се предизвиква, но не може човек от всичко да ги опази  Hug та пробването не е според мен толкова лошо нещо  Wink

# 222
  • München\Добрич
Здравейте момичета! Не ми остава много време, но ви попрочитам. Искам да помоля за съвет: През август моята дъщеря има рожден ден и искам да и изпратя малък колет. Не мога да намеря познати, които да пътуват към Бг. Мисля да опитам чрез пощата, но немога да се ориентирам колко ще ми струва. (от Мюнхен до Добрич, около 10-15кг ) Къде да погледна, някой може ли да ми помогне?

# 223
Здравейте момичета! Не ми остава много време, но ви попрочитам. Искам да помоля за съвет: През август моята дъщеря има рожден ден и искам да и изпратя малък колет. Не мога да намеря познати, които да пътуват към Бг. Мисля да опитам чрез пощата, но немога да се ориентирам колко ще ми струва. (от Мюнхен до Добрич, около 10-15кг ) Къде да погледна, някой може ли да ми помогне?

Ето тук
до 10 кг- 22 евро
до 20 кг- 32 евро

# 224
  • Primum non nocere !
Веси, Борис е голям сладурчо! Чак ми се прииска да имам бебе! Mr. Green

Момичета, виждала съм група от музиканти с барабани, но хоризонтално носени/ не както в Бг вертикално/ , как се нарича това чудо , ако човек иска да учи ? Пак ли е Trommeln ? Има ли специфично име?
Големи обяснения дръпнах, простете ми, много съм уморена. Sad

Общи условия

Активация на акаунт