Отговори
# 555
hey_ya браво за хубавите новини. Ти при Миков ли ходеше?!?  Защото аз съм при него на 15.07.  Grinning

# 556
  • София
amidala13, май на мен ми се очертава ремонт. В момента живеем под наем, но можем да се пренесем в един апартамент на родителите ми, като дойде бебето - а той отдавна не е вижал майстор. Хич не ми се мисли колко работа ни чака, но тъй или иначе съм решила, че каквото и да е - ще е след като мине първия триместър.
За пола на бебето - в анкетата гласувах момче, най-вече защото с таткото усещам, че от време на време използваме мъжки род, като говорим, а и по принцип винаги съм искала първото ми дете да е момче. За усещане обаче - никакво нямам  ooooh!.
hey_ya, браво!

# 557
Добро утро и от мен, леле каква ламя съм станала само глупости ми се хапват. Embarassed То тази сутрин кроасани ли не бяха, зрънчо ли, брускети ли срам и позор, а мисля да се храня здравословно, но много са ми лакоми очите.  Embarassed
Аз днес съм на доктор, как мислите дали ще се види сърчице?
Да кажа и аз за пола мисля че ще е пак момиче, с предишната ми бременност до 9 месец беше момче, а мен ме караше да плета само розови чорапки  Joy и в крайна сметка си излезе момиче  Joy

# 558
Дано да ви видят сърчицето!Нашето го видяха някаде в 7-8 седмица.Много е индивидуално и зависи от апаратурата.
За усещането-много искам момиченце,но вече два пъти го сънувам момче(даже с именце Grinning
Каквото дойде-все ще си го обичаме безкрайно Hug

# 559
hey_ya браво за хубавите новини. Ти при Миков ли ходеше?!?  Защото аз съм при него на 15.07.  Grinning
Аз съм при Миков на 16.07. Разминахме се за един ден Joy Да ви се оплача снощи излизахме и така преядох, че направо едвам заспах Laughing Знам че не е хубаво ама тая моя пуста лакомия Embarassed
Желая ви хубав ден! Аз съм отпуска newsm44

# 560
  • Sofia
Добро утро, красавици и коремчета!

oгнена стихия, аз също съм с течение - воднисто такова едно. И миналия път го имах и пусках МБ, която беше чиста. Сега пак мисля да пусна, ама ще почакам още няколко седмици.

hey_ya - точно в МД ще те прати  Wink. БХС се прави само там. Струва 20-30лв. Прави се в 11-13,6г.с.

Радвам се за всички сърчица и за всички хубави новини от прегледи  Hug.

Аз нямам предчувствие за пола, честно казано все ми е едно. Искам само да е живо и здраво. Първия път исках момиче и бях сигурна, че ще е девойка. Обаче около 18-19г.с. се видя със сигурност, че е мъж. Лелееееееее, колко рев изревах  hahaha, да ми се чуди човек на проблемите  #Shocked.
Ние няма да се хвърляме на големи ремонти, понеже се нанесохме в апартамента преди 3г. след основен ремонт - та само козметични поправки ще правим - латекс, боя - дребни работи. Това съм го замислила за през есента, живот и здраве.

# 561
Аз да ви се оплача малко. Всяка нощ се събуждам между 2 и 3.30 и след това не мога да заспя, спи ми се, въртя се като шугава в леглото и не мога да заспя и това е Confused  В момента се чувствам толкова изморена и недоспала, че няма накъде повече.
Не ми се стои на работа, че е много напрегнато и от вчера съм и с адско главоболие. Cry

# 562
  • в кукувиче гнездо
Вчера се обадих в Майчин дом в София - изследването БХС струва 20 лв. За да го направят се изисква ехографска снимка, правена съвсем скоро - максимум до три дни. Ако я нямате се прави на място ехографско изследване.
Мен днес нещо ме наболява десния яйчник и не знам от какво е, дали да не отида на лекар?

# 563
  • София
Мимоза, при Миков съм да Simple Smile.  А за пола, не знам дали съм писала, но моето усещане е за момиче. Ще видим, дано този път не ме излъже това усещане.

Благодаря за инфото за БХС. Преди да ме прати към МД доктора каза, че ще ме гледа пак на видеозон.

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 10:23 от hey_ya

# 564
За ремонта, и нас ни чака, само че баща ми и мъжо ще се занимават, ние двете с мама ще печем дупета на моренцето Simple Smile
Бендж, аз така се будя, само че в 5 сутрин и после само се въртя. На 2-3 ден се свиква... но ако ти е толкова уморено не можеш ли да си вземеш отпуска?
Мен днес нещо ме наболява десния яйчник и не знам от какво е, дали да не отида на лекар?
Мен от няколко дни ме боли левия, и имам спазми, при прегледа се оказа, че бебо се е закрепил в лявата страна и вероятно при мен болките са от това, но обади се за всеки случай на док

# 565
За ремонта, и нас ни чака, само че баща ми и мъжо ще се занимават, ние двете с мама ще печем дупета на моренцето Simple Smile
Бендж, аз така се будя, само че в 5 сутрин и после само се въртя. На 2-3 ден се свиква... но ако ти е толкова уморено не можеш ли да си вземеш отпуска?
Ми то вече от 1 седмица така се будя и все още не съм свикнала.
Отпуска не мога да си взема, а така ми се ходеше с милото в Плевен, днеска си заминава, че той е в отпуска  Cry
Ремонт и ние ще правим в края на този или началото на другия месец, че и гости от Гърция чакаме август (сестра ми е омъжена там), ще стане една лудница. #Crazy

# 566
  • област Варна
Ей колко сте писателни днес, за един час цяла страница.
И аз съм пред глобално нанасяне, т.е. мъжа ми  Laughing да е жив и здрав. Къщата ни е на груб строеж и до края на годината трябва да затворим поне хола и кухнята и да обзаведем банята. Добре, че всичко сам ще си прави, че не ми се мисли за какви пари става на въпрос. Няколко години ще бъдем със стари мебели, но ще го преживея. Лека полека ще го обзаведем после по мой проект и по изработка на мъжо. То добре, че работи в мебелно студио, че с моите ексцентрични идеи обзавеждането май ще излезе по-скъпо от самия строеж  Laughing
Evridika аз всяка вечер преяждам и после едвам спа.

# 567
  • Mostly in my mind
май всички ще правим ремонт  Joy ние мислим към края на лятото да ремонтираме стаята отредена за детска. какво мислите за отглеждането на бебе още от началото самостоятелно?
на мен много ми се ще още от раждането да си е отделно, ама да видим

# 568
Отпуска не мога да си взема, а така ми се ходеше с милото в Плевен, днеска си заминава, че той е в отпуска  Cry
Идвай да спиш у нас Simple Smile тъкмо ще си правим компания  Mr. Green, мойто мило и то утре заминава за София и аз ще съм сама до 25-26, когато отиваме да кръщаваме малката  Hug

# 569
Добро утро, момичета!   bouquet
И аз се будя през нощта и след това ми е трудно да заспя, но гледам да не се оплаквам. Все пак това е едно от малкото оплаквания които имам. Даже понякога се притеснявам, че не ми става лошо.

Гледам, че пишете за д-р Миков. Ако може някоя от вас да сподели (може и на лични) къде се намира този лекар и дали е добър избор. Аз живея в кв. Надежда и съм ходила един път на преглед в поликлиниката и се колебая дали да остана при този, който ме прегледа или да избера някой друг. Предната (несполучлва) бременност ходих един път на преглед в частния кабинет на д-р Нецов, но понеже спомена за цялата случка ми е слабо казано неприятен и не ми се ходи пак там.  Та ще се радвам ако някой сподели!  Praynig

Слънчев и усмихнат ден от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт