Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 091
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 855
Сега ще се наложи да се вдигна до СМГ  Laughing
Днес е неучебен ден.

# 856
От 9ч до 12ч пише на нашата бележка( за платен такъв).

# 857
  • София
Сега ще се наложи да се вдигна до СМГ  Laughing
Днес е неучебен ден.

Да, за утре съм го планирала.
Аз така или иначе сега погледнах, че после и 27, и 30, все са неучебни, а имам да сверявам и точките на дребния от състезанията и ако има нещо да се жалвам, пък то нали е до 30ти срока там. Та утре ми е съвсем краен срок.
Само се чудя с бебето в количка ще се справя ли, или на кенгуру да я мятам - къде са разлепени резултатите и къде се пускат после молбите, ако се налага - на първия етаж при стълбите и после в библиотеката, или друга им е организацията?
Сори, че с битовизми ви занимавам, ама наистина не знам как да се наглася.

# 858
Резултатите са на партера на таблото. Молбите се пишат в книжарницата(свободен текст). Носи си бележник или лична карта. Ще се справиш с количката според мен Simple Smile

# 859
  • София
Разлепените листи са същите, които бяха и след състезанията, така че ако там си проверявала резултатите, едва ли има смисъл да ходиш.
Аз очаквах, че ще са ги обработили и за всяко дете ще има един ред с 4 колонки за всяко състезание.

# 860
Има смисъл да се подава заявление и ако в списъка, който е разпечатан от Интернет детето е записано само с 2 имена или има правописни грешки в изписването на имената или училището от което е детето.
Ние явно ще чакаме графика за юни да излезе на сайта на гимназията.

# 861
  • София
Супер сте, много благодаря!   bouquet
Гледала съм листите от състезанията, но честно казано не съм убедена, че навсякъде името му е било ОК, просто не ми е хрумвало тогава да се заглеждам в това.
Така че явно освен бебе, ще метна и количката, че и баткото в колата, да си гледа и той и да помага Simple Smile

# 862
Здравейте Simple Smile
от другата година и аз ще се присъединя към вашата дружина. Моят син ще е четвърти клас, иска да учи в СМГ, ще кандидатства  и ще се наложи да го запиша на курсовете в СМГ.
Въпроса ми е знаете ли кога започва записването (в сайта няма нищо, но ми се иска да знам горе долу през кой месец е било предишните години) ?
Може ли да дадете отзиви за Елза Тодорова и Златилов и изобщо, ако може, препоръчайте ми преподавател. Иска ми се да попадне на добър учител, който не е много суров, защото според моите наблюдения детето не може да работи добре под напрежение.
Благодаря и успех на всички кандидатстващи!
И моята дъщеря е при Елза Тодорова. Записах я при нея на 1.07 (първия ден от старта записванията) преди обяд и списъка беше запълнен повече от половината. Местата при Златилов бяха свършили. При повечето от останалите преподаватели бяха по 3-4 деца.
Аз избрах Елза Тодорова след старателно изчитане на всичко за кандидатстването в СМГ след 4кл. и инфо от една позната, чието дете беше току що прието (от курса на Е.Тодорова). Дъщеря ми я харесва много и виждам сериозно развитие. Всеки път след курс като я питам разбрала ли е новия вид задачи и винаги е ОК и в настроение за разлика от миналата година. Тогава я записах при Слабакова (нач. на октомври и само при нея имаше възможност), но не се получи необходимия контакт. Освен това сега много стриктно спазваме препоръките на Е.Т. родителите да не помагат и обясняват задачите в къщи.
Иначе в рейтинга от състезанията сме добре, на последните две тренировки има по 30т. поради грешка в изчислението или недочитане на условието (нищо ново) и след крайния резултат ще се види най-добре. Simple Smile
Успех на децата!

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 09:04 от ileas

# 863
# 864
Понеже сега се връщаме със сина ми от церемонията "Успелите деца на България" и съм супер въодушевена, реших и тук да похваля математиците. По-късно ще кача и снимки в блога си. Имаше 5 деца сред номинираните от СМГ. Като гледах успехите им, здравата се възхитих. Разбирам вече защо толкова харесвате това училище. Догодина ще ни е май много трудничко с такава конкуренция от СМГ. Ние няма да кандидатстваме, май няма да успеем и на изпита да се явим, но ви стискам палци и ви желая успех.
Сори, че леко се отклоних от темата, но наистина съм възхитема от дечицата от СМГ и реших да се разпиша.
О, да, имате победител в категория -5-8 клас, раздел "Наука". Честито!  Hug На сина ми му стана много приятно, че се спомена и името г-жа Шаркова като ръководител на едно от децата.

# 865

newsm10

дали мога да платя пробния в събота, след курса, за да не се разкарвам тези дни? никога не сме го плащали в последния момент и незнам- нали няма да е проблем?

Май това ще е последния пробен изпит, гледам след него следващите 2 седмици имат занятия и събота, и неделя.... newsm78

# 866
дали мога да платя пробния в събота, след курса, за да не се разкарвам тези дни? никога не сме го плащали в последния момент и незнам- нали няма да е проблем?
И аз не съм записала девойката за пробен изпит все още. Утре ще те информирам дали може в събота да запишеш детето. Peace

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 22:43 от Фран Джонсън

# 867
te_dda, в събота можеш да запишеш детето на пробен изпит до към 13.00ч.

# 868
Супер! И аз не съм свършила тази работа.
Благодаря!

# 869
фран, мерси  много ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт