Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 100
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Успех на всички деца.

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 10:26 от Madam Mim

# 841
За Елза Тодорова- също много добри неща чета, мисля че Фран може да се включи по- конкретно.
Аз съм писала мнението си за г-жа Е. Тодорова няколко пъти. Дъщеря ми беше в нейната група в трети клас и съм много доволна. Има обаче и доста форумски дечица в нейните групи. За да не ставам досадна и за да не й правя реклама постоянно, нека се включат и други дами с мнения. Ето и едно по-различно:

Май няма да го записвам за 4тия модул, той не е ентусиазиран от Е. Тодорова, тя добре обяснява на децата и той разбира решенията, но я няма тръпката като с Борисова. За изпита още обмислям, защото той  да се пробва.
..... А и ще си продължим с курсовете в СМГ, този път ще си подбера преподавател.

Просто човекът е решавал друга задача...
И на моята девойка й се е случвало. За това не спирам  да повтарям, че правилно прочетено и разбрано условие е половин решена задача. На миналия пробен изпит пък беше допуснала елементарни изчислителни грешки в началото и на двете задачи и съответно беше получила много малко точки.
Дано децата да са по-концентрирани и внимателни на истинското и последно състезание.

VAVA, ucu, децата ви готвят ли се специално за националния кръг на ЕК? Кога беше той?
Успех им пожелавам!

Mnogodetna mama , благодаря за ценната информация за Златилов.  bouquet

# 842
  • София
Гледам, че Фран ме е цитирала. Фран, на дъщеря ти, и аз да и преподавам, ще си доволна. Тя няма голяма нужда от курс.

Изказвам си мнението като родител на дете, което имаше нужда от курса:

Аз всеки път като поитам Тодорова как в синчето, ми казва "Умен е, но е разсеян".
На последното занятие като ни събра на родителска среща, ми каза, че той цяла година ходи като на гости, без домашни и не пише.

Може да е добър преподавател, но за мен това беше една абсолютно загубена година, детето загуби и последния ентусиазъм за математика. Не говоря за кандидатстване в СМГ, а за любов към математиката, каквато ми беше целта.

По-добре да се изкаже и някой друг.

# 843

Аз съм много доволна от нашата г-жа Петя Тодорова. Много е спокойна, не напряга излишно децата, но е взискателна и изиква сериозно отношение от децата.
Подкрепям напълно. И аз съм много доволна от нея. Но без работа вкъщи - не става, поне при нас така се получава.

# 844
Фран Джонсън, EK e 4.06 май сме се отдали на тотален релакс и много-много ще се изложим в края на годината.

# 845
  • София
Моят син тази година беше при Борисова , доволна съм от подготовката. На последния пробен изпит има 36 точки. Чудя се за догодина при кой да го запиша! Знае ли някой дали Златилов ще води група 4 клас?

# 846
Фран, на дъщеря ти, и аз да и преподавам, ще си доволна. Тя няма голяма нужда от курс.
Това твое заключение от позицията на страничен наблюдател ли го направи, или имаш информация от "кухнята"? Mr. Green

От мненията, които съм чела във форума, мога да кажа, че преподавателите, които преподават по забавен начин математиката са: Борисова и А. Стоянов.
Така, че те най-вероятно са подходящи за деца, които имат нужда и от забавление по време на курса.

Иначе, се подписвам с две ръце под това мнение:
Предполагам, че повечето учители са добри и дали ще се получат нещата зависи до голяма степен от самото дете. При групи от 25-30 деца трябва самото дете да проявява отговорност и самостоятелност, защото няма как да се обръща внимание на всяко дете по всяко време.

Успех! Peace

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 21:36 от Фран Джонсън

# 847
Моят син тази година беше при Борисова , доволна съм от подготовката. На последния пробен изпит има 36 точки. Чудя се за догодина при кой да го запиша! Знае ли някой дали Златилов ще води група 4 клас?
Цитат
Майчета,само да вметна,че от следващата учебна година 2011-2012 година г-н Златилов ще води курс за четвъртокласници и в център "Междучасие"!Цената е малко по-висока,но пък групите ще бъдат малки-до 12 деца.
Аз вече записах моя син при него!
Успешно кандидатстване и весела ваканция на всички!
Wink

# 848
  • София
Фран, на дъщеря ти, и аз да и преподавам, ще си доволна. Тя няма голяма нужда от курс.
Това твое заключение от позицията на страничен наблюдател ли го направи, или имаш информация от "кухнята"? Mr. Green

На базата на това, че хлапето ти е винаги с много точки. Може Тодорова да е научила на нещо дъщеря ти, или да и е затвърдила знанията. На сина ми му замина и малкото ентусиазъм.
Далеч съм и от мисълта да се заяждам.

# 849
Здравейте, а дали вече е известно разписанието на курсовете през месец юни?

# 850
Здравейте, а дали вече е известно разписанието на курсовете през месец юни?
Нашата госпожа е дала предварителен график на децата за м. юни, съобразен и с това, госпожата коя смяна е в училище.
Общо взето през юни децата от групата на девойката ще имат 8 занятия/две ще са през месец май/.

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 09:17 от Фран Джонсън

# 851
  • София
И при нас преподавателят е издиктувал кога ще са заниманията - общо взето, уикендите ще са.

# 852
  • София
За пробния изпит на 5-ти знае ли се от колко часа ще е?

# 853
За пробния изпит на 5-ти знае ли се от колко часа ще е?
До сега пробните винаги са започвали в 9.00ч.
Предполагам,че и тренировката на 5.06 ще е със същия начален час.

# 854
  • София
Мерси, Фран, така предположих и аз, обаче в сайта не пишеше нищо и не знаех дали да се разкарвам да го плащам, че ако е по-късно, няма да сколасаме. Сега ще се наложи да се вдигна до СМГ  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт