Препоъчителна литература за 2-ри клас

• 1 013
  • 7
  •   1
Отговори
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря книгите за 2-ри клас да си ги сваля.Порових в нета, но не успях.Ако някой е намерил нещо ще му бъда благодарна ако го сподели.

# 1
Да не затвориха библиотеките във Варна?  Crazy
Надявам се, че целта не е дете във втори клас да си чете книгите в електронен вариант?

# 2
  • Варна
В детски отдел на градската библиотека имат абсолютно всички книжки от задължителната лителатура за четене  Peace Отиди с детето, направете му карта и си взимайте и четете на воля Simple Smile Ако не знаеш къде е с удоволствие ще ти обясня. Моето момченце още миналата година го запознах с библиотеката (тогава беше на 6 г) и често ходим да си взимаме ктижки от там. Не мисля че електронният вариант е добра идея чедтно казано  Rolling Eyes

# 3
  • Sofia
Нещо не разбрах списъка с книгите ли искаш или да караш детето да ги чете от нета?

# 4
има ги по библиотеките Peace
нали това е начинът да отделим за малко децата си от компютрите....

# 5
Нямах предвид в нета да ги чете но понеже в нашето у-ще в библиотеката са изчерпани количествата смятах на хартиен носител да му ги направя.Градската библиотека в партийния дом ли се намира.

# 6
  • Варна
В партийният дом е отделът за възрастни. Детски отдел се намира пад пазар Чаталджа - в долният десен ъгъл на кръстовището на Бул Чаталджа и /ми приморски полк (пада се срещу бараките с цветята - някакво коменданство мисля беше едно време)  Peace

# 7
  • най-шареното място
Да добавя има и много други прекрасни книжки.
Време е да ги посетите. А може да проверите и близки читалища.

Общи условия

Активация на акаунт