Принос на децата в семейния бюджет

• 24 280
  • 485
  •   1
Отговори
# 360
Цитат
Кво ви причини тоя комунизъм, не знам....
На мен-нищо..., но теб последващия период яко те е увредил

# 361
Ама се впечатлявате от слугини в женски род?!
Така де-за вас жена=домакиня,да не кажа слугиня?!
Щом е длъжна да пере,да готви и да чисти,и ако случайно си позволи да се поддържа,вместо да извършва тези слугински работи-автоматично се превръща в паразит?!
Вие нормални ли сте?! Честно????

# 362

Относно коментара на Красимира - цял живот ще й пруслужвам, стига да съм все така щастлив с нея. Ей това не можете да го разберете. Пука ми на мен за отговорности, възпитание и пари, ако не съм щастлив и обичан. Та тя ми дава много повече от измити чинии и сгънати ризи, умниците ми отрудени те. Simple Smile

Пак ще ми кажат повечето ,че се правя на психоложка,ама ...   Mr. Green
Kirk Hammett , от това,което съм чела като твои мнения,и по други теми,остават с впечатлението ,че за теб такава мацка е единствения ти избор,засега.  
Просто не мога да си представя една умна жена,с кариера,със самочувствие и собствени доходи да се излъже с теб...    Grinning
Къде по-лесно е да завъртиш акъла на едно ,все още непораснало момиче?
Защото твоята приятелка е копие на щерката на авторката...
Не го приемай само като критика.Ти си имаш своите качества и си намерил кой да ги оцени.
Но защо мислиш, че е нормално всички възрастни мъже да си падат по инфантилни момиченца?
Извинявай за думата ,но за мен всички възрастни хора, които се държат като деца ,и настояват едва ли не да ги възприемат като деца,са си непораснали и инфантилни.

# 363
Дааа,тук си прав. Въпросът беше друг- че на дъщерята нищо не й се прави.Абсолютно нищо. Не е проблемът в това, че не върти домакинството и не пере гащите на всички, а че не  пере и своите.

# 364
Малко ми е жал за Зита, защото след като се задоми щерката тя ще бъде виновна, че щерката не знае основни неща. И тогава Зита ще понесе много обвинения.
а и друго аз щях да кажа, незнам дали е коментирано в темата, ама кой мъж ще я изтрае - трябва той да й пере гащите, ха ха  Joy

Ooo, Каси, има и такива случаи. Лично аз съм свидетел как си пилим ноктите на дивана, докато гаджето в банята ни пере ризката и прашките. Wink

А на теб това какво ти влиза в работата не разбирам.... може да го прави - прави го!

О, влиза ми, защото сега мамината щерка е изритана от всякъде и реве на майка си и на брат си, и ни товари, вместо на 33 години вече отдавна да си е взела живота в ръце и да има семейство. Тя искаше някой да я носи на ръце. Но нещо гризна дръвцето. Но това е друга тема.

# 365
Малко ми е жал за Зита, защото след като се задоми щерката тя ще бъде виновна, че щерката не знае основни неща. И тогава Зита ще понесе много обвинения.
а и друго аз щях да кажа, незнам дали е коментирано в темата, ама кой мъж ще я изтрае - трябва той да й пере гащите, ха ха  Joy

Ooo, Каси, има и такива случаи. Лично аз съм свидетел как си пилим ноктите на дивана, докато гаджето в банята ни пере ризката и прашките. Wink

А на теб това какво ти влиза в работата не разбирам.... може да го прави - прави го!

О, влиза ми, защото сега мамината щерка е изритана от всякъде и реве на майка си и на брат си, и ни товари, вместо на 33 години вече отдавна да си е взела живота в ръце и да има семейство. Тя искаше някой да я носи на ръце. Но нещо гризна дръвцето. Но това е друга тема.

Ми като си толкова самостоятелна кажи й го в лицето и престани да се товариш с нея?! Толкова е лесно, ама нали сме самостоятелни в прането, не ни остана време да мислим самостоятелно.... ooooh!

# 366
Много сте ми забавни  Hug
Нека всеки да живее, както сметне за добре, какво толкова се пънете да убеждавате другите във вашите виждания за живота?! newsm78
Всеки си носи кръста, дет се вика и за възпитанието на децата си и начина си н аживот.
Не виждам смисъл да се заяждате.
Зита отдавна се отказа от съветите ви/ни, защото за нея има друга истина. От нашата истина я боли. Но, заровената в пясъка глава не променя ситуацията, а я прави даже още по-гадна, щото си надупен  Mr. Green
Ма какво ли знам аз Simple Smile На мен ми е добре Simple Smile

# 367
Пак ще ми кажат повечето ,че се правя на психоложка,ама ...   Mr. Green
Kirk Hammett , от това,което съм чела като твои мнения,и по други теми,остават с впечатлението ,че за теб такава мацка е единствения ти избор,засега.  
Просто не мога да си представя една умна жена,с кариера,със самочувствие и собствени доходи да се излъже с теб...    Grinning
Къде по-лесно е да завъртиш акъла на едно ,все още непораснало момиче?
Защото твоята приятелка е копие на щерката на авторката...
Не го приемай само като критика.Ти си имаш своите качества и си намерил кой да ги оцени.
Но защо мислиш, че е нормално всички възрастни мъже да си падат по инфантилни момиченца?
Извинявай за думата ,но за мен всички възрастни хора, които се държат като деца ,и настояват едва ли не да ги възприемат като деца,са си непораснали и инфантилни.
Далече не единствена опция, но е единствен избор, тук си права.
Защото съм се нагледал да това, на което вие жените му викате умна жена с кариера и собствени доходи и бла-бла. Може би и на жени не съм попадал, въпреки че, прекрасни моменти сме имали, разбира се, иначе за какво да се мъчим. Simple Smile
Но, някаква захабена фльорца с мания към обувките например, не може да ме направи щастлив. Женското самочувствие понякога ми идва твърде в повече. Защо изобщо ти се обеснявам....

# 368
Дааа,тук си прав. Въпросът беше друг- че на дъщерята нищо не й се прави.Абсолютно нищо. Не е проблемът в това, че не върти домакинството и не пере гащите на всички, а че не  пере и своите.

Моля, моля, намесвам се и аз. Напротив, дъщеря ми сама си пере дрехите. Никъде не съм казала, че аз я пера. Провери преди да пишеш.

# 369
абе, зита, за какво е този целия шум?
горката ти дъщеря..... Tired

# 370
  • 221B Baker Street
от една страна - не разбирам авторката - ако толкова е искала дъщеря й да й помага в домакинството и да се справя сама със някои задължения в семейството,отдавна трябваше да я научи на отговорност и разбиране  Peace
от друга страна - не разбирам всички,които гракнаха срещу младите жени,които не се заробват с престилка в кухнята пускате разни филми на Хаммет,все едно вие живеете неговия живот,че му обсъждате и семейното положение  ooooh!
човекът се пъне от сумати страници да ви обяснява,че не му е важно колко чисти и готви момичето му,а как се разбират и колко се обичат,вие пак се впускате в битовизми,все едно че прахосмукачката е свещено животно и кухнята е запазено място само за жени  Crossing Arms ама съвсем изпростявате на моменти  Tired
за пране си има перални,за миене на чинии - съдомиялни,вече във всеки квартален супермаркет продават готвени ястия,за децата има детска кухня и градини,а вие му развивате сценарий като черно-бял филм от 30-те години на миналия век  Joy
аз в бащината си къща прахосмукачка не съм пускала,и чинии най-мразех да мия - по вашата логика сега семейството ми тъне в мръсотия,мъжът ми ходи гладен и неогладен,а детето,горкото,се щура изоглавено из мизерния апартамент  Naughty
на всичкото отгоре не работя,не защото не мога,а защото не искам  bowuu
и всичко това,защото съм един безплоден,паразитиращ и егоистичен индивид   chef

# 371
По-добре помоли да заключат темата ,Зита.

Цитат
Далече не единствена опция, но е единствен избор, тук си права.
Не е добре, щом нямаш избор.
 Ти ако искаш , си отвори своя тема, че като гледам как си шетал из форума, явно има какво да кажеш и разкажеш.

# 372
от една страна - не разбирам авторката - ако толкова е искала дъщеря й да й помага в домакинството и да се справя сама със някои задължения в семейството,отдавна трябваше да я научи на отговорност и разбиране  Peace
от друга страна - не разбирам всички,които гракнаха срещу младите жени,които не се заробват с престилка в кухнята пускате разни филми на Хаммет,все едно вие живеете неговия живот,че му обсъждате и семейното положение  ooooh!
човекът се пъне от сумати страници да ви обяснява,че не му е важно колко чисти и готви момичето му,а как се разбират и колко се обичат,вие пак се впускате в битовизми,все едно че прахосмукачката е свещено животно и кухнята е запазено място само за жени  Crossing Arms ама съвсем изпростявате на моменти  Tired
за пране си има перални,за миене на чинии - съдомиялни,вече във всеки квартален супермаркет продават готвени ястия,за децата има детска кухня и градини,а вие му развивате сценарий като черно-бял филм от 30-те години на миналия век  Joy
аз в бащината си къща прахосмукачка не съм пускала,и чинии най-мразех да мия - по вашата логика сега семейството ми тъне в мръсотия,мъжът ми ходи гладен и неогладен,а детето,горкото,се щура изоглавено из мизерния апартамент  Naughty

Не се пъни да обясняваш.
Не виждаш ли че тука царува само едно мнение-всяко друго бива подложено на жестоко разскъсване и опити да ти обяснят колко бъркаш,че не живееш като тях.... ooooh!

# 373

Айде бе, ето къде бил баш киборга на Kirk Hammett

# 374
Аз пиша уж от гледна точка на авторката.Защото на нея това й тежи-или поне това сподели. Само че се чувствам леко объркана вече. На моменти я защитава, на моменти се оплаква.Разбира се, дъщеря й е,нормално. Но защо пък се оплаква тогава? Съвсем се обърках, честно. Наистина... чешем си езиците,а в крайна сметка тя ще продължава да си живее така и да намира опрадания.
Зита,досега те защитавах, но вече и аз не съм убедена, че толкова ти тежи това.

Общи условия

Активация на акаунт