През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени!

• 31 593
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
В "Ние Хлапетата" 18 Декември е напълно свободен за сега, а 19 е свободен следобяд. Мисля, че най-удобен час като за нас е 11 ч - 18 Дек. -Събота. Кажете и вие какво смятате.

Има вариант с Дядо Коледа + детско меню + гледане за 2 часа - 26 лв на дете (това не включва кетъринг за възрастните)
Другия вариант без Дядо Коледа - само детско меню + гледане за 2 часа - 10 лв. на дете

Можем да поръчаме солени плата за нас - цените са от 15 лв до към 30 (най-скъпото за плато) Напитките се поръчват от бара.

Това е.

# 661
Честито на Анитата   bouquet

За феновете на влакчето Томас - в Джъмбо има добро изобилие от влакчето в различни комбинации - гара, планина и др., мисля че не са с дистанционно, а влакчето си се движи по релсите с батерии ...

аз взех това - http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.6182 за ДГ ... Ужасно разнообразие от Хот Уилс писти и човек не знае какво да вземе! То не са с дракони, змии и куп такива дивотии  Rolling Eyes Аз взех чист вариант на писта, че тия дракони и змии чак аз ще ги сънувам  Mr. Green

# 662
  • София
Честит имен ден на всички, чиято покровителка е Св. Ана!
Да сте живи и здрави  Hug !

Кали, мен ме устройва и часа и датата, но си мислех по-скоро за час 16:30-17:00ч., защото специално на Тони това му е най-активният период на деня.
Мисля си, че преспокойно можем да минем и без дядо Коледа. Важното е, че ще има какички, които да гледат децата. А щом клубчето е хубаво, те ще се забавляват и без някакъв маскиран старец. Може и едно плато някакво да си поръчаме; аз не държа, че със сигурност ще пия кафе, независимо на кой час се спрем Laughing !
Засега, обаче, не се събираме кой знае колко хора:

Кали
Хекси
Лили
Мей
Мишочето
с двете си момчета - трябва да й пишем във Фейса, когато се уточним

Куклето не знаем дали на 18-ти ще може, под въпрос е.
Утре ще звънна на ДаниМакс, тя беше писала, че стига Маринка да е здравичка, ще дойдат.

Давайте да фиксираме датата и часа, че да не ни изпреварят.

# 663
Калимей, тука сме  Peace

Уикендите ни устройват, 18 и 19ти също. Както решите за дядо Коледа, ние участваме и в двата варианта.

Честит имен ден на АниБани и Брейви!   bouquet

# 664
  • София
Ами да запазвам направо за 17 ч, за 18 Декември. Днес казах на Анири за срещата, тя е писала и на Мацко и Морена. Може и някой друг да се присъедини.

# 665
  • София
Запазвай, Кали  Peace ! Иначе ако отлагаме още, няма да има за кога да се съберем!
Който иска - да заповяда  Hug !

# 666
eee, най-после - разбрахте се  Hug

забравих да пиша, че от Джъмбо взех и пистолет - от 0.99 лв., на промо е,  от тези с капсите /капсите са по-скъпи от самия пистолет/  Laughing Добра занимавка е, но е желателно да има родителско тяло /препоръчително е бащата, че да има ангажименти и той  Mr. Green/ ... иначе пищовът е малък, пластмасов, гърми прилично силно ... и работи  Mr. Green

# 667
ОК пишете ни за съботата. Тогава сме на англ., но ще си вземем часа друг ден.
Поздрави от моята снежинка!

4/24 Days till Christmas by gorgonbg (кукла), on Flickr

# 668
Здравейте,остана ми малко време да попиша.
Много хубаво,че след близо 4 години заедно имаме желание за срещи с форумските мами Mr. Green
Аз с подаръците съм до никъде-преди време се сдобихме с писта колкото половин стая от магазините за немски стоки,имаме комплекти с инструименти,докторски,цялата поредица книги за Дисни филмите на Егмонт....комплект 6 динозавъра/новата ни мания/...направо се хващам за главата-колички не искам да виждам вече Rolling Eyes
За сега купих дреболии-носорог/това сам си го каза/,мини вертолет,няколко дървени пъзела от Джъмбо/мерси Веси/,една игра с рибките от Немо,ловят се с магнитна въдица.Замислям се и аз за Томас,ама не харесах нещо в Джъмбо.
Косето онзи ден ми изкара акъла,не бях във ВТ, а той се събудил и за почнал да се превива ,боляло го корема ниско долу и не искал да пишка,а от Бърза помощ искали да му направят изследвания,накрая се изпишкал и яко пищял докато го прави и се оакза,че изпишкал кристалчета.След това тотално се оправил,от къде се появяват тези чудеца не знам EmbarassedНякой каза от Е-тата от соковете или от питейната вода....
Тази нощ пък,понеже преди лягане пи кисело плодово мляко,прясно..сок..вода и както спи по гръб толкова много повърна ,че 2 леглас,коси глави,всичко,дано да е било инцидентно,че днес го пуснах на градина.
И най-новото около нас е,че след месец се местим в Пловдив...на първо време в частна градина,после ако ни огрее септември в държавна.Мен ме местят в същата фирма,а нашия татко от август е на нова работа в Пловдив.Малко ме е страх от цялото това начинание,като се има впредвид,че съм живяла само във ВТ,но големи хора сме ще се справим.Само дето Косе понякога яко ми къса нервите-не и няма ги повтаря денонощно,сърди се ,бие...онзи ден се сбил с едно дете в градината и го ухапал #Crazy

# 669
Само дето Косе понякога яко ми къса нервите-не и няма ги повтаря денонощно,сърди се ,бие...

само няма да се плашиш  Stop или ще му ми мене скоро, или пък ти ще претръпнеш Mr. Green особено като дойдете насам и няма накъде да избягаш от него  hahaha а  какво значи кристали ??? на ехограф не може ли да му видят бъбреците  или какво още newsm78
аз също си мисля да взема някое дребно подаръче и май това ще е, може би книжка... вече ми се струва излишно да се затрупваме с излишни играчки.

http://www.inapublishing.com/index.php?option=com_content&vi … =20&Itemid=57 - имаме втората от тези книжки, бълг. приказки - хубава е и я препоръчвам. Става и за подарък и за други дечица /аз обикновено това подарявам като отиваме инцидентно на гости + нещо за рисуване  Mr. Green/, за деца на нашата възраст е подходяща, 5 приказки са и съотношение цена качество е повече от перфектно  Peace Жалко, че нямат още книжки от поредицата ... Бях я купила преди година и нещо, но сега вече се оценява пълноценно  Laughing

# 670
  • Бургас
Привет,
честит имен ден на патерица на Анитата! Много здраве и късмет!
Веси, по рано да ги беше показала тези книжки. Всичките приказки ги имаме, иначе беше перфектно като идея. Алекс много харесвя приказки.
Ками, бързо и леко адаптиране в Пловдив!
Не се притеснявай за Косе. Алекс е същия, нон стоп е не, няма и искам така. Направо не ми къса нервите, ами направо няма такава дума. Снощи запса в 7.10 на стола за хранене. Преместихме го в леглото му, рева, в 12 като си лягах го събудих да се изпишка- пак рев. През нощта се събужда два пъти и пак реве. Питаме го що ревеш, щото искам е отговора. Направо вече не знам как да говоря с него. Даже се замислям дали да не го закараме за Коледа в Плевен при нашите и да го оставя за седмица или 10 дни. Щото е голям киселак, само се тръшка, реве, хленчи. Направо все едно е друго дете.
Следобяд в 4.30 сме в градината да изработваме картички. Ако не ни я дадат ще гледам да я снимам и да Ви покажем какво сме измайсторили. Аз не съм никак творческа личност, Алекс и той като мен не е, та кой знае какво ще измайсторим.

# 671
Даже се замислям дали да не го закараме за Коледа в Плевен при нашите и да го оставя за седмица или 10 дни. Щото е голям киселак, само се тръшка, реве, хленчи. Направо все едно е друго дете.

задължително му направи една ваканция от 23.12. до 02.01.  Peace Аз поне така мисля да направя - да го спра да си почине за десетина дни от градината /пък и ще са сборни групи/ и тъй като ние сме на работа между и по празниците, ще го заточа при баба му и дядо му надалече ... а вие всеки петък ли майсторите нещо в градината  newsm78 как са организирани подобни мероприятия и интересно ли е или просто го правят за отбиване на времето /имайки предвид и това, че се събират 24-25-26 родители на едно място + още толкова деца, които почват да куфеят в присъствието на родителите и хаосът сигурно е пълен Mr. Green/

# 672
Ками, аз докато бях бременна имах същия проблем с кристалчета в урината. Тогава лекаря ми каза, че се получават ако не пиеш достатъчно течности и не ставаш да пишкаш през нощта( но пък ми обясни, че като съм с тези габарити - 154см и 50кг, няма как да пия по 2л вода на ден без да тичам през 2 минути до 00 ). Не знам дали консервантите в храните предизвикват появата на кристалчета. Но със сигурност не е хубаво децата да пият само минерална вода. Започват да се натрупват много минерали в организма и това не е добре, особено пък ако се пие постоянно един и същи вид вода. Трябва да се редуват минерална, трапезна, изворна. Но в градините децата пият една и съща вода, от фирмата с която градината е сключила договор за доставка...
Стискам палци бързо да се адаптирате всички след преместването. Значи от догодина и теб ще те ръчкам за срещите в Пловдив  Wink
Кукле, много ти е готина снежинката!
Лекси, не се притеснявай, със сигурност това, което измайсторите с Алекс ще е най-хубавото  Peace Аз мога да ти препоръчам да тренирате вкъщи, ако усетиш че му е интересно. И без това през зимата не може да се излиза много навън и трябва да мислим как да ги развличаме вкъщи. Веси го е пускала линка на крокотак, но за да не търсиш: http://krokotak.com/ Има страхотни идеи на всякакви теми  Peace

Вчера най-после получихме творенията на Яна от кръжока по приложни изкуства. Имаме си едно дърво и един таралеж, и разбира се, нашите са най-хубавите  Mr. Green Ще гледам да ги снимам тези дни и да ги кача.

Аз още в неделя-понеделник писах за срещата на Морена, Анири, Мишока, Луканка, Бенич, Басилиск, Брейви, Джия-файър, Катрин7, Сладка мама, Ванконаси и Надежда Маринова ( не и помня ника  Embarassed ). Луканка ми писа, че няма да може да дойде, Бенич също. Ванконаси не отговаря на мобилния, нямам други нейни данни. Джия и Брейви писаха тук, че не могат. Сладка мама и Катрин са под въпрос засега. Толкова от мен, вие дерзайте по нататък  Wink

# 673
За тези кристалчета-гледам,че доста хора ги имат,но освен тях Косе е изпишкал и твърди частички за да стане така.Той течности пие доста-най-вече млека и сокове.Обаче нощем никога не ства да пишка...

# 674
За тези кристалчета-гледам,че доста хора ги имат,но освен тях Косе е изпишкал и твърди частички за да стане така.Той течности пие доста-най-вече млека и сокове.Обаче нощем никога не ства да пишка...
Ками, боли си и когато се изпишкват кристалчетата, знам от опит...

Общи условия

Активация на акаунт