Къде в Пловдив??? - 13

• 62 930
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Дом на обувката е на Пещерско шосе, а за Лино просто предположих, че са се преместили заедно (нали бяха в един двор преди).

Ясно, значи Лино е на рогошко, а дом на обувката на пещерско - ама къде по - точно там ?!

# 241
  • Пловдив
За Дом на обувката ли питаш къде по-точно? Караш по Пещерско шосе посока Прослав, на кръстовището на Чадърите продължаваш направо посока околовръстното. Малко след това кръстовище от ляво на пътя е магазина.

# 242
Къде да търся хубави нощни лампи?

# 243
  • Пловдив
Къде да търся хубави нощни лампи?
В антикварни магазини  Simple Smile

# 244
Трябват ми за по-изчистен стил на обзавеждане.

# 245
асо не те притеснява цена и че трябва да чакаш поръчка - италмодалуче
моете са от орион - но бяха единствените, които ми харесаха, друго от техните каталози не харесах

# 246
  • в обкръжаващия ме хаос
Днес видях, че Стил декор са си поставили табела на новия им магазин - бившият Дом на обувката, но не е готов за отваряне.

# 247
Търся хубави раници за моята първолачка. Раницата трябва да е купим до края на този месец, защото не зная бебо кога ще се появи и не искам да чакам последния момент. А на Габол раници къде има в Пловдив - за сега за тях чувам най-хубави отзиви, приемам предложения и за други марки

# 248
  • Пловдив
Раницата на дъщеря ми от миналата година е от тук: http://www.kasida.bg/search.html?brandID=77

# 249
  • Пловдив
Аз купих раница на Габол от книжарницата преди Капри на булеварда на Военна болница.Бяха намалени,казаха,че чакат зареждане Август. От там  взехме и детски чадър,някой беше питал преди.

# 250
  • Пловдив
Момичета, търся телефон на социално подпомагане район Южен. Телефона който дават в нета е закрит, 11800 който трябва да е справки също не работи, а от РУСО - Пловдив отказаха да ми дадът телефона  #2gunfire Направо е безумие това!
Ще съм много благодарна ако ми помогнете, че ми е доста далече да ходя с малкия в жегата.

# 251
Gabol видях наскоро в магазина на Самсонайт на Главната.

# 252
  • Пловдив
Момичета, търся телефон на социално подпомагане район Южен. Телефона който дават в нета е закрит, 11800 който трябва да е справки също не работи, а от РУСО - Пловдив отказаха да ми дадът телефона  #2gunfire Направо е безумие това!
Ще съм много благодарна ако ми помогнете, че ми е доста далече да ходя с малкия в жегата.

Пробвай на даденият тук: http://www.snews.bg/87150.html

# 253
  • Пловдив
Раници и на Габол и други има в книжарница "Джулия" на Антим |, до 101 балона.
Най-вероятно не са заредили нови колекции, но пък има шанс да попаднеш на раница с намаление Simple Smile

# 254
  • Пловдив
Пепи, благодаря ти!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт