Къде в Пловдив??? - 13

• 62 887
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Щанда на турчина го няма вече, пък и той нямаше, а баш от другия в Мола ги плащам на 6,50-10-12 броя, това е утрепия...

СкЪпо... И аз не съм виждала от много отдавна. Другия вариант е да си ги направите, купуваш плоски бонбони и само ги "преопаковаш" със фолио. Но предполагам,че си го мислила тоя варинат, друго не се сещам....

# 271
  • Пловдив
Да попитам някой да е виждал наскоро, скоро-скоро в близките 2 месеца, от жълтите шоколадови парички.
Много ми вървят за пиратските партите, а турските няма внос, купувам от Джеф Де Бърж ли е какво е името, но 6,50 за 10 парички - по-добре да давам на децата истински пари  Joy
Много моля ако някой е виждал насипно или в опаковка - няма значение, много спешно ми трябват.

Друго - малко не е за тук, но да си кажа - продавам надуваем басейн кръгъл, със стълба и пречиствателна помпа за 100 лв цялото, защото си взехме по-голям. Размер не знам, който има двор и се интересува - ще проверя после и ще ги напиша.

Поля, последно парички взех от търговиите на Брезовско. Още на първите търговии влизаш в левия двор. В началото има складче за сладости. Май се продаваха и насипно и на кутии

# 272
Пепи, я кажи от къде да взема глюкоза ,но по-голямо количество ? и цена ? Торнадо-то в Тракия( изгубила съм им офертата) ?

# 273
Здравейте!

Може ли да ми препоръчате магазин с хубави мъжки костюми в Пловдив? По-възможност с ниски цени  х)

Благодаря предварително!

# 274
  • Майничка
Krisagriel, най-ниските цени са в "Мерилин", под стария Дом на модата и красотата, отдясно на Пешеходния мост (гледано от аптека "Марица"). Много добри попадения има и в "Passage", едно тясно магазинче на 3 етажа, намира се в лявата част на Главната (посока стълбите на Каменица - Джумаята), веднага след двата спортни магазина и преди "Фадо".

# 275
Мацки скоро ще идваме към Пловдив има ли намаления по детските магазини  bouquet

# 276
  • Пловдив
Пепи, я кажи от къде да взема глюкоза ,но по-голямо количество ? и цена ? Торнадо-то в Тракия( изгубила съм им офертата) ?

В Торнадо сигурно има, но аз си взимам от Санито в Тракия от диетичния щанд.
Иначе ето сайта на Торнадо: http://www.tornado-trip.com/ Обади им се и ги питай дали имат.

# 277

В Торнадо сигурно има, но аз си взимам от Санито в Тракия от диетичния щанд.
Иначе ето сайта на Торнадо: http://www.tornado-trip.com/ Обади им се и ги питай дали имат.

Благодаря .
Кажи ми в сани каква е разфасовката и цената ?

# 278
Каспър, такива парички гледах преди по-малко от месец в Джъмбо, до касите, където продават бисквити, вафли и т.н. Мисля, че бяха направени като 1 евро и 2 евро. Но цени не помня.

# 279
xamelion, детска футболна школа имат и клуб "Векта" - http://www.balkanfruitsymposium.com/?lang_id=1&prm=about
Съпругата на собственика е в отчетната ми темичка, та затова знам.

Благодаря, звъннах й, но се оказа че е малък,..трябва чак след 2 години

продължавам да търся спорт на звяра, защото ако не намеря..той мене ще ме  #2gunfire

# 280
  • Пловдив

Благодаря .
Кажи ми в сани каква е разфасовката и цената ?

400гр. около 2лв мисля

# 281
Krisagriel, най-ниските цени са в "Мерилин", под стария Дом на модата и красотата, отдясно на Пешеходния мост (гледано от аптека "Марица"). Много добри попадения има и в "Passage", едно тясно магазинче на 3 етажа, намира се в лявата част на Главната (посока стълбите на Каменица - Джумаята), веднага след двата спортни магазина и преди "Фадо".

gargamela, благодаря много за бързия отговор!

# 282
продължавам да търся спорт на звяра, защото ако не намеря..той мене ще ме  #2gunfire
Аз,понеже съм съпричастна с проблема,да предложа бойни изкуства-има  в залите на стадион "Ботев",има и детски групи.

# 283
xamelion, в градината на моето момче - 8ми март по бойни изкуства преподава един много як младеж, много го харесвам, баща е на 3 деца и има собствена школа някъде около моя център на Висла и пешеходния мост, но не съм запомнила къде точно. Абсолютно съм убедена, че това момче има добър подход, вярно моето за 2 години нищо не  е научило, но досега не съм видяла някой да е схванал нещо от школите на Гогов, но поне успява да ги държи под контрол и най-важното моето ходи с удоволствие.

# 284
.......и да изразходва енергия...........
Поля,ще съм ти благодарна,ако имаш по-точни координати да ми ги пратиш...,че и аз се чудя къде да ги пратя моите младежи да изразходват излишъка си/макар,че не са фенове на бойните изкуства,но може пък да се запалят,ако  треньора е добър/...........Че,вечер вкъщи е страшно.....

Общи условия

Активация на акаунт