Къде в Пловдив??? - 13

• 62 898
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Доста раници имаше и в книжарница Нанси (срещу Община Родопи).

# 256
  • в обкръжаващия ме хаос
Раници има в книжарницата зад Гранда, нашата миналата година я купихме от там, здрава е. Марката обаче не е Габол.

# 257
  • Пловдив
В Джулия са скъпи...Поне миналия август като търсихме ние бяха...

# 258
# 259
  • Пловдив
Помагайте!
Желазарски магазин около стадион Хр. Ботев?  Rolling Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet 

# 260
Отстрани/вляво/ на самия стадион,откъм "Богомил",не е ли железария/и строителни материали/ newsm78.....кажи какво ти трябва за да те насочим конкретно?

# 261
  • Пловдив
Отстрани/вляво/ на самия стадион,откъм "Богомил",не е ли железария/и строителни материали/ newsm78.....кажи какво ти трябва за да те насочим конкретно?
Мерси, отидох и намерих каквото ми беше нужно!   bouquet  Hug

# 262
Някой случайно да знае къде мога да си сменя цип на кожена чанта? За предпочитане в центъра, стадион Ботев или ТЕТ-а. Благодаря предварително.

# 263
минахме през какви ли не спортове, но безрезултатно. На звяра или не му харесва, или с треньора нещо не се разбира..

остана да пробваме футбол..

та..търся къде може да тренира. моля съвети и напътствия.

Живеем в център до Университета, ако това има значение.

благодаря

# 264
И "Ботев" и "Локо-то"имат детски школи.....но,най-добре е да го заведеш първо да погледа,да се видите с треньорите,че явно сте "тежък случай"/казвам го с най-добри чувства,понеже си имам един такъв вкъщи/

# 265
Да сте виждали някъде ей таквоз нещо?:
или
Превеждам - разделена тава за печене в случаите, когато искаш да угодиш на цялото семейство, щото единия т'ва не ял, другия - друго и т.н. А с този дивайс може да приготвиш пилешко, например, с различни гарнитури.

# 266
  • Пловдив
Някой случайно да знае къде мога да си сменя цип на кожена чанта? За предпочитане в центъра, стадион Ботев или ТЕТ-а. Благодаря предварително.
Много съм доволна от един обущар. Когато си с лице към ТЕТ-а, дясната пресечка на ъгъл с първата перпендикулярна на ТЕТ-а. Шил ми ципове на ботуши и са идеално направени.

# 267
  • Пловдив
xamelion, детска футболна школа имат и клуб "Векта" - http://www.balkanfruitsymposium.com/?lang_id=1&prm=about
Съпругата на собственика е в отчетната ми темичка, та затова знам.

# 268
  • Пловдив
Цип на чанта може да ви сменят на Иван Вазов, в началото от към гарата. Има ателие където извършват ремонт на кожени дрехи.
Каспър на щандовете за бонбони в МОЛ-а няма ли такива парички, мисля че по тях съм виждала!

# 269
Щанда на турчина го няма вече, пък и той нямаше, а баш от другия в Мола ги плащам на 6,50-10-12 броя, това е утрепия...

Общи условия

Активация на акаунт