Къде в Пловдив??? - 13

• 62 877
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
имам някъде визитка, ще я потърся, ако Джони прочете и тя може да се включи ако знае нещо, защото с нейното момче сме заедно

# 286
xamelion, детска футболна школа имат и клуб "Векта" - http://www.balkanfruitsymposium.com/?lang_id=1&prm=about
Съпругата на собственика е в отчетната ми темичка, та затова знам.

Благодаря, звъннах й, но се оказа че е малък,..трябва чак след 2 години

продължавам да търся спорт на звяра, защото ако не намеря..той мене ще ме  #2gunfire
На ученическия стадион до големия "9-ти септември" до Гребната има школа за деца, синът ми я посещава.Школата е към ФК "Брестник" и треньорът е младо момче, активен състезател в отбор от Б група. Има страхотен подход към децата и много ги запали всички, мога да ти дам телефона му на лични, да ти обясни как са тренировките лятото, ние сме на ваканция извън Пловдив и ще започнем да тренираме отново през септември, така че нямам лятното му разписание.
Иначе за "Векта" чувам само добри отзиви, но когато съпругът ми разговаря със собственика на клуба, разбрахме, че приемат деца, родени 1999-2000 година, и за нас беше много рано.

# 287
Момичета, дайте идеи къде мога да намеря богат избор кърпи за глава ... коса ... т.е трябва да са по-дълги, за нещо като тюрбан.

# 288
  • Пловдив
В индийските магазини? Има всякакви видове и размери шалове, основно памучни.

# 289
В индийските магазини? Има всякакви видове и размери шалове, основно памучни.

Супер, благодаря ти много за идеята.

# 290
xamelion, в градината на моето момче - 8ми март по бойни изкуства преподава един много як младеж, много го харесвам, баща е на 3 деца и има собствена школа някъде около моя център на Висла и пешеходния мост, но не съм запомнила къде точно. Абсолютно съм убедена, че това момче има добър подход, вярно моето за 2 години нищо не  е научило, но досега не съм видяла някой да е схванал нещо от школите на Гогов, но поне успява да ги държи под контрол и най-важното моето ходи с удоволствие.

Каспър, проблема на сина ми е, че е хиперактивен, бързо учи и бързо му става скучно.

посетихме бойна школа на "Ботев" издържа половин час, стана му безинтересно, почна да спори с треньорката, врътна се и си тръгна.

за мен е без значение какво ще тренира, аз играя ролята на шофьор.

дай моля координати на лична, ще го заведа и там..пък дано се харесат....

# 291
Момичета къде мога да намеря плюшена костенурка Франклин?Ако някой е виждал някъде да сподели!Търсих в хипото и метро до сега!

# 292
Момичета къде мога да намеря плюшена костенурка Франклин?Ако някой е виждал някъде да сподели!Търсих в хипото и метро до сега!

главният вход на голямата търговия Тракия, отдясно ти е прокредит банк, отляво пише склад за детски играчки Мар 2000, арменци са, в дъното вляво при плюшените играчки. Принципно е склад на едро, но няма да ти откажат за 1 бройка - преди две седмици видях, че има почти всички плюшени герои Том и Джери, Чебурашка, Мики маус, франклин, въобще каквото душа ти иска плюшено.

# 293

главният вход на голямата търговия Тракия, отдясно ти е прокредит банк, отляво пише склад за детски играчки Мар 2000, арменци са, в дъното вляво при плюшените играчки. Принципно е склад на едро, но няма да ти откажат за 1 бройка - преди две седмици видях, че има почти всички плюшени герои Том и Джери, Чебурашка, Мики маус, франклин, въобще каквото душа ти иска плюшено.

Като отидеш да купуваш, сподели после дали са ти продали.Точно в тази търговия Тракия масово взеха да отказват да продават на дребно.Дори на колеги..Детските складове от които пазарувах преди са с нови собственици поне двата които имаха качествени стоки и сега не дават, може и кризата да е повлияла и да са се отпуснали с продажбите на дребно.

# 294
за магазина в Голямата търговия с/у Прокредит- вчера бях, продадоха ми 1 брой пушка..няма проблеми да взимаш и на дребно..питах лично собственика.

а наистина има всякакви плюшки, както и костенурката.

# 295
и аз не мога да се сетя къде не дават на дребно
знам едно единствено място, но от там взимат повечето други складове и цените са същите, така че навсякъде си дават...

# 296
и аз не мога да се сетя къде не дават на дребно
знам едно единствено място, но от там взимат повечето други складове и цените са същите, така че навсякъде си дават...

Е, не е на всякъде определено.  Wink След бариерата като се тръгне по лявата рампа първите складове са точно детски и там не даваха от както се смениха собственици.Имена на складовете не си правя труда да помня само имам спомен че в единия имаше страхотни дрешки от Германия и бебешки на Bebetto ,от миналата пролет спряха да продават на дребно. Съседните до него също.

Хамелион , благодаря ти  bouquet

# 297
за дрехи може, но за играчки - дават си навсякъде

# 298
за дрехи може, но за играчки - дават си навсякъде

Аз играчки от там до сега не съм купувала, майка ми има склад и тя си знае къде какво предлагат.Част от играчките му ги купува тя и наистина и дават без проблем, за дрехите жалко имаха чудесни неща.Може вече и от тях да дават, скоро не съм ходила .

# 299
Момичета някой знае ли до колко часа работят в събота Търговски център "Илиянци".
Уговорих днес гледачи за към 15 часа, когато малките спят, но нещо ми се върти в главата, че работят до 14 часа.
 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт