Къде в Пловдив??? - 13

• 62 680
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Стрийптизьорче можеш да си викнеш навсякъде.
Аз за една позната уреждах лимузина за моминското парти - било е много весело като са се разкарвали из града, пили са си шампанско и тн т. И им казвах стриптизьорче да им пратя да се преоблече като шофьора на лимузината, ама те не та не, срамливи... Така че ако се решиш на стрийптизьор - вкарай го в някакъв сценарий.

# 571
Казаха ми за едно " пожарникарче" от София, но 250 лв няма как да дам ooooh!

# 572
Ще питам и ще ти пиша
на мен ми се върти като спомен нещо 150 лв за двама, но беше преди няколко години.
Колкото и да се вдигнало все няма да е повече от 150 лв за едно пожарникарче.

# 573
Ей, срам нямате! Laughing
Аз така по-скромно... Flutter Къде мога да намеря хубави детски дъждобрани? Гумени ботуши намерихме, но пък щерката не се задържа много под чадър. Whistling

# 574
В Джъмбо съм гледала хубави дъждобранчета

# 575
Да попитам пак  Embarassed
Някой може ли да ми каже как се казва фирмата близо до "Скобелева майка" в Тракия беше, която се занимава с шиене на пердета и покривки за легла, в голяма сграда на втория етаж се намираха, но друго... не помня...?

# 576
Ще питам и ще ти пиша
на мен ми се върти като спомен нещо 150 лв за двама, но беше преди няколко години.
Колкото и да се вдигнало все няма да е повече от 150 лв за едно пожарникарче.

Каспър, време е май и такива аниматори да имаш Hug Grinning

# 577
Имала съм, всичко имам.
Точно с тези двете момчета съм работила близо година, професионалисти.  Simple Smile

# 578
Имала съм, всичко имам.
Точно с тези двете момчета съм работила близо година, професионалисти.  Simple Smile

Ще го имам предвид като ми се наложи, благодаря Laughing

# 579
  • Хасково
Хайде като отворихме темата за баровете и аз се чудя къде да организирам моминското парти на бъдещата ми кумица. Има ли някъде стрийптизьори да оплакне очите с чуждо и аз покрай нея Mr. Green

Преди всеки четвъртък във Версай имаше Ladies night със участието на Boys 2 the Max( бившите Максимус) и освен,че входа за дамите е безплатен,когато се знае,че има моминско парти,момчетата танцуват с булката и кумата и им даваха и безплатни талони за лазерна епилация  Wink

# 580
Бре, бре, каква полезна информация се е завъртяла тук хи хи хи, искрено ме развеселихте:)))))
Пък и може да се наложи-полезно да се знае! Twisted Evil

# 581
А колко излиза горе-долу пране на холова гарнитура?
Питах една фирма и ми казаха 15 лв. матрак,3лв. на стол,а за холовата 20 лв., но само долната част,на която се сяда/възглавниците сама си ги пера/. Не е ли прекалено евтино?
Коя е тази фирма, цената за матрака ми харесва.....Макар че ми се щеше да ми кажете нещо пробвано- гарантирате ли ми за тези фирми, които сте ми казали, лично ли сте ги ползвали!? newsm78

# 582
Хайде като отворихме темата за баровете и аз се чудя къде да организирам моминското парти на бъдещата ми кумица. Има ли някъде стрийптизьори да оплакне очите с чуждо и аз покрай нея Mr. Green

...и им даваха и безплатни талони за лазерна епилация  Wink

Стига бе.  hahaha  Наистина ли това раздават?!

# 583
  • Пловдив
А колко излиза горе-долу пране на холова гарнитура?
Питах една фирма и ми казаха 15 лв. матрак,3лв. на стол,а за холовата 20 лв., но само долната част,на която се сяда/възглавниците сама си ги пера/. Не е ли прекалено евтино?
Коя е тази фирма, цената за матрака ми харесва.....Макар че ми се щеше да ми кажете нещо пробвано- гарантирате ли ми за тези фирми, които сте ми казали, лично ли сте ги ползвали!? newsm78
Фирмата е "Фани"ООД/имам визитка,ако искаш ще пиша тел./,излизаха от нашия вход,явно бяха чистили на някой съсед. Помолих жената да се качи и да види размерите, и да ми каже цени. Имат транспорт 10лв.- не са от Пловдив. Все още не съм ги ползвала,но ако цените  и на Пловдивските фирми са такива,ще викам някоя от тях.

# 584
  • Пловдив
Здравейте!
Някой може ли да ме насочи къде в Пловдив мога да намеря детска масичка със столче от този тип http://www.pumpal.net/product.php?id=822 или този http://www.pumpal.net/product.php?id=453
Дано някой се отзове, че искам за рожденния ден на детето да взема.

Общи условия

Активация на акаунт