Къде в Пловдив??? - 13

• 62 663
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Гаргамела,книжарница "Нанси" я няма вече на бул."Христо Ботев"-миналата седмица бях неприятно изненадана от факта,но помещението е опразнено......

# 556
Здравейте, момичета!

Някоя от Вас скоро вадила ли си е паспорт, има ли много хора?

А международен паспорт за бебе - обикновена поръчка - в районното управление ли или само на Волга се издават?
И там ли има записвания и за колко време напред дават номер  ooooh!
Ако не се лъжа само на Волга се изкарват, но сега може да се е променило, инфото ми е от преди година и половина. (искаха и снимка с ОТВОРЕНИ очи на бебето, голям зор видяхме Simple Smile )

# 557
за мокет пране професионално плащам 1,15 лв/кв м
за гарнитура двойно да е, пак толкова идва - 20 лв

Тепавица Рай искат 40 лв за холова гарнитура Tired

# 558
Здравейте, момичета!

Някоя от Вас скоро вадила ли си е паспорт, има ли много хора?

А международен паспорт за бебе - обикновена поръчка - в районното управление ли или само на Волга се издават?
И там ли има записвания и за колко време напред дават номер  ooooh!
В края на април вадихме паспорт на малката-в районното щом е обикновена поръчка.На Волга са бързите доколкото знам.

# 559
Момичета здравейте   bouquet
Къде в Пловдив продават раници на испанската фирма BUSQUETS? Много съм им харесала нещата, и утре съм в Пловдив та се чудех, ако ги има някъде да отида да напазарувам за ученичката.
Благодаря предварително

В книжарници Нанси - едната е на Хр.Ботев, като тръгнеш от Макдоналдс на ВСИ посока Военна болница, точно преди винарна "Бодила", другата е в пресечка на главната, от Джумаята посока Пешеходния мост, точно преди бившия Детмаг вляво.

Гаргамела,книжарница "Нанси" я няма вече на бул."Христо Ботев"-миналата седмица бях неприятно изненадана от факта,но помещението е опразнено......

Благодаря Ви   bouquet
Днес ще проверя. В Смолян имаме Нанси, но момичетата ми казаха, че тази година нямало да зареждат от тези раници. Ще проверя в Пловдив какво имат налично, дано да свърша и тази работа. Жалко че никой не се сеща да се предлагат и на друго място.
Хубав ден   bouquet

# 560
  • Майничка

Люба, жива да си, спести ми едно разкарване другата седмица!  bouquet

# 561
Frony, много ти благодаря за инфото!

# 562
  • Пловдив
Само в книжарници "Нанси" има раници и аксесоари Busquets, защото само те ги внасят.
В момента работи тази на ул. Софроний Врачански 4, също може да провериш на бул. България 4, където е централния офис.
Книжарницата, която беше на бул. Христо Ботев 111 ще се мести от другата страна на булеварда, но дали ще е скоро незнам. 

# 563
Момичета, тряба ми козметичка, за обезкосмяване. По възможност някъде в Кючука и по възможност да работи със студена кола.  Преди ходех в Тракия, но мацката решила да заминава някъде. Заместничката й ми прави интимните части точно 60 мин., а като основен инструмент използваше пинсетата, а не лентите. Полудях! Можете да ми пуснете координати на лични.
Извинявам се, ако преди сте обсъждали подобен въпрос, не ми се ровеше няколко теми назад.
        ако не ти е далече ти препоръчвам хотел НОРИС ет 2 -козметичката е много добра и работи бързо    -цената за цялосна кола -всичко което искаш е 30лв

# 564
  • Пловдив
Момичета,
спешно кажете къде да потанцуваме тази вечер. Търсим дискотека (не чалгатека). Дайте отзиви за Занзибар.
Предварително благодаря!

# 565
  • Майничка
Момичета,
спешно кажете къде да потанцуваме тази вечер. Търсим дискотека (не чалгатека). Дайте отзиви за Занзибар.
Предварително благодаря!

Брилянтин, Мармалад

# 566
Момичета,
Предварително благодаря!

Брилянтин, Мармалад
скрита лимонка такава Laughing

# 567
  • Майничка

Мани-мани, миналата година 10 комшийки с деца под 1г. се организирахме да излезем по женски - смятай за каква логистика иде реч!
Беше вторник или сряда, час и нещо се събираме в Джоаната, пихме по едно за отскок и се почна - Мармалад не работи, Ликьор далече, Паша затворен, отбихме се за сгряване в Авеню - там тече ремонт, разгеле, сетихме се за Брилянтин и тъкмо се наместихме и поръчахме питие, половинката обяви бойна тревога, хем е с най-голям стаж, пресякох кръстовището и си бях вкъщи... Laughing
Не сме повтаряли. Mr. Green

# 568
Аз късно ама да кажа за Занзибар-бива! Има хубав бар, не е блъсканица. До към 2:30 музиката е добре, после започва и чалга-няма пълно спасение. Пак бих отишла, значи ми хареса:)

# 569
Хайде като отворихме темата за баровете и аз се чудя къде да организирам моминското парти на бъдещата ми кумица. Има ли някъде стрийптизьори да оплакне очите с чуждо и аз покрай нея Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт