До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 22 821
  • 709
  •   1
Отговори
# 105
  • у нас
ЕЙЙЙЙЙ, кога си промени поста  Joy

hahaha

ilik123 и на мен са ми го казвали и аз ще го казвам Heart Eyes

# 106
  • София
Момичета, разглеждах тук - там из форума и попаднах на едно стихче от моето детство. Много е ясен спомена ми как майка ми ме гушкаше и ми го казваше. Много го обичах! После аз го казвах на дъщеря ми, като беше мъничка. Гушках я и и го казвах. После, като порасна поиска да спра да и го казвам, защото накрая очите и се пълнеха със сълзи и аз спрях.
Сега като го намерих и то в комбинация с прекрасна музика... и като прибавите хормони и очаквания... и такъв рев си му дръпнах... Simple Smile
Вижте го!Ако не го знаете, а ви хареса, препишете го и го научете! Ще ви потрябва и няма да съжалявате Simple Smile
http://vbox7.com/play:6f1195cf

Ох, Илик123, просто бях толкова сигурна, че става въпрос за това стихотворение. Аз се разплаках дори щом видях заглавието му сега, и всеки път плача на него, не знам дали заради моята майка, която ми го е казвала, дали затова, че вече съм майка, просто всеки път се разревавам на него...

Майка ми знае това и много обича да го казва на дъщеря ми, а като ме види че плача ме пита "ама ти защо плачеш"?

Аз не съм го казвала на малката, просто не мога, а плача дори и да не съм бременна...не знам защо, но е подсъзнателно.

# 107
оййй, съжалявам ако съм ви объркала. Първоначално терминът ми бе определен за 3 Септември. Започнах да пиша тук и се привързах към всички, които пишат в темата. После обаче докторът ми смени термина за 31 Август и затова се получава това несъответствие. Даниелка, ще те помоля да ми преместиш термина за 1 Септември. Аз си мисля, че няма да пренося и бебенцето ще се появи през август. Само се моля да не избърза и да се появи, когато е готово, живо и здраво.  Praynig

# 108
Ау, колко сте изписали!
По нощничките ще ни познаете - и аз се обзаведох с модерния модел - сивичка с една сладка мецанка Simple Smile
Да се отчета и за прегледа - девойката е 1100 и 37 см - доки каза "дългокрака манекенка"  Laughing Според дължината на бедрото и моя термин е възможно да се поизмести по-рано и да е около 20-ти септември, но все си мисля, че ще е везничка като мен Simple Smile Пак се беше врътнала напречно, но тя си шава постоянно. За козметиката - и на мен ми препоръчаха Себамед, от Бочко също има много доволни, но и аз мисля да се мажем в началото с преварен зехтин ( мен са ме мазали с мас и нямам оплаквания  Laughing )
Вчера свършихме и една много полезна работа - разгледахме една частна клиника в Стара Загора - "Св. Иван Рилски", много ми хареса обстановката, мисля там да раждам и пак да досаждам с въпроси към Буббаст и Юлия - какви отзиви сте чували за там? План Б ми е държавна болница, но това в случай, че ме хване страх да пътувам с контракциите...

# 109
.И ние ще се местим сега в по-голямо жилище и по близо до моята майка.Отивам да живея на павлово и ако има някой в този район ще се радвам да мерим улиците заедно Wink

Здрасти и аз живея в Павлово, радвам се че имам съседка във форума:) Тъкмо да те питам за  избора на педиатър в района, че май времето напредва, и трябва да се мисли за това.....ей тук има една тема по въпроса

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=386075.210;topicseen

# 110
  • у нас
Ау, колко сте изписали!
По нощничките ще ни познаете

Joy Joy Joy това ме развесели Hug много са яки Heart Eyes

аз днес няма да чета Crossing Arms почивка, ако може така да се нарече Crazy сега ще хвана да сготвя едни пълнени чушки и пържени чушки с доматен сос Flutter, че трябва и да се яде Laughing

# 111
gala 9-купила съм всичко необходимо за бебко(поне за първия месец)Значи дано да не досадя на някой  Embarassed - шапчици(за спане и за навън),камизолки,ританки,бодита,гащеризончета(повечето плюшени),пижамки,чорапки с различна плътност,терлички(от плат и плетени),ръкавички(да не  се драска по лицето бебко).

vany666, Не мога да не попитам - защо предимно плюшени, аз май само на памучни налитам  newsm78

Tommelise , нали? Сега се надявам да пуснат и някакъв пижамест вариант или нещо с по-дълъг ръкав, че се очаква да кърмим зимни бебета Simple Smile

п.п. Много ми хареса едно розово комплектче за изписване от албумчето - пелената е с костенурка и зайче, но не знам на коя мама е. Откъде е купувано и има ли го и в други цветове?

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 14:11 от fata_morgana

# 112
  • София
Аз вече сготвих - нещо вкусно, но с трудно име - Ratatouille, в превод - "каквито и зеленчуци да сложиш-ще стане вкусно" Laughing

# 113
  • София
Danielkka, май само аз съм забравила да се представя(за заглавната страничка) - казвам се Неджи, на 30 г., живуща в София, 2-ра бременност

# 114
  • София
Пак съм аз - може ли новата паролка? Простете ми, но се сещам на порции за всичко

# 115
Ау, колко сте изписали!
По нощничките ще ни познаете - и аз се обзаведох с модерния модел - сивичка с една сладка мецанка Simple Smile
Да се отчета и за прегледа - девойката е 1100 и 37 см - доки каза "дългокрака манекенка"  Laughing Според дължината на бедрото и моя термин е възможно да се поизмести по-рано и да е около 20-ти септември, но все си мисля, че ще е везничка като мен Simple Smile Пак се беше врътнала напречно, но тя си шава постоянно. За козметиката - и на мен ми препоръчаха Себамед, от Бочко също има много доволни, но и аз мисля да се мажем в началото с преварен зехтин ( мен са ме мазали с мас и нямам оплаквания  Laughing )
Вчера свършихме и една много полезна работа - разгледахме една частна клиника в Стара Загора - "Св. Иван Рилски", много ми хареса обстановката, мисля там да раждам и пак да досаждам с въпроси към Буббаст и Юлия - какви отзиви сте чували за там? План Б ми е държавна болница, но това в случай, че ме хване страх да пътувам с контракциите...

Фата Моргана,ти откъде си?Аз ходя при Пиперкова,която е шефката на родилното в Иван Рилски и по принцип мисля да раждам там.В държавно не ми се влиза.

# 116
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте мили момичета

отдавна не съм писала, но ето че си имаме нова темичка няма как д апропусна. Даниелка супер си я оформила.
И така и аз да се отчета бяхме при доки ,всичко беше наред откри ми гадните гъбички.Надявах се да не хвана,а толкова се пазех от тях,но уви.Предписа ми кремче -Котрамизол и някакви глобули за 3 вечери.Ужасна работа.ЗА варицелата каза ,че е опасна първите 3 месеца и преди раждането ,защото бебето се разболява и така се ражда.Каза да съм спокойна ама аз ве4е 14 дни не спирам да се взирам във всяка пъпчица по мен и откачам направо.
Преди няколко дена срещнах една позната и ми се похвали ,че родила в 7-я месец.Сега всичко било наред.Изтекли и водите и така.Направо ме побиха тръпки .....................
За пазаруването още изчаквам кой какво ще ми подари и не бързам много ,много. Бабата на мъжът ми ми даде 2 големи торби с негови бебешки дрешки,изпрахме ги и чак август мисля да поизгладя малко Simple Smile).Но много сладурско ми звучи татко и дъщеричка да си обличат едни и същи дрешки .
ЗА цистита аз бях споделила мисля ,че го имах преди 2-3 месеца беше ужасно,мазах се с кремче  пих едни билкови хапченца и спазвах няколко техники ,едната беше когато пишках не се притисках на пред а се изпъчвах с изправен груб седнала , така се освобождавал пикочния мехур или нещо такова. Е още си пишкам така де .
Вчера се мерих качила съм само 6 килограма ,коремчето ми е малко. Педи нищо не каза по въпроса,само се шашкам.
За име сме се спряли на Пламена, но тайно си мечтая за Парис ,мн ми допада.
Излязох да поразгледам днес за дрешки и влязох в един махленски магазин и цените бяха по-евтини от тези в борсите - 3 лв. ританки,5 бодита.Аз на какви луди цени се нагледах  #Crazy Аз мисля шишета да не взимам нито стерилизатор нито помпа.Доверявам се ,че ще мога да кърмя нормално и няма да имам нужда от такива неща.НО в крайна сметка винаги мога да купя когато ми потрябват.
За гладенето ,не ми тежи мисля долните дрешки да гладя, но всичко се решава на място, за козметиката нищо не знам ..........може би ще се доверя на Бочко ,незнам и аз
Това за сега от мен мили момичета. лек ден и много усмивки

# 117
Адреналинка ме подсети за шишетата - нещо хич не ми се иска да са пластмасови, но засега съм намерила стъклени само на две марки, обаче не съм много наясно с начините за стерилизирането им - само с изваряване ли става?

# 118
и аз си купих вчера нощничка  Joy
сиво с розово и един щъркел с хамак в човката и бебе в хамака ,като картинката е отпред на гърдите - ще я снимам после и ще ви я покажа.

# 119
Здравейте,олее това стихотворение на Надежда Захариева ме разплака и толкова мило и хубаво ми стана-нямам търпение да го разказвам на моята малка маймунка  ylinfant Аз днес мисля да се разкрасявам-имам час за маникюр,педикюр, 4470 Иначе тук отново е такова дъждовно-ту вали,ту спира.Вчера купихме музикална играчка за леглото-едно мече на една луничка и въртележка пак с мечета,толкова ще отива на бялото легло,понеже те са розови.Момичета толкова бързо напредва времето,че някои от нас след по-малко от 2 месеца вече ще гушкат малките душички Hug
Хайде приятен ден от мен,че баничките са ми готови

Общи условия

Активация на акаунт