До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 22 829
  • 709
  •   1
Отговори
# 135
  • у нас

(много са ми интересни твоите изпити, честно казано  Peace)

Joy Joy и на мен, ама не и в деня когато се явявам  Joy

# 136
Аз също съм ги ползвала всички видове интимни сапуни ,но сега си купих един на Алое Вера и само с него си мия и лицето, и интимните части. няма миризма и е супер - 100% алое .
оффф,момичета, нещо започва да ми става много скучно по цял ден сама в нас. ме с,ея да изляза на разходка,че веднага ме стяга корема. а още два месеца ще се побъркам  #Crazy

# 137
оффф,момичета, нещо започва да ми става много скучно по цял ден сама в нас. ме с,ея да изляза на разходка,че веднага ме стяга корема. а още два месеца ще се побъркам  #Crazy

И при мен е същото положението, само дето аз съм си в нас от 3 дена.  Rolling Eyes Утре съм на преглед и ще видим какво ще ми кажат. Но определено вече ме хвана секлета.  ooooh!

# 138
fata_morgana, не съм решила още къде ще раждам. Мисля през юли да посетя дните на отворените врати и тогава ще решавам. Напоследък наистина чувам добри отзиви за "Иван Рилски", но лични впечатления имам само от АГ-то и то от преди 4 години, когато раждах за пръв път.

# 139
Ох, кажете откъде си купувате нощници, аз питах 3 страници по-рано, но явно никой не забеляза... отдавна не съм ходила по магазините, че бяхме пред заплата .... От специализирани магазини за мами ли пазарувате или има подходящи и в другите магазини за бельо? че пижамите вече ми отесняха на 'кръстчето'  Laughing?

# 140

И при мен е същото положението, само дето аз съм си в нас от 3 дена.  Rolling Eyes Утре съм на преглед и ще видим какво ще ми кажат. Но определено вече ме хвана секлета.  ooooh!
Оф, а аз честно казано ви завиждам ( не за болките естествено). Део иска постоянно да е навън, и съответно аз нямам избор, а как ми се полягва. Досега готвих, след малко пак навън и така до 21 ч. И после докато го оправим - и става време и за моето лягане. Crazy
За интимната хигиена сега ползвам гел на Гинофит (ако сте го чували), поръчах си този без мирис, засега съм доволна.
 А за детската козметика, като бебе му взимах всичко на Penaten и бях много доволна. А после съм ползвала (от подаръци) на Nivea и Бюбхен. Сега пак мисля да взема на Penaten.
Joy Joy и на мен, ама не и в деня когато се явявам  Joy
Нали, и аз така предполагах. Wink

# 141
gala9, доколкото знам алоето не се препоръчва за бременни, но не помня дали не ставаше въпрос само за началните месеци.
Giada, моята нощничка я взех от най-обикновено магазинче за бельо, даже май е по-евтина отколкото бяха писали момичетата- излезе ми 16 лв.
Ulia , ще чакам после да споделиш къде си избрала да раждаш  Peace

# 142
Ох, кажете откъде си купувате нощници, аз питах 3 страници по-рано, но явно никой не забеляза... отдавна не съм ходила по магазините, че бяхме пред заплата .... От специализирани магазини за мами ли пазарувате или има подходящи и в другите магазини за бельо? че пижамите вече ми отесняха на 'кръстчето'  Laughing?
Giada , специално за тези с бебешката тематика, някоя мама ми беше казала, че си е взела от Малкия цум на Пиротска, ама предполагам, че предлагат и в магазините за спално бельо.

# 143
  • Пловдив
Привет Simple Smile

Най-сетне се наканих да стана от леглото Laughing Laughing Laughing Иначе съм будна от ранни зори, но пък мъжа се прибра от нощна смяна и реших да си помързелувам, докато се наспи Whistling Grinning

За ваксините и аз си мисля, че са необходимото зло Simple Smile Не бих рискувала с непоставянето на каквато и да било задължителна ваксина, въпреки че аз самата съм имала доста проблеми...

Относно видео бейбифоните - и аз се бях насочила към тях, но открих ето това: http://www.angelcare.bg/ac300.html. Мисля, че е доста по-полезно да чувам, че бебчо диша нормално и всичко е наред, отколкото просто да го виждам на монитор. Все още проучвам нещата, но най-вероятно ще се сдобием с това моделче Simple Smile

ilik123, страхотно е стихчето Hug

За възглавничките - и аз знам, че най-рано на 6 месеца може да се ползват и то - с минимална височина... Аз все още си спя без възглавница, когато се въртя повече - така се успокоявам Simple Smile

*АДРЕНАЛИНКА* и аз си ползвам на Ейвън гелчето. Вече 5 година си взимам само него и съм си доволна Simple Smile

# 144
За стерилизирането аз съм взела стерилизатор за микровълнова на Авент, мисля да не ми трябва много, исками се да си кърмя, но в началото поне все някои биберон, играчка ще стерилизирам...същото мисля и за гладенето поне до към 3 месец ще ги правя тези неща. Взела съм и две стъклени шишета на Нук са...понеже някои спомена за стъклени, тези мисля, че са хубави, малко са скъпички. За козметиката и аз още се колебая какво да взема за къпане, а за мазане в началото ще мажа с преварен зехтин.
Някой пита за бебефоните с видео наблюдение, аз ще взимам такъв, ще го поръчвам от Ибей, така че не мога да ви кажа тук къде се продават и колко струват, но в Ибея има хубави за към 200лв. Ако живеех в апартамент обаче едва ли щях да си взема такъв, защото лесно и бързо можеш да отскочиш от една стая в друга....аз искам с видео, защото сме в къща и разстояниета са други, спалните са на втория етаж, кухня, хол на първия и съответно при всяко измрънкване трябва да търча по стълбите или пък ако съм в двора....а с видеото мога да видя дали всичко е наред, може просто да е проплакало и пак да спи, мога да видя дали е завито и т.н....
И мен също ме тресат страхове, че ще родя по-рано....често сънувам, че раждам и всеки път сънувам, че е момче и си викам ми сега на мен половината ми неща са розови, количката червена....не знам защо го сънувам така....но пък иначе е забавно, снощи на сън раждах секцио, сложиха ми пълна упойка и аз се ядосах, защото исках спинална, че да съм в съзнание и да си го видя Simple Smile

# 145
Момичета сега надникнах в юлските бебоци има вече родени 21 и като гледам повечето са поне с 20дни преди термина има и някой буквално в първия ден на деветия Shocked
така че май от влизането в деветия викам да стягаме багажите за болницата. bye
Аз днеска бях при докторката за болничен и и викам имам едно усещане, че ще родя доста по рано и акушерката вика " О бъди сигурна, че няма да остискаш до термина" не че не искам да е родено август ама все пак искам да си стигне до датата, а в крайна сметка когато дойде само да ми е живо и здраво.

# 146
Ох, кажете откъде си купувате нощници, аз питах 3 страници по-рано, но явно никой не забеляза...

Кажи за кой град говориш ? newsm78

Ако е за София ,аз си взех моята от бул.Македония. от площад Македония тръгваш към Руски паметник и след 50- 100метра има магазин за хавлиени кърпи и бельо . струва 16 лв. Снимах я и сега ще я кача, но снимките са с телефон и са малко гадни Whistling

# 147
  • у нас
deskutu аз мисля в началото на 8-я да е вече до вратата Peace вече съм купила повечето неща за родилния, но определено мисля и преди 9-я да е подготвен и да чака Peace

Както ви писах че съм станала леля вчера- става въпрос за братовчетка ми, която също чакаше юлче Peace

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 18:46 от Tommelise

# 148
deskutu аз мисля в началото на 8-я да е вече до вратата Peace вече съм купила повечето неща за родилния, но определено мисля и преди 9-я да е подготвен и да чака Peace

Както ви писах че съм станала леля преди няколко дни- става въпрос за братовчетка ми, която също чакаше юлче Peace

Малеее и това ли трябва да го  мисля-  изобщо незнам пък за там какво ще искат. ще хвана да искам списък утре  newsm78

# 149
Аз утре ще питам доки за списък за родилното и стягам багажа, нооо малката госпожица все пак нека си стои спокойно в мама и да не излиза до края на август!  Naughty

За стерилизирането аз съм със стерилизатор за микровълнова на Авент.

Общи условия

Активация на акаунт