До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 22 813
  • 709
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро мами  Hug
Аз се готвя да използвам хладното време и да изляза  Mr. Green
gala 9-купила съм всичко необходимо за бебко(поне за първия месец)Значи дано да не досадя на някой  Embarassed - шапчици(за спане и за навън),камизолки,ританки,бодита,гащеризончета(повечето плюшени),пижамки,чорапки с различна плътност,терлички(от плат и плетени),ръкавички(да не  се драска по лицето бебко).Това са съвсем бебошорските неща.По-големите са:комплектчета с долнички и тип суитчер,космонавт,зимни якета с различна плътност,жилетки.Сега за спане и къпане: 9 бр. пелени(различни по големина и плътност), възглавнички,комплект за кошара(чаршаф,плик и калъвки),одеало за количката,хавлии за баня(отново различни по големина),малки хавлийки и лигавници.
Шише и 2 биби(едната с вграден термометър),играчки,мокри кърпи(слабост са ми и съм затрупана с тях  Mr. Green).
Остана да си избера козметиката за бебко, памперси(памперс и либеро ще бъдат),протектори за кошарата, комплект за кошарата и ваничка.
Всичко вече съм харесала но изчаквам да мине този месец че имам много непредвидени разходи няма да имам парички  Crazy
Еми на кратко това е от мен  Laughing

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 08:52 от vany666

# 76
Привет и от мен на всички тумбаци Hug
Руби, надявам се скоро да е момента в който ще си приберете Божидар Heart Eyes
Много сладки неща сте си накупили,аз съм взела само 2 неща,едното е комплектче което ще използвам за изписването(една приятелка ми го донесе) и едни ританки с блузка на Фокс,на малката и бях взела същото в момичешки цветове преди да се роди и сега реших да направя същото.
Много ,много няма да купувам,аз имам много универсални дрехи,мразя розовия цвят и на Мая съм избягвала да и взимам чисто момичешки дрехи.Освен това аз съм 4 броя мъжки племеници,дрехи колкото ти душа иска.Мисля само едно креватче за малчо да купим,всичко останало е на лице.И ние ще се местим сега в по-голямо жилище и по близо до моята майка.Отивам да живея на павлово и ако има някой в този район ще се радвам да мерим улиците заедно Wink
Миналата седмица бяхме за малко на море,но ни се развали времето и се прибрахме на 5 ден.Мая много хареса морето,няма изваждане това дете,искаше само във водата,а тя беше доста бурна.
Ще кача и аз някоя друга снимка в албума Wink
Гледах снимки от Софийската среща,добре сте си побъбрили Grinningнадявам се скоро да има втора и аз да се запозная с вас Hug

Даниелка, мерси за труда който полагаш  bouquet

Дано всичко Емили е наред и скоро да пише как са Praynig
Приятен ден ви желая.

# 77
Добро утро и от мен мамита Hug

Danielkka- Темичката е много свежа както винаги Hug
За гладенето- аз мисля поне първите 5 месеца да гладя на бебка дрешките, като минат през парата стават толкова мекички и каквито са мънинки Simple Smile
За козметиката и праха за пране- козметика ще взема или на Чико или на Бюбхен, а кремчето за подсичане ще го взема от една аптека в която правят кремчета. Ориентирала съм се към Тео Бебе поня като за начало.
Честит Имен Ден на патерица на всички които празнуваха вчера, живи и здрави  smile3525
Tommelise- Браво за изпита миличка само така ти си нашата гордост Hugvany666 - Ти вече си спретлала почти всичко, аз все по малко купувам, и все чакам да сме с татко и на бебка защото искам в това начинание да сме двамата, а работата му е такава, че много рядко се случва да почива. Вчера поръчах количката и другата седмица към края ще е във Варна  newsm44 нямам търпение вече, ето я и нея: http://static.kinderwagen-experte.de/media/catalog/product/k/-/k … ab-j-3te-ob_1.jpg http://www.babyartikel.de/kp-family/medias/sys_master/media/unse … ec_abc-design.jpg
кошарката ще поръчаме другият месец , че сега се почва едно ГОЛЯМО почисване, ремонт няма да правим, защото до към нова година ще сме в нов апартамент. Относто коментарите ви за по ранното излизане на бебчетата и мен ме е налегнала една мисъл, на последък всяка вечер в съня си раждам  hahaha
Айде , че се олях вече с писането. Лек и спокоен ден на всички тумбички Hug Hug Hug

# 78
  • у нас
deskutu страхотна количка Peace направо ми останаха очите Heart Eyes супер- със здраве да си я ползвате Peace

аз за козметиката- мазане -А-дерма синя, къпане Саносан(7лв 500мл сестра ми ми ми го препоръча и е супер), дупе-забъркан крем в аптеката и в началото олио на Бочко Peace

Благодаря на всички за поздравите Wink  bouquet  bouquet  bouquet

сега започвам психиатрия Whistling

# 79
# 80
Tommelise, браво за изпита, успешно четене сега. Peace
И честит племенник!  bouquet
Люляк, зехтина предния път го преварявах на водна баня, но скоро четох някъде, че не било нужно.Та още се чудя какво да правя.

# 81
  • София
Привет!

Tommelise, браво на теб за резултатите и ентусиазма!

Момичета, темата за лекцията в ЦУМ обещава да бъде интересна, особено щом Масларска ще я води...

На 2 юли, петък, от 10:30 ч., в ЦУМ (3-ти етаж, заведение "Tiger Step") ще се проведе обичайната среща за бъдещи и настоящи родители, организирана от списание "9 месеца". Темата ще е "Обезводняване на кърмачето вследствие на остри инфекциозни заболявания", а лектор - неонатологът от "Токуда Болница София" д-р Радка Масларска.

Как ми се ходи, ама хич не знам Йоана дали ще издържи два часа да не притеснява хората... ако някой ще ходи, да записва...

На 9ти Юли пък има тема за кърменето, там ще отида вече.

# 82
Добро Утро и от мен  Hug!Момичета,от няколко седмици,ако знаете  какви сънища сънувам ще се хванете за главите,едно преследване,престрелки,гонитби и аз в главната роля  Crazy  Mr. Green ,ама много истински все едно не е сън.А тази нощ пак сънувах ,че раждам,за 4-ти път от както съм бременна,и за 4-ти път сънувам че раждам момченце  Mr. Green  Crazy .Нещо съм се побъркал  Crazy !
Отивам да изяждам хладилника,че днес се събудиха премряла от глад  newsm55

# 83
  • у нас
абе нещо и аз напоследък ставам все и се запътвам към хладилника Mr. Green
и преди 2 часа се събудих, пия кафе и заспивам doh

# 84
  • София
 Момичета, искам да ви питам нещо - харесва ли ви цветът на летния ми вариант за количка?Избрах си май малко шантав вариант - 2 броя зимни кошове - единият е цвят berry, малина, а другият - navy, тъмно синьо, нали ще се уж момче и момиче. Цветът на летния вариант пък е "речен камък", carbo pepple - какво мислите, става ли? Ето и линк, откъдето да видите цветовете - http://www.buggy.de/en/products/twinner-twist-duo.html - двоумя се между carbo pepple и carbo mud. Посъветвайте ме, моля ви - до няколко часа трябва да съм решила

# 85
beb4o_fb- определено на мен това ми харесва повече по свежичко е carbo pepple Hug

# 86
  • София
Благодаря,  deskutu- и аз така мисля, но реших да попитам и вас

# 87
Здравейте Мами!
Не съм писала отдавна,но ви чета редовно,защото на 22.06 се оженихме с мойто и сега си оправям документите.За покупките аз нищо не съм взела,защото мойто е суеверно и не иска да взимаме нищо още.Сестра му ми даде някои работи ама те са за малко по големи бебета.Що се отнася до леглото ще използвам това което е използвал мъжа ми.Откакто искаха да ме вкарват в болница пия яко лекарства за успокоение на матката и се надявам поне да устискам до Август месец.Тия дни ще ходим на ЖК и се надавам всичко да е наред с бебо (а той рита много яко чак на моменти ме боли) Grinning.Май малко прекалих с писането Лек ден на всички!
Отново на страхотната тема-Браво Даниелка

# 88
beb4o_fb и на мен ми харесва по-светлия вариант за лятото. Но и другия не е лош, така че действай смело, който и да избереш няма да сбъркаш. Количката е много хубава Peace

За козметиката мисля да ползвам на Веледа, но съм ползвала за себе си и съм доволна, и от синята серия на А дерма.

Майчета, а какво мислите за ваксините? Слагате ли всички, отлагате ли ги във времето, отказвате ли ги въобще? Аз съм на мнение, че са "необходимото зло", но се притеснявам от страничните им ефекти и в някои не виждам реално ползата  Thinking

# 89
Може ли новата паролка

Общи условия

Активация на акаунт