Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога започва да се разширява тазът по време на бременност?
Какво представлява HА млякото и защо е важно за бебетата?
Какви са препоръките за стерилизация на бебешки бутилки и какви са алтернативите на стерилзиацията с пара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога започва да се разширява тазът по време на бременност?
Разширяването на таза по време на бременност обикновено започва през второто тримесечие, което може да предизвика усещане за болка или напрежение в областта на кръста и таза. Това е резултат от подготовката на тялото за раждането, когато тазът трябва да се разшири, за да позволи на бебето да излезе.
-
Какво представлява HА млякото и защо е важно за бебетата?
-
Какви са препоръките за стерилизация на бебешки бутилки и какви са алтернативите на стерилзиацията с пара?
Според някои медицински препоръки стерилзирането на бебешки бутилки вече не е задължително, тъй като съвременните почистващи препарати и съдомиялни машини могат да осигурят достатъчно хигиенично почистване. Въпреки това, някои родители предпочитат да стерилизират бебешките бутилки, за да гарантират безопасността на продуктите за своите бебета. Освен парната стерилзиция, стерилзаторите за микровълнова фурна могат да се използват като рентабилна и ефективна опция за кратък период от време.
-
Какво е препоръчителното ниво на хемоглобин по време на бременност?
-
Какви са различните мнения за ваксините и какви са мнениятата за ваксините във форума?
и за успокоението и за инфото! Лекарката като започна да ми говори за рак и такива работи и на мен ми прилоша.... ама явно е е мнооого сериозно, но все пак сериозно!Тя ми каза, че заради този вирус ще си ме следят по от близо и преди да родя и след това..... казвате може да се наложи секцио....
хмммм ами щом се налага малчо да не се зарази съм навита на всичко само той да е добре!!! Това с изгарянето ми звучи гадничко..... ама това е щом и то се налага... 
WOW.....
Ама нормално предполагам де 
Ръцете ми изтръпват до такава степен, че се събуждам от болката - толкова е силна... В седнало положение ситуацията е малко по-добре.Ivelina_Sh, аз също усещам същото при по-продължителни разходки, нормално е, но трябва в такъв момент да седнеш и да починеш. Фъстъчка, заспа ли вече
Цяла нощ не съм мигнала от ритници

.Ние утре рано сутринта пътуваме и няма да имам възможност да пиша по късно(използвам докато Габи още спи),та исках да ви кажа,че не успях да изчета всичко ,а отгоре отгоре,но гледам вече има насрочени секцио.Май ще си имаме много августовски бебчета.И аз горе долу се очертавам там някъде.Марков ми смени термина от 2-ри на 1-ри ,а аз май винаги раждам малко преди термин та.....

. Малкия ще хареса филма със сигурност. Дъщеря ми беше очарована, една седмица не спря да говори за филма и да ми го разказва.
, а не като сега от въртене ме боли главата
леле колко получително прозвучах
. и това дето го имаше " под лъжичката" вече го няма.