До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 23 288
  • 709
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Не мога да спя...

Боли ме глава от следобяд, а като легна, болката става дори нетърпима...
Опитах се даже седнала да поспя, но е става...
и хапчета не мога да пия сега, а таками се спи.

Ох, оплаках се...

# 316
Dana, Люляк, Щица, gala9,Jani4ka, Благодаря ви милички  Hug и за успокоението и за инфото! Лекарката като започна да ми говори за рак и такива работи и на мен ми прилоша.... ама явно е е мнооого сериозно, но все пак сериозно!Тя ми каза, че заради този вирус ще си ме следят по от близо и преди да родя и след това..... казвате може да се наложи секцио....  Thinking хмммм ами щом се налага малчо да не се зарази съм навита на всичко само той да е добре!!! Това с изгарянето ми звучи гадничко..... ама това е щом и то се налага...  Tired
Ами добре де значи аз този вирус от бая време го имам щом като никой лекар нищо не ми е казвал а аз съм с един полов партньор (мъжа ми) от 4 години  newsm78 WOW.....
sweet maniche какво е австралийски антиген????  newsm78
Я да ви питам вие като се разхождате по дълго време почва ли да ви тежи на корема? Аз мимам чуството, че малкия слиза толкова на долуууу.... че ще "падне".... и и мам нужда да поседна или полегна иначе ми става едно такова изморенооо.... Blush Ама нормално предполагам де  Wink
Хайде лека на всички и още веднъж благодаря на всички момичета за подкрепата  Hug Hug Hug

# 317
  • София
И аз не мога да спя Cry Ръцете ми изтръпват до такава степен, че се събуждам от болката - толкова е силна... В седнало положение ситуацията е малко по-добре.Ivelina_Sh, аз също усещам същото при по-продължителни разходки, нормално е, но трябва в такъв момент да седнеш и да починеш. Фъстъчка, заспа ли вече

# 318
И аз не мога да спя. Пак се събудих с болки, сега пих Но-шпа и чакам да ми мине  Confused

# 319
  • Пловдив
Добро утро, (ако може да се нарече така, след нощ изкарана на полусъединител...)

Ето по едно кафенце за всички, които не сме спали тази нощ: . И понеже съм първа тази сутрин - ще приготвя и закуската: .

Вчера към обед направих грешката да пия кафе и кола - НИКОГА вече Naughty Цяла нощ не съм мигнала от ритници #Crazy

Ivelina_Sh, австралийският антиген представлява критерий за носителството на вируса, причиняващ хепатит-В.
Относно разходките - и аз съм същата, с разликата, че и от леглото да 00 да отида, запъхтяването ми е  в кърпа вързано Sad

# 320
Добро утро и от мен и дано денят да е спорен и спокоен Simple Smile

# 321
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря на всички за силите,който ми давате  Hug Hug Hug.Все по силно вярвам,че всичко ще е наред  Peace.Ние утре рано сутринта пътуваме и няма да имам възможност да пиша по късно(използвам докато Габи още спи),та исках да ви кажа,че не успях да изчета всичко ,а отгоре отгоре,но гледам вече има насрочени секцио.Май ще си имаме много августовски бебчета.И аз горе долу се очертавам там някъде.Марков ми смени термина от 2-ри на 1-ри ,а аз май винаги раждам малко преди термин та..... Wink.Живот и здраве ,то ще се види.Вече съм ви казвала,че Габи я родих с избор на акушерка ,която ми препоръча моя приятелка и сега ще раждам пак при нея.Вчера даже се видяхме за да и покажа резултатите от Марков,пихме кафе и си спомнихме преди една година зора  Mr. Green.За мен е безмислено да се дават толкова много пари за избор на екип,когато дефакто акушерката върши всичката работа.Тези пари могат да отидат за бебето ,а гаранцията,че лекаря ще обърне внимание въпреки че ще прибере много пари е нищожна.Три деца съм родила,но нито един път до Габи не ми се е случвало някой да си държи ръката в мен и да придържа шийката да не разкъса по време на напъните.Ето защо залагам пак на тази страхотна жена,която си върши работата с любов.Въпреки,че целия август ще бъде отпуска си имаме уговорката,че тръгна ли да раждам минавам да я взема от тях и право в болницата (както и миналия път стана).Мама на Део в Априлци имах възможноста докато тичахме по дЯцата да си попъбрим с Айла и разбрах,че си имаш много сладко и добро детенце.Ще ми се и аз да го видя тоя красавец  Peace.Явно съм пропускала снимки до сега ако си го показвала  Confused.Отивам да стягам багажа,докато диването спи,че после е една сурия,аз слагам тя вади ужас направо.Ще се опитам да ви пиша от морето и да покажа снимки на малката плувкиня  Wink.Останете си  с здраве и много много  Hug за всички .Дано времето да е с нас ,а на вас пожелавам само хубави емоций и много усмивки  Heart Eyes

# 322
  • София
Фъстъчка, заспа ли вече

Да, към 4 успях да заспя...  Hug
Сега в 9 станах, че то с малко дете не се спи много сутрин  Joy

Достатъчно ми беше спането явно и галвоболието го няма. Такава ужасна болка не съм имала до сега, но особено странно беше, че ме болеше най-много щом легнех, не знам на какво се дължи.

Ivelina_Sh, и примен се получава тежест ис тягане и все си "придържам" корема, уж да не падне...

beb4o_fb,
а защо изтръпват ръцете, като спиш върху тях ли или е някакъв проблем?
Danna_2010, дано си по-добре вече!
Emilli Arie, браво за позитивизма!

# 323
Добро утро!
На мен ръцете ми изтръпвах в началната бременност и доктора каза,че сигурно бебо е притискал нещо.Сега не ми изтръпват вече,само че ми се стяга мускула на прасеца и се будя със зверски болки.За раждането съм се насочила към Селената (там си водя и ЖК).Екипа там е много внимателен и всички добри доктори на Пловдив са там или допълнително правят раждания.
Много  Hug

# 324
Добро утро,

И аз не можах да спя много. Ставах няколко пъти, а към 4.30 се събудих от дим, който влизаше през прозорците, понеже ги бяхме оставили отворени.  Sad
Сутринта обаче е прекрасна и искам да ви поздравя с една много сладка песничка, която се казва 2в1, точно като за нас  preggo
http://www.youtube.com/watch?v=n8c0M5Bc19I
От време на време си я пускам и ми става много мило. Heart Eyes

# 325
  • София
Добро утро отново. Фъстъчка, ръцете ми изтръпват веднага след като легна - не спя върху тях, но явно самата поза нещо не се нрави на бебетата и ми притискат по нещо - ех, ще трябва да се спи в седнало положение, но няма как Joy Момичета, ние след малко отиваме да гледаме " Играта на играчките" с 3-годишния ни батко - обещахме му и стана рано-рано тази сутрин

# 326
  • Варна
Добро утро и от мен!

Фъстъчка, ако наистина ного те боли глава,можеш да пиеш 1 най-много 2 Парацетамол. Той също преминава преминава плацентерната бариера, но няма проблем за бебчето. Може да се пие и в ранна бременност и при кърмене.

beb4o_fb , приятно ви гледане  Grinning. Малкия ще хареса филма със сигурност. Дъщеря ми беше очарована, една седмица не спря да говори за филма и да ми го разказва.

Гала, честита годишнина!. Обикновено мъжете забравят такива дати, но сега и на теб ти е простено  Laughing.

# 327
  • у нас
добро утро и от мен Hug
аз ако знаех че има толкова момичета, които не спят да бях станала и да бием лафа от нощите lalalala, а не като сега от въртене ме боли главата Confused
днес пак ме чака маратон на четене Tired

# 328
Привет и от мен Hug

много кофти с това спане, аз винаги съм си била малко бухал и сега не ми прави впечатление, че не мога да спя. Ставам си по няколко пъти, въртя си се, схващат ми се прасците, ама в промеждутъците си спя Rolling Eyes
Фъстъчка и аз пих парацетамол преди два дни заради главоболие и ми мина бързо, по добре е да пиеш едно хапче при нужда отколкото да търпиш, те и болките не се отразяват добре на бебчовците.

Хайде мами кураж, толкова стискахме, че сега два месеца няма да ни уплашат Naughty ще се надрусваме с магнезий и но-шпа, но това да е, важен е добрия финал ooooh! леле колко получително прозвучах Thinking млъквам Embarassed

# 329
Добро утро и от мен,
аз до сега бях с гости и рано се излюпих, за да поизчистя малко  Laughing

Да ви кажа, през цялото време на моята бременност изпитвах някаква несигурност относно лекарите ми и болницата. сега ,след като така се развиха нещата и реших да раждам в частна клиника,въпрекиче нямам все още никакъв лекар се чувствам изключително спокойна. е как да не потвърдя правилото " всяко зло за добро"  Party . и това дето го имаше " под лъжичката" вече го няма.
обаче с тези контракции незнам как ще се разберем - та аз не мога да ходя и хляб да си купя, веднага ме стяга целия корем и започва да ме боли. само като лежа и е спокоен, хич не се виждам два месеца само в хоризонтално положение  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт