Целувки за принцесите!Fighty, страхотни снимки! Всички сте много хубави. Много се радвам, че близките ви са зад вас и можете да разчитате на тях. А идеята ти за осиновяване е направо...
Аз също много съм мислила за това, но не мога да се реша. Ходила съм в домове и знам как живеят децата там, но не мога да мисля за осиновяване. Не знам дали някой ден ще имам друго мислене по въпроса Видях, че малкият ти сладур е роден 3 дена по- рано от моя Йоан. Но моят е коренно различен- своенравен е, упорит и понякога доста ми изпитва търпението. Ще трябва да се видим някой ден. Къде живеете?
lili 7, много ви е сложна ситуацията. Всеки пътува нанякъде. Успех в кандидатстването на детето! А ти си почини малко. Дано бързо се възстановиш от болежките

Сладка, много е красива "вувузелката".
Пешеходке, ако са ти в повече билките, ние приемаме по китка от всеки вид, който сте събрали
Цоци, хубаво да си изкарате при баба

Вчера ходих до Кауфланд и си купих сок "Мелето". Наистина е много вкусен. Може да се поръча от сайта им и ви го доставят до дома или офиса. Нямам представа дали е позволено, но ще сложа линк към сайта, само защото това би помогнало за подобряване здравето на едно от децата им. http://meletofresh.eu/index.html Надявам се модераторите да не го изтрият.
То е обяснимо защо де, като се има предвид кога са родени:) Живеем в София, в Младост.

Не знам как издържаш! Ако не отмине от само себе си, пробвай Седатиф-С -хомеопатичен препарат, който сваля общо нивото на нервното напрежение и не причинява привикване? Много са ми хвалили и "Мелатонин", но него вече трябва лекар да ти препоръча, въпреки че не е приспивателно.
Надявам се настроението на Галка да се вдигне поне с няколко бала, когато се озове най-сетне сред любимите си батко и кака.

). Знаех си аз, че няма да доживея до пенсия с тия безкрайни гледания на деца - гледам деца, бе, в очите ги гледам какви са ми убави
- бях я спретнала малко с принцески вид, но имаше каки в подобен вид, та бяха хубава компания
Не ми се търсят упоменатите членове в закона, но това за 5 и повече деца ме изуми
В нашата прекрасна Родина семействата и по едно дете не искат, а те ще ми приказват, че тия с 5 и повече били достойни за уважение. Само дето тези с толкова на брой деца не си ги гледат, а държавата се опитва да ги обгрижва- всички знаем как. Ако има по- натам някоя друга среща по темата, звънкай да дойдем за подкрепа.

, понеже и тя беше рожденничка вчера! Бъди щастлива!