МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 365
  • 731
  •   1
Отговори
# 615

Я бързо си признавайте кой още празнува на 20.08 и по какъв повод??

.

На 20.08. е св. пр. Самуил...Аз празнувам, Цоцоланка и още една мама имаше...
   Ахаааа, имате си имен ден тогава  Grinning, аз пък помислих, че някой е рожденик като мен  Embarassed   Междудругото на мойто отроче в корема му казвам Вергил. Знам, че е странно име, не знам от къде ми изникна и зашо толкова ми хареса??? Дори не знам все оше момиче ли е или момче  newsm78                 

# 616
Ванюш,тортата е задължителна при четенето на всяка книга Naughty,
спомага за нивото на серотонина......,
моят мъж е друид Blush,като ме погледне с големите си черни очи и ...магията готова....,

И въобще,ама въобще не ти разбрах това....за среднощните упражнения.... Rolling Eyes,аз през нощта от доста време насам единствено, и само контактувам с Морфей... Naughty

Мишела,хубаво име,
на древноримски поет,звучи силно.....още повече,че има "Р" в него....

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 10:35 от maimp

# 617
Да се оплача,че се разболях най-официално.....Заразих и домочадието у нас, май до този момент само Лъчо държи фронта......Кой по-леко киха и кашли, кой пък не можа да спи тази вечер...Въобще...иде ми да се гръмна......

Ванче, да покажеш после тук костюмите.......

Хубава, здрава и спорна седмица, дами!

# 618
  • София
аз през нощта от доста време насам единствено, и само контактувам с Морфей... Naughty
С Морфей сме скарани отдавна и не ще да ми идва на гости, с такива сънища ме "благославя", че се събуждам уморена и му казах - ако ще е тъй хич да не се вясва. Mr. Green
Което ми напомня за други нощни птици, дето скоро не са кацвали тука - picaso, maminka, натрупаха ви се отсъствията - не знам с какво ще ни умилостивявате. Hug

Все забравям да пратя горещи прегръдки на кукла - надявам се да видим Чико на живо тази година! Praynig Hug Hug Hug Hug

Цоци, съчувствам...оправяйте се бързо! Praynig Както напоследък е популярно да се казва "яж, моли се и обичай" Laughing, и пий чай! Peace
Костюмите ще покажа след две седмици, обещавам!

# 619

Хм..дам.. усещам аз че сме една група с тебе - ше трябва да се видим някой път, да обменм опит Hug

Мишел, след Самуил последва Кардам и третия трябваше да е Омуртаг, но провидението се смили и ни доведе Дивна (красавица неземна) Laughing

# 620
Момичета от Варна - завиждам ви за карнавала!!!
http://varnamama.org/wordpress/
Ако приключи дотогава историческият ремонт на колата ми - с радост ще дойда с малките сладурковци  Peace

На болничките - бързо оздравяване   bouquet

Ние в петък, събота и неделя бяхме на море с децата и нашия тати, който си е тук  Heart Eyes
Аз влизах само до коленете, но малките смело се къпеха с татко си, даже и косите си мокреха - термометрите показваха над 25градуса и плажът беше пълен с хора!
От снощи обаче вали доста, въпреки че пак е топло. Говорят за някакви бури и урагани по тлевизията, ама не са ни застигнали тук...

Прекрасни деца, невероятни!!!
Искам да ги видя и наживо  Peace

# 621

Мишел, след Самуил последва Кардам и третия трябваше да е Омуртаг, но провидението се смили и ни доведе Дивна (красавица неземна) Laughing
   Grinning Явно някой си пада по българската история.

# 622
Здравейте!
Мишела,голямата ми дъщеря е родена на 20.08,а аз съм на 21.08  Laughing
Дива ирландска пешеходка (LSD) ,избрала си страхотни имена на децата си!Дивна мнооого ми харесва,страхотно име е,Кардам също...А за Самуил няма да коментирам  Heart Eyes
Мама Цоцоланка,бързо оздравяване на всички ви!

Ивон и Бела днес супер много ме ядосват,днес Ивон не съм я водила на градина,че се успахме  Embarassed,а сега само ми лазят по нервите и двете,а както бушуват и хормоните в мен,направооо....По едно време цялата треперех и ми идеше да си хвана чантичката и да бягам на някъде...Вече сериозно започнах да се замислям как ще се оправям с три деца  Crazy

# 623
ДИП, мЯтали сме ние със съпружеското тяло Crazy Joy,
и двамата слушахме сходна музика...,аз обаче и дет метал харесвам, и готик Blush,
той е фен на по-класическото в жанра Flutter,

сега нямаме много време,но отбелязваме Спирит ъф Бургас Laughing,

и моите тези дни са побъркващо енергични и еуфорични  Crazy,но аз съм ДЗЕН- Joy,

Цоци,бързо оздравяване.....

Лека вечер,момичета.....

п.п.  ДИП,това е любимата ми група,и любимата ми песен....,
http://www.youtube.com/watch?v=tkJNyQfAprY

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 21:12 от maimp

# 624

п.п.  ДИП,това е любимата ми група,и любимата ми песен....,
http://www.youtube.com/watch?v=tkJNyQfAprY

Е, не е истина просто! ми туу, както се вика! Heart Eyes Ама на мен секвото на Флойд ми е по-по-най любимо!

# 625
Днес в Бургас беше лято Hug,
все така да е...до Коледа Simple Smile

момичета,искам да ви попитам за мнение за добър ортопед в Горна Баня,за възрастен пациент,
рових е в нет-а,но не набрах информация.....,
ако някой има впечатления,моля да сподели...

Лека вечер.....
http://www.vbox7.com/play:b7dcb4ad&al=1&vid=

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 18:30 от maimp

# 626
  • Пловдив
Цитат
момичета,искам да ви попитам за мнение за добър ортопед в Горна Баня,за възрастен пациент,

За какъв точно проблем ти трябва - пиши на лични - сестра ми е сега там, в клиниката по горен крайник - и имам някои наблюдения

# 627
Цитат

За какъв точно проблем ти трябва - пиши на лични - сестра ми е сега там, в клиниката по горен крайник - и имам някои наблюдения
Благодаря,Клик,

Лека вечер,момичета....
http://www.youtube.com/watch?v=o67CKTvn7zE

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 21:32 от maimp

# 628
  • София
Тази сутрин съм на айс кафенце и летни спомени Wink

Джедаите нагъват мюсли, принцеса Леа сладко спи, а аз съм готова за шивашко-кулинарни подвизи и разходки под дъжда. Grinning

# 629
Привет, сладурки! Hug
Имам нужда от малко хелп - снощи кака ви Вики искала да разбере какво ще стане, ако си лепне пластелин на косата и така го е лепнала, че целия й бритон беше омотан в пластелина, и то не някакъв обикновен, ами някакъв от модерните /една приятелка й го подарила/ - мазен и мек. Успях снощи с нокти що годе да го махна, една част от косата се наложи да срежа. Но сега има няколко кичура, по които май още има от материала и седят мазни и лепкави. Ако някой знае какво мога да направя, за да не й режа и тази част, ще съм много благодарна.

МаминкаВаня тенкю за песничката и летните спомени! Hug
Целувки и хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт