МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 32 958
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Вмъквам се набързо да честитя на рожденниците!  bouquet  bouquet  bouquet Да са здрави, силни и много торти да изядат!  Mr. Green А майките им - героини - много щастливи моменти да преживеят с тях!  Hug Praynig  bouquet

Няма да се вясвам много-много...останахме с един компютър...  Cry Cry Cry....така, че..някоя безсънна нощ може да намина... да черпя по едно капучино и да размътя форумските води с някой и друг лаф.  Mr. Green

Прегръдки на всички! Hug Hug Hug

# 31
Макар и със закъснение, да почерпя за пораснал Бобчо:

Честито и на Тервел! Царски пътища в живота да има!
Да са живи и здрави и празнуващите днес!

# 32
Честит рожден ден на днешните щастливи порастнали деца,техните майки и още по-щастливи братя и сестри   bouquet

Цоци,няма да се мяркам много-много към Благоевград до към есента,че много напича там,а аз не съм много по-жегите...Та така,на зъболекар планово направо есента  Peace Дано до тогава не се налага извънредно посещение на зъболекарката ми... На вас пожелавам прекрасно да си изкарате при мама и да си дойдете отпочинали и ободрени (ти мисля казваше,че ще се върнеш само със Сами,ако не бъркам)!
А във ФБ снимките ти наистина не се отварят от линка-праща ме в началната страница на сайта.От там ти намирам профила и започвам да ровя в снимките,за да ги намеря.Но наистина са хубави!

# 33
Сори, че пак съм аз, но не мога да не почерпя още веднъж: щерката току-що се дипломира като бакалавър по психология.

# 34
Лелееееееее, кога изкласи това момиче????? Поздравления за Мика! Спомням си как бе пикала 1-1ствено желание като кандидатстваше - психология. Рече, отсече и го завърши! На добър час и на магистратурата!

# 35
  Честити рожденици!Много здраве и щастие!
  Кабо Алма,два пъти честито и поздравления!До края на месеца да се похвалиш и за кандидат-студента!

# 36
  • София
Кабо, браво на щерката, все така да успява и по-нататък! Честита ти майчина гордост! Мерси за почерпката - все с такива почерпки да наминаваш. Mr. Green  bouquet Hug

Мисля, че и рожденници имаше днес - Камен и Ния на Блещулка и Никол на lucia - да са здрави, обичани и успешни!   bouquet Praynig Heart Eyes

Ние "поминуваме тих и спокоен живот в пълно благочестие и сериозност" Mr. Green - *работа, игра, сън, ядене и много любов* - после повтаряме от *до*  Mr. Green
Без любимия ми лап-топ съм увеличила нивото на полезни дейности почти двойно. Mr. Green Така, че, отивам да опитам да ги увелича тройно Whistling Wink

Хубав ден!  Nature Sunny 1swing

# 37
Момичета, здравейте:) За пръв път влизам в темичката ви , но знам за нея отдавна, защото  мечтаех да стана една от вас откакто станах мама. Мечтата ми е на път да се сбъдне:) Забавлявах се от сърце докато четох интересните факти за вас, изглежда сте научили ужасно много една за друга:) Може да ме добавите към чакащите трето:)

# 38
  • София
Добре дошла, Fighty! Всичко да мине гладко с третото попълнение!  Praynig  Hug После минаваш, черпиш и споделяш воли и неволи, а ние раздаваме виртуални китки   bouquet и прегръдки  Hug . Както се досещаш - знаем се, 'щото сме любопитни, врънкаме новодошлите да разказват и снимки да показват Mr. Green Heart Eyes

Хмммм, надявам се всички да се търкаляте по плажовете или да ядете торти и затова да няма какво да чета сутрин с капучиното. Знам, че и кандидат-студентски трески  тресат някои пораснали деца, така че - успех на всички, с каквото и да се занимавате! Peace Hug

# 39
  • София
 Fighty, добре дошла! Ще се радваме заедно с теб за всичко  Hug

Ванче, ние сме си тук, но нямам муза за писане, много ми е мързелиииииииииииво   Embarassed 

Кабо Алма, честита ти завършила висшистка. Специални поздрави и много успехи от нашето семейство! Вие май пак ще липсвате цяло лято, а? Ей, големи хаймани сте  Wink Скорошно завръщане, пък дано успеем и да се видим някой хубав есенен ден  Rolling Eyes

Маги, Рая каква специалност я приеха?

# 40
Ние тази вечер се разходихме по горската пътечка,която е точно над Банско и е направена за тичане,пикници и т.н полезни дейности.Брахме боровинки и горски ягодки,децата тичаха на воля и се омазаха,като че са изяли две кила боровинки  eat. Много добре ни дойде след вечерята.
Като се прибрахме,станало време за лягане.Четохме,що четохме с Вики за Карлсон и се заприказвахме за нещо.По едно време ме гали по корема и ми казва:
-Мамо,ще ни родиш ли още едно бебенце?
-Засега свърших с ражданията,Вики.
-Така ли?А докторите сложиха ли ти такова а ухото,дето слагат на бездомните кучета,за да не раждат.......  newsm62
Така ми завърши и вечерта с усмивка,както и ми започна деня!
Пожелава и вашите дни да са изпълнени с много усмивки!
А,добре дошла на Fighty-казали са и преди мен момичетата-винаги и всички са поканени тук!   bouquet

# 41
  • София
Добро утрооо!  kaffeetrmker_2 Coffee  Nature Partly Sunny
Рени, много се смях тая сутрин с твоята история! Joy И много хубава пътечка си имате!  Hands Clap

Аз експлоатирам колелото на големия син и с Кати на "йозовото" си колело правим обиколки на училищния двор като внимаваме да не се сблъскаме с ентусиазирани майки и татковци на ролери Mr. Green
Е, свърши ми пет-минутката - пиленцата се излюпват и писукат гладни newsm64

чаооооо newsm49

# 42
здравейте мамчета
приемате ли гости  Grinning

# 43
  • София
здравейте мамчета
приемате ли гости  Grinning
Разбира се! Всеки гост става постоянно пребиваващ. Mr. Green Разкажи за вас! Аз да сервирам закуската Laughing

# 44
от  Свиленград  съм имам две момчета след това щастливо разведена Grinning
от преди 3 години многоооооооо щастливо омъжена и малка девойка на 2 годинки  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт