МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 32 992
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добро утрооооо....

Закусчицаааа...

Браво на новоприетите студенти!!! Поздрави на гордите им майки и успех натам!

cayman, наредете се на опашката за зетьове - аз ще избирам по строги критерии, докато таткото на чаровното създаниеси чисти двуцевката демонстративно и за респект  Joy

Сузи, най-сетне добих визуална представа за вас...твоя мъж купи ли си вече пушка?  Joy Много са сладки гимнастичките, начело с майка им *подмаз* Heart Eyes Hug /споменавала ли съм какви красоти се раждат във Варна, Бургас....ах, мореттооооооооооо  Whistling/

Зла гад, жега е, не е мойто време, но като си помисля как хубаво съхне боята в жегата си мисля за тебе и се утешавам.  Mr. Green Успешен ремонт и още по-успешен бизнес!  Praynig Peace Hug Heart Eyes

# 136
Ванчето, ама ти още ли си тук? Какво стана с "ах, моретоооооо....."?

Кабо, честито! Да са ти живи и здрави "новите" и "старите" студенти! Много ми хареса как сте си изкарали почивката. Кога ли ще идем и ние с мъжа ми сами на почивка, а децата само да идват и да си отиват "по единично, по двойки, на групи и тумби".... Но тогава пък ще ми липсва шумът и присъствието им... Ох, няма угодия при мен.
ooooh! Embarassed

# 137
  • София
Ванчето, ама ти още ли си тук? Какво стана с "ах, моретоооооо....."?

Тук съм, тук съм  Sunglasses ....като отида на морето пак ще съм ТУК  Mr. Green ... Чествам Световната Седмица на кърменето. Ха, наздраве!

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1057073&id=1580511127

# 138
Здравейте майчета  newsm51
Маминкаваня благодаря за хубавите думи Hug Не, пушка още не е купил Grinning А за красотите дето се раждат във Варна и бургас съм напълно съгласна, НЕ ЧЕ СЪМ ПРИСТРАСТНА Joy Joy Joy
 Two HeartsДа се похваля още, днес стават 14 години откакто се събрахме с моята половинка Two Hearts
Мили майчета, нещо позачезнахте, не пишете, защо ли така? Май добре си почивате-надявам се да е така!
Пожелавам на всички ви прекрасен ден,много хубава седмица,чудесна година и цял живот щастие!

# 139
  • София
Аааааа, Сузи, да сте здрави, щастливи и влюбени дъъъъъъълги, дъъъълги години!   bouquet  bouquet  bouquet

Господ се смили над мен и позаваля малко дъждец днес, че....си умирам направо.........
Ще взема лятото да се изнасям някъде далече на север или....в Австралия - там сега е зима и 23 градуса добре ми звучат - по крайбрежието хората ходят на плаж - РАЙ!  Laughing

# 140
 Здравейте!  Grinning
 И ние искаме да се включим в темичката!
 Аз съм мама на тризнаци- Боряна, Мариана и Анастас. Родени са на 2 февруари 2009 година.  Hug

# 141
Мама на трима ,добре дошла си сред нас newsm51
Да са ти живи и здрави и много да те радват трите ти слънчица! Ама това е много сладурско-тризнаци!
И понеже тук всички сме само леко любопитни,те моля за малко повече инфо за вас, а ако има и снимков материал много ще ни зарадваш Hug
Спокойна вечер и утре хубав ден на всички!

# 142
  • София
Здравейте!  Grinning
 И ние искаме да се включим в темичката!
 Аз съм мама на тризнаци- Боряна, Мариана и Анастас. Родени са на 2 февруари 2009 година.  Hug

Ихаааааа, многодетна мама от раз! Да са ти здрави и добрички - сигурно е голям купон у вас, като имам предвид възрастта на малчовците  Crazy Laughing Да, пиши за вас повече (и без това тука е лятно отпускарско затишие).    bouquet

# 143
Еха!! Това е чудесно! Нямахме си такава мама. Пък и нашарени - момченце и момиченца. Просто красота.
Разказвай, разказвай много - за бременността, за раждането, за това как се гледат три бебета едновременно.... За всичко, за което се сетиш. И снимки, много снимки.
Обожавам бебета. И не само аз. Тук сме се събрали нещо като Клуб на (НЕ)анонимните бебехолички.
Добре дошла сред нас! Усещам, че сме от една порода.
  Hug

# 144
 Благодаря ви много! Много сте мили!   bouquet Hug

Ами казвам се Деметрия, накратко- Деми. На 33 съм. Женена съм от 8 години. И от година и половина си имаме тризнаци.
 Трудно се гледат такива любопитни щъкала!  Grinning Ох, трудно ми е да разказвам и за тримата заедно, защото и тримата са много различни. Затова ще ви разкажа по малко за всеки един от тях.

Анастас (най-големият) : Роден е 2 кг 900 гр и 50 см. Като бебе беше много ревлив, сега също е такъв. Но сега се превлъпащава и в ролята на баткото и понякога бие момичетата.
 Мариана (средната): Родена е 2 кг 700 гр и 49 см. Като бебе беше палава, постоянно лазеше насам-натам и неможехме да я хванем. Сега стана много послушна!  Party Но когато излезем навън, после не иска да се прибира.
 Боряна (най-малката) : Родена е 2 кг 550 гр и 48 см. Като бебе беше най-послушната. Но сега стана доста палава. Голям инат е! Когато иска нещо, веднага трябва да стане, иначе следват рев, крясъци и тръшкане!

Ето една снимка от нас, на нея тризнаците бяха много мънички...

Е, това е от мен засега.

# 145
 Ето още три снимчици от нас!  Flutter

Тук вече са по-големички-

Това е Мариана-

А това е Боряна-

# 146
Мама на трима, разкошни дечица. Да са ти живи и здрави. Ех, дай боже всекиму( ама сигурно не ви е лесно Simple Smile).

# 147
  • Бургас
mama_na_trima,тризнаците са супер,да са ви живи и здрави,безгрижно и щастливо детство им желая.
Ама си зор със сигурност сега.

# 148
мама на трима, страхотни дечица! Особено ме умилиха на снимката, дето са по-големички!
Направо ме смая с размерите им! Хората по едно се озорват да родят с тези параметри, а ти - цели три! Опитвам се да си представя как си изглеждала в края на бременността - сигурно величествено. Hug
Сега помага ли ти някой? Направо не ми се мисли как ги гониш сама по площадките...

# 149
Боже, какви са хубави! Деми, да са ти живи и здрави.
Размерите им при раждането са наистина впечатляващи. Как се справяше през последните седмици на бременността? Струва ми се, че аз не бих могла да помръдна от леглото и такъв корем. А пък като чета "големият", "средната" и "малката", имам чувството, че в този ред са излезли навън, т.е., че си родила нормално, а не със секцио. Още по-впечатляващо.
А как се вади и прибира количка за трима? И как ги извеждаш сега - с количка или на собствен ход? А както природата ти е дала само две ръце, кой къде се хваща?
Ох, извинявай за разпита, ама толкова ми е интересно. За първи път "познавам" от толкова близо мама на тризнаци.
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт