МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 055
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
То така се започва - с радост и въздишки, а после, докато се обърнеш, и хоп -  preggo   Атмосферата тук е изключително БЕБЕзаразна.  А такова като Ванчето, са направо заплаха за обществото. Mr. Green

Карелия, чакаме те.

Успех на всички, които са решили наистина да се сдобият с по още едно (поне) бебенце.
Heart Eyes

Не че се подмазвма нещо, ама, Пролетна, и друг път съм споменавала, че ако майстора сътвори четвъртото създание от женски пол най-вероятно ще сте адашки

Охо, супер! Много си харесвам името. Хайде, работете по-сериозно по въпроса. Какво чакате още?!

# 331

http://www.akademiauspeh.com/1/post/2010/09/-11.html Препоръчително за гаднички тийнчета дето късат нервичките на майчиците си  Mr. Green (визирам най-вече себе си  Mr. Green)

Това ще го принтирам в голям формат и ще го подаря на моите бъдещи и настоящи тийнове!

Относно бебетата - няма да откажа едни близнаци, но само ако ме светнете къде, по дяволите, се намира бутончето ON/OFF на сегашните ми деца!

# 332
  • Варна
До като беше по-малка успявах да лъжа дъщеря ми, че има копче на корема/пъчето/. И като почне да прекалява с мрънкане и т.н. ѝ казвах "изключ" със подходящо движение към коремчето и тя млъкваше Mr. Green. Лошото е че бързо се усети в измамата. Та и аз питам сега бутон "mute", има ли?

# 333
  • София
Охо, супер! Много си харесвам името. Хайде, работете по-сериозно по въпроса. Какво чакате още?!

Аз работя сериозно, той чака да забогатее Mr. Green

http://www.akademiauspeh.com/1/post/2010/09/-11.html Препоръчително за гаднички тийнчета дето късат нервичките на майчиците си  Mr. Green (визирам най-вече себе си  Mr. Green)

Това ще го принтирам в голям формат и ще го подаря на моите бъдещи и настоящи тийнове!

Относно бебетата - няма да откажа едни близнаци, но само ако ме светнете къде, по дяволите, се намира бутончето ON/OFF на сегашните ми деца!
Ей, като някои баби Яги ни плашите с тия тийнове, бе. На мойто само пъпките по носа му издават начинаещите промени. Днеска, докато приcпивах Кати, а те с малкия излизаха да ходят на рожден ден, ми каза:"Обичкам те, мамо." и ме цунка по главицата майчинска....не ща пък да ме лиши живота от тая благинка. Blush
Аз не мога да им намеря бутоните, подозирам, че нямат такива - производствен дефект. Mr. Green Ама напипах моя OFF и експериментирам Mr. Green

Та, да си продължа бебезаразната мисъл - и аз на опашката за близнаци и моля, моля, не се бутайте - за всички ще има! Laughing

Хайде, преди сън едно двойно и да сънувате розови сънища! Hug Heart Eyes

# 334
Айде да хвърля и аз малко бебешки усмивки тука за бебехоличките:
http://www.youtube.com/watch?v=WxUulGkLu4I
Моят съученик Иван от езиковата гимназия има тризнаци - 2 момченца и 1 дамичка  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Мънички, на по 3 месеца...
Гледам им снимките във Фейсбук и ми идва да ги хапна, толкова са сладички!!!
Облекли са ги като нинджа, плувец и гейша  Joy  Joy  Joy
Ще го попитам дали мога да пусна снимка тук, да им се порадвате  Hug

# 335
Karelia 79, и аз все си повтарям, че един ден ще се озова тук.
 Пожелала съм си го, а и темата много ми харесва. Всички вие, майки, сте с големи сърца Hug

Извинете, ако е писано, но колко от вас са с три секции и през колко години са?

Целувки на всички.

# 336
  • Canada
Ayas, Пролетна фея, наистна тук в темата атмосферата е изключително бебезаразна; толкова топлина и любов струи от всички мамчета... Hug
Изключително ми е приятно да надничам в темата, тайничко да чета и да се надявам и аз да се присъединя тук официално.. Blush

# 337
Karelia 79, и аз все си повтарям, че един ден ще се озова тук.
 Пожелала съм си го, а и темата много ми харесва. Всички вие, майки, сте с големи сърца Hug

Извинете, ако е писано, но колко от вас са с три секции и през колко години са?

Целувки на всички.

Смея да твърдя че аз! Макар че моите са две извънматочни бременности, а по средата им секцио в рамките на година и половина - и трите, но тъй като процедурата е същата.... Надали ще повярваш, но първия път се възстанивих най-бавно, а последния - най-бързо!

# 338
  • Canada
Това за секциото съм го чувала и от други момичета! Много ми е странно и необяснимо, но повечето казват че последния път са се възстановили най-лесно.
Аз съм с 2 секцио и определено втория път се възстанових малко по-бавно, но причините бяха в промяната на реда в болницата - дадоха ни бебетата веднага щом се раздвижихме да се грижим за тях (и през нощта), което нямаше да е проблем ако моето не беше много ревливо и се налагаше постоянно да ставам - което знаете колко е трудно след операцията... Whistling
Абе като цяло се надявам третия път да е по-леко... Peace

# 339
  • На село (близо до Лондон)
Карелия за секцио не знам, но и аз съм от кандидат-многодетните мами още и на моменти се чудя как ще се оправя Rolling Eyes

Моето момче Денис в четвъртък тръгна на градина (ще ходи само 2 дни само до обяд). Той имаше голямо желание, аз стоях с него към 40 мин, редихме пъзели и тн после като му казах че си отивам и ще дойда на обяд да го взема малко изви усничка но учителката го извика да играе с вода та нямаше рев . Като го взех беше доста доволен, добре си е играл .
На мен ми беше мъчно, че ми пораства котето но нали имам още едно малко бебе в корема да идва. В петък Денис имаше желание да ходи, стоях с него един пъзел време и ми каза добре да си ходя в къщи, той с влакчето ще си играе . Абе растат си децата.

В петък имах много тичане да взема Денис от детската градина в 13 часа, после на преглед при акушерката и в 3 да си взема баткото от училище и в 4-ри да го заведа на гимнастика. После се замислих вечерта дали ще е така всеки ден с три деца. На три различни училища/градини ще трябва да водя и прибирам после на някакви извънкласни занимания и тн...ще ми се стопят лагерите така...споделете при вас така ли е? 

Бебкото не са ме преглеждали от юни месец, но на прегледа в петък всичко си е наред. Каза ми акушерката че няма да е голямо бебе под 4кг ще е. Сега ше ходя на я виждам на всеки 2 седмици че наближава. Май се отказах да раждам в къщи с акушерката, много ще се стресират децата ми ...

# 340
  • Бургас
GI,ще те излъжа ако ти кажа че няма да има стресови дни.Имало е не веднъж вечери в които съм чертала планове кое,кога точно да свърша и точно.
Въпреки всичко досега не съм лишила нито едно от децата си от моето присъствие,не съм пропуснала празник,а за тренировките на баткото е изключено да не отидем.
Сега и аз съм  в чуденка дали с 4ри деца ще се справя,когато се върна на работа,ама съм убедена че ще измисля вариант.
Както казва моя баща-''всичко е въпрос на организация''

# 341
И аз бих искала четвърто дете,но не и в близките 10-тина години,че иначе множко ще ми дойде.
Финансово и ние сме били на дъното,но сме разполагали и с много,и от двата начина на живот сме опитали GrinningСправяме се финансово сега,не лишаваме децата от нищо,но пък третото още не е родено,така че може би трябва да говоря на тази тема след 6-7 месеца.

Ивон утре тръгва на градина и ми е малко притеснено,но се надявам всичко да е ок.
Бела вече е добре,налепите започнаха да изчезват,но гърлото й е позачервено още.

А Ивон днес сутринта много ме разсмя,водихме следния разговор:
Тя:Мамо....сега като родиш това бебе,после ще родиш още едно,и още едно и още едно,и още и още.....
Аз:Е,как...защо са ни толкова много бебета...
А тя възмутено ми отговаря....Е,как бе мамоооо,ще ходим и ще ги продаваме в сряда на пазара  Rolling Eyes Laughing

# 342
  • Canada
Sweet_moniiJoy hahaha Щерка ти е страшна!!!
Мира1919, отдавна чета постовете ти и съм сигурна че ще се справиш! Винаги си ми звучала много спокойна, оправна и дейна майка. В общи линии постовете ти ме вдъхновяват, че не е толкова невъзможно с повече деца! Heart Eyes
Многодетни мамчета, как сте решили жилищния проблем? В смисъл в колко големи жилища живеете - апартамент или къща? Имат ли децата самостоятелни стаи и т.н. Мъжът ми много се притеснява за това, тъй като след време като поотраснат децата ще искат самостоятелност, а човек никога не може да е сигурен какво ще успее да им осигури...

# 343
Многодетни мамчета, как сте решили жилищния проблем? В смисъл в колко големи жилища живеете - апартамент или къща? Имат ли децата самостоятелни стаи и т.н. Мъжът ми много се притеснява за това, тъй като след време като поотраснат децата ще искат самостоятелност, а човек никога не може да е сигурен какво ще успее да им осигури...

Ние в момента сме в 58кв неможем да се разминем понякога  имам чуството, че ако разперя ръце  вътре ще докосна стените  а и заради това Ивка и Пепино са още в нашата стая. Сега тече ремонта на новия апартамент надявам се скоро да е готов та да се разширим малко но и там няма всеки да си има стая ще бъдат Ивка и Сави в едната стая Данко и Пепино в другата а мама и тате в третата но ще е по-добре ако имаме след време средства може да купим къща и там вече всеки да  си има стая но за сега е Мисията Невъзможна/

# 344
Ами ние сме в къща,но пак не ни е достатъчно мястото,защото тук живеят и майка ми,баща ми,баба ми и дядо ми LaughingЗасега ние с децата сме в една стая,но март месец ще правим ремонт,ще правим детска стая за Бела и Ивон,а бебко ще е при нас,пък после като порасне...не знам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт