МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 32 974
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Да ти е жив и здрав младежа, да има много мечти и да ги преследва!  17 години си е една доста сериозна възраст!

# 706
  • София
Пролетната Фея  Да ти е жив и здрав , момъка  smile3525

Чудно как не сме умрели от глад още.

Не е чудно- храните се с вълшебството на любовта  Hug

# 707
  • София
А за сладките от снимката , аз правя такива по ей тази рецепта: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23585. Стават бързо и са много вкусни, но така и не сме стигнали до глазурата .Купих  четки, за да ги рисуваме с момичетат, но никъде не намерих сладкарски бои , някой ако знае къде има да казва .  Praynig

# 708
Tanija  благодаря и на теб. А боя можеш да намериш в Кауфланд. Там има всевъзможни сладкарски джунджурии и то на хубави цени.

# 709
Феичке,честит рожденик и от мен-да е жив и здрав,много щастие и успехи!

# 710
  • Пловдив
Фейче, да ти е жив и здрав рожденника!

Много радост за цялото семейство!!!

Не знам от къде намирате време за подобни кулинарни геройства....

# 711
  • София
Tanija  благодаря и на теб. А боя можеш да намериш в Кауфланд. Там има всевъзможни сладкарски джунджурии и то на хубави цени.

да , но бои няма  Cry

# 712
  • София
Феичке, да ти е жив и здрав порасналия младеж! Да расте за гордост на семейството!  Hug Благодаря за почерпката, точно по мой вкус- шоколадова торта и капучино  Laughing

# 713
Пролетна, да ти е жив и здрав младежът! Голяма горост е да отгледаш голям човек!   bouquet

# 714
Момичета, благодаря за хубавите пожелания. Да ви се връщат стократно.   Hug

# 715
  • На село (близо до Лондон)
Пролетната Фея честит рожден ден на младежа!!!

Да се разпиша и аз като пълноправен член на многодетна дружината  Laughing. Моя малък Питър се роди на 13-ти октомври и сега се гушкаме с малкия Питър в къщи и ех много е сладко като са такива мъничета... .
Батковците много се въртят около него, поиграят и току дойдат да го цункат/видят и после пак игра. Като го оставя в люлката единия го люлее от ляво, другия от дясно, слагат му ръкавичките и тн. Недай си боже да се разплаче бебето, Денис идва и ми дърпа блузата да се изважда млякото...После се заиграят и го забравят, абе весело е засега.

Ето малко бебешки снимки
http://www.facebook.com/album.php?aid=2060934&id=1120860650&l=79caa22a9c

# 716
Ааааа,GI,да ти е живо и здраво момченцето!Прекрасен е и е роден на още по-прекрасна дата Heart EyesМоята Бела също е на 13.10 Simple Smile

# 717
GI , каква разкошотия.   bouquet Фантастичен е мъничкия Питър, да ти е жив и здрав. Голям силен и умен момък да израсте и снаха да ти доведе и да ти народи куп внуци..... Hug
Пролетна фея, честито на големия момък, на патерица, но от сърце.  Hug
При нас последната десетдневка мина под "знака на гръбнака". Разбирайте нещо като "вирусна дископатия", въпреки че няма такова нещо в културния мир. Покоси първо таткото и мен и приключи с това, че се потвърдиха опасенията ми за гръбначни проблеми  Sickи на двете ми големи деца. Слава богу напълно поправими все още, но голяма работа ще падне през следващата година-две. Започнах вече гимнастика с тях в домашни условия и им търся специалист за ЛФК. Изчетох няколкото теми във форума и доста статии из нета, но съм доста притеснена въпреки добрата прогноза. Ако някой е минал през това, моля споделете на лични опит и напътствия.

# 718
  • София
GI, Честито! Да расте здрав и силен малкия Питър   bouquet намерих те във фейсбук  Wink

lili 7, не се притеснявай за децата, ще се оправи, но трябва да са постоянни.

# 719
  • София
Честито бебе,  GI, прекрасен е малкият Питър, а батковците явно много ще ти помагат! Mr. Green Да сте здрави всички и много радост и спокойствие в пълната ви къща да има!  bouquet

Феичке, да ти е здрав, успешен, умен-разумен и все така чаровен порасналият син!  bouquet Heart Eyes Hug

lili 7, мога само да ти пожелая успех с овладяването на гръбначните проблеми при вас! Hug Praynig Heart Eyes

sun flower, гледам, че сте напреднали с гласовете - нали сме се разбрали - като спечелите да черпиш. Mr. Green Елате на многодетния празник, та да се видим най-накрая и с вас. Целувки на чаровните ви дечица! Hug Heart Eyes

Пиги, благодарско за рецептата за глазурата Hug Hug Hug! И аз съм се навила тая година да правим с децата такива сладки. Един сладкар ми даде акъл преди време да ползвам тези разтворимите напитки, дето са като прахчета (степчета и др.) за боя - ако не намеря друга ще се пробвам с такава. Wink

Общи условия

Активация на акаунт