Целият Априлски отбор е засмян, след като днес се роди Дамян!

• 33 291
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро!

Като сме на темата за подаръците да питам нещо за една момчешка играчка - инструментите за ремонтиране. Много ми е странно какво се прави с такава играчка и въобще играят ли си момченцата с такова нещо? Embarassed Или пък Влади е още малък за комплект с инструменти. Нещо не мога да си предтавя как се играе с една отверка или с гаечен ключ.....

Също моля да ме ориентирате за влакчето Томас. На коя фирма го предлагат, че искам да е нещо, което после може да се допълва с други релси и влакчета. Гледах едно на Мегаблокс и едно в Джъмбо, което не запомних на коя фирма е.

# 601
  • София
Рени, влакчетата Томас са няколко размера и съответно релсите са различни. Ние имаме два различни размера и съответно и два различни размера релси. Едните са на Лего, а другите на Томи. За интстументите - Мати мног играе с тях, но на него ми е интересно да гледа как се ремонтира нещо, така че изчакай да видиш имате ли такива наклонности.

Аз съм болна - температура, гадене, разстроен стомах - това вчера, а днес болки в корема и кръста.

# 602
Не мога да не се похваля , че Ема вчера заспа сама , направо не мога да повярвам. Казах й , че Дядо Коледа ми се е обадил по телефона /Юлче, и ние така общуваме с него / да каже ,че много е пораснала , много послушна и ще и донесе много хубави подаръци , но има едно условие - да не я приспива мама, защото вече е голяма. И номерът взе , че мина  Simple Smile. А Нора първо трябва да я научим в нейното легло  ooooh!.

Зарка, радвам се , че е добре Мимата  Hug.

Вени, бързо оздравяване .

Раче, на мен много ми харесват разните комплекти за изработване на чантички , гривни и т.н. За кукли май са големички, но пък знам ли може барбитата още да вървят. Има и сладурски чантички и кутии за бижута в Джъмбо, обикновено това взимам за подарък на момиченца.

Татянка, Поли покет и на мен не ми харесват, Ема имаше и ги разпиля толкова бързо, а и вече избягвам такива подаръци , които по час събирам вечер от земята.

Ние напоследък играем доста Домино, но Ема често се сърди , ако не е победител и не иска да играе по правилата.

# 603
Зарка, дано вече не боледува Мимата!
Вени, бързо оздравяване!
Браво на Емата! Дано номера да върши работа дълго време!
Бубка, тя розеолата така или ианче не се лекува с нищо специално. Така че не знам дали заслужаваш приза:)
Раче, аз бих взела на големите каки книжки. Не знам на 10 дали е правилна възраст вече за тийн романи, но четох хубави неща за книгите на Юлка.
Сега се сетих, че навремето обсъждахме народните танци. Симона ходи от миналата година, според мен са си съвсем подходящи за тяхната възраст. Те не ги карат да скачат, по скоро са някакви танцови сценки с народни мотиви . Тия дни все ми пее някакви народни песнички, много и харесва. Миналата година на концерта само 4 група припкаха.

# 604
Ивчо също е на народни танци - доколкото ми описва, наистина са по-скоро основни упражнения, отколкото истински танци. Тази сутрен ми описа акордеона на корепетитора - "като хармониката на автобуса, мамо"  Mr. Green

# 605
  • София
Те май имаха предвид народните танци по разните школи, а не заниманията в градините - то е ясно, че там са съобразени с възрастта. Ние с Вальо пролетта ходихме на открития урок по н.танци на приятелите му и беше много приятно. Беше си точно сценки с народни мотиви - пляскане с ръчички, потропване с крачета, нещо като хорца, но не с истински стъпки и най-важното - здраво викане "Ихуууу". Mr. Green  Бяха се опитали да научат ръченичка, не им се получи много добре, но си личеше, че децата искрено се забавляват. На Вальо много му хареса, но не пожела да го запиша тази година.

Зарка, дано не боледува вече Мимата! Hug

Тина, манипулираш Емката с Дядо ти Коледа, а? Дано поне да има дълготраен ефект!

Рени, Валката винаги много е харесвал инструменти, постоянно нещо си майстори, чука, мери... А и приятелките му като ни дойдат на гости винаги с тях си играят, вероятно защото си нямат такива неща. Има си една кутия и един тезгях и все иска още неща, сутринта като ги събирахме, гледах, че си е гепил от интрументите на баща си една отвертка, дървен метър и ролетка. За Влади мога да ти препоръчам играчка от този тип: http://www.mastermindtoys.com/Build-Play-2-in-1-Set.aspx - Вальо получи такава като беше на 1,5г и все още му е от любимите, често си я преоткрива. Имаше ги преди в Кауфланд и Марсел, скоро не съм гледала, но вероятно във всички детски магазини има от този род играчки.

Вени, да оздравяваш бързо!

И Вальо май е с подобен вирус, във вторник ми се обадиха от ДГ да отида да го взема, че повърнал 2 пъти. За щастие само с това се разминахме, но сме си вкъщи и до утре ще е на диета, че като хапне повечко не му е комфортно.

# 606
  • нейде там, където ....
Благодаря за пожеланията!  Hug
100х

За подаръците и аз се замислям вече. 4 години дядо Коледа носи влакчета - на батко, на Митко ... все тая. Време е да измислим нещо друго. Ще следя тук за предложения. Инструменти и сглобяеми влак, робот, самолет и кола вече имаме. Метални и пластмасови конструктори, кубчета, строители ...  ooooh! Наскоро отделих една голяма чанта посчупените играчки в мазето - предимно коли, влакчета, самолети и други транспортни средства.  Crazy Ако се сетят в близката седмица за някоя - ще се пробвам да я оправя или ще пишем на добрия старец за нова.  Laughing Другите ще заминат в посока някой казан за рециклиране.

За заспиването - сами заспиват, само трябва да не е съвсем тъмно. Книжка чета само понякога.

# 607
Рени, build and play са много качествени и хубави, ние имаме такива 2 комплекта. Само трябва Влади да не лапа разни неща, защото Дидо с такъв винт го задавих и щеше да умре. Просто ако знаеш, че не си слага нищо в устата - купувай смело. Едри са винтовете, винтоверта е готин, пластмасата здрава, супер са! В Кауфланд миналата година ги бяха пуснали на 15 лв  2 играчки, купихме тогава, все пак не е като да са 35-40 лв /предния ни комплект от Марсел толкова беше/

# 608
  • София
Добро утро! Петък е Wink

Благодаря ви за отговорите. Влак със сигурност ще вземем, инструментите ще почакат още като видя че проявява някакъв интерес.

# 609
Честит рожден ден, Филипка  Hug  Да си много, много щастлива, обичана и здрава!  Hug   bouquet

Вени, по-добре ли си?

Зарка, много се радвам, че Мимата е здрава  Hug  А ти как си?  Hug

Рени, догодина му вземи на Влади един комплект Бауфикс http://www.mytoys.de/Baufix-BAUFIX-Super-Trommel/Baufix/KID/de-m … o.br01.02/1516583 - хем инструменти, хем конструктор  Peace

Тина, браво на Ема!   bouquet  И Милена много се сърди, като не спечели някоя игра, чела съм че това е съвсем нормално на тази възраст.  Peace

Бубс, добре че е било безобидно  Hug

# 610
  • София
Добре съм днес, мерси Танче! И на всички ви де!
Този комплект на Ренката много ми хареса и ако се намери наистина на 15 лева е супер! Танче твоя вариант е супер предизвикателство и мноооого се замислих за него. Някъде поръчка сигурно има обща, ще потърся и може да поръчам. Мисля, че сме на тоя етап от развитието повече вече, отколкото на влаковия. Сега за ИД на Мати съм му обещала бормашина, която видяхме в Хиполед мисля и само пита, милия, кога ще дойде тоя ИД!

# 611
http://www.libsofia.bg/modules/news/   вижте какво намерих, може да е интересно за някои сред вас  Wink

И друго намерих - преди време ви бях препоръчала книгата Писма от Феликс за децата. Оказа се, че дават и епизоди при Сънчо  Grinning http://www.vbox7.com/play:cd355e80 Но книгата е по-хубава, Милена обожава да отваря писмата!

# 612
  • София
Фил, ЧРД и от мен! Много здраве и да те слушат домашните. Hug

# 613
Фил, честит рожден ден   bouquet. Бъди здрава , обичана и щастлива.

Танянка, купих Феликс още когато я спомена, много я харесва Ема, но Сънчо нещо ми е странен, гледахме го няколко пъти.

Ема пък не е очарована от народните танци , ама не знам може ли да се откаже така по никое време  newsm78. Ще кара до НГ пък после ще питам, ако не си промени мнението.

А книги за подарък на деца , освен на моите , не правя. Имам много лоши спомени от детството, когато имаше някакви томболи или там как се нарича, където си разменяхме подаръци и на другите все някакви хубави и лъскави неща , а на мен - книга  Mr. Green. Чак в гимназията вече можех  да оценя такъв подарък.

# 614
Радвам се, че ви харесва книгата - сега има и още 2  Grinning http://www.fiut.bg/images/catalog.pdf  на страница 25  Peace

Общи условия

Активация на акаунт