Целият Априлски отбор е засмян, след като днес се роди Дамян!

• 33 278
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аги,  Емиловците имат 4 пъти в годината имен ден. Ние празнуваме 2 от тях Simple Smile На Св. Емилия и на Архангеловден.
Емо държи сам да се забърсва в тоалетната, че се и сърди, ако се наложи да го доизчистя. В градината каза, че само пиша. Вчера ни разказа,ч е в тоалетната свършила тоалетната хартия и 2 от приятелчета му се бързали с обща хартия, защото не се намерил смелчага да каже на учителката, че  е свършила тоалетната хартия.  Mr. Green Не ми се мисли как са се изчистили с обща хартия децата.

# 676
Фил, и гащите на Альо бяха такива миналата година, докато се научи  Rolling Eyes
Аз обаче предпочитам да го науча да се мие, вместо да се бърше, даже скоро ми казваше, че в градината нямали канчета, иначе имало топла вода  Laughing

# 677
Ема започнах да я уча миналия месец да се бърше , след като и аз установих , че в ДГ стиска, да , ама някой път няма да може. Миналата година много доволна ми съобщи , че е акала там . След като я питах как се е справила с бърсането , тя отговори : "Много лесно - просто не се избърсах  Mr. Green и никой не разбра , че мириша." Ползвам мокри кърпички, уж за по-лесно и по-качествено. Смин, една приятелка ме посъветва да не я привиквам всеки път да я мия, защото сега това й е голям проблем  с нейната дъщеря, никъде не ходи, ако не може да я измият.

Аз съм регистрирана и пак не видях снимките, нещо явно не правя както трябва.

Аги,  сетих се да видя другите какво са искали , да не се е подлъгала  Wink, но преобладаваше пони с шише  Simple Smile, нищо де, още по-лесно за мен , чудни барбита за по 10 лв от Джъмбо.

# 678
Тина, ами в краен случай с мокри кърпички, но почти няма място, където да не можем да се измием, щом в нас има шишенце  Laughing Аз съм с хемороиди и от там ми идва навика за миене, а не за бърсане  Rolling Eyes Embarassed Confused

# 679
Направо ви завиждам с тези момичета! Колички, кукли, рокли....ех, ех, ех! С тези коли, камиони у нас вече мога паркинги да правя. Joy Вчера на Дидо му купих едно пони Mr. Green обаче го представих с уговорката, че ще го дадем на племенницата. Пък и като са двама, все се карат за нещо... вчера взимайки Тони от градина, видях как двете близначки от групата му се млатят - едната хванала играчката и тича с нея, другата се опита да я докопа и я хвана за блузата, която стана дълга около 50 см от теглене, после първата се обърна и с мечок ли беше, какво ли там, я изпердаши през лицето....сестри, момичета! Wink
Всяка сутрин изпращам Тони на градина с уговорката, че ако разбера, че не е слушал госпожите, или че е бил наказван, ще бере ядове с мен после. Трябва непрестанно да им се говори, че учителките трябва да бъдат слушани. Много са палави там, събрали са се едни вагабонти, да не се подлъже да дава тон за пакости, че си пада малко своеволен. Овен!  Sunglasses

Яяяяя! Дидо идва и ми се плези! Отваря устата широко - имаме си един кътник  Shocked Ето защо беше толкова проклет миналата седмица, а и не иска да яде! Whistling

Бях споделила по-напред , че съм обрана. Да, и преди имах проблем с момичето, защото ми беше взела 10 лв без разрешение, в срядата ми взе 20 лв /не питайте защо беше вкъщи, просто съм наивна и смятах, че не може майка й да е нормален човек, а щерката крадла, мислех, че си е взела поука от миналогодишната кражба/ Пуснах тема в Нашите деца, за да получа и странични мнения. Този път много съм олекнала и ще подавам жалба в полицията, но все се надявам, че семейният им съвет ще вземе някакви адекватни решения и мерки, за да не я подавам в полицията.

# 680
  • София
Честито на онзиденшните именници!   bouquet

Ване, много хубава разходка сте си направили! Това нетипично хубаво за ноември време е особено подходящо за пътешествия. И ние походихме насам-натам последните 2 уикенда.

Вальока напоследък е подозрително послушен и изпълнителен. Снощи го питах, на какво се дължи туй чудо и той ми каза, че е защото Дядо Коледа вече гледал. #Crazy  Голям е хитряга, ама и на мен така много ми харесва Twisted Evil

С бърсането на трибуквието се справя добре, дори и вкъщи вече не ни дава да го бършем ние.

Коледно-новогодишните празници още не сме ги организирали, държа само да не сме в София. Цените на празничните оферти много ме изумиха - очаквах, че като е криза ще са поне малко по-ниски, а те ми се сториха доста по-надути от предишни години.

# 681
Коледно-новогодишните празници още не сме ги организирали, държа само да не сме в София. Цените на празничните оферти много ме изумиха - очаквах, че като е криза ще са поне малко по-ниски, а те ми се сториха доста по-надути от предишни години.

Мдааа  Rolling Eyes Направо прекаляват....предвид, че ние сигурно ще работим до 20 ч на 31ви ще сме пак по домашному нейде  Rolling Eyes А и тази година много гадно с тия почивни дни, никаква далавера  Laughing

# 682
Мили Майчици,малко страни от темата,но настръхнах когато прочетох това.
Познавам лично Билянка от клиниката,и не искам да страда повече.
Нейните родители са решили лечение извън БГ.
Моля,Ви от все сърце поне по един SMS,да се пусне. Praynig Praynig Praynig
Ето и за какво става въпрос?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539664.new#new

# 683
  • Boston, MA
Защо да няма почивни дни? На нас ни дават петъците, понеже почивните 25 декември и 1 януари се падат в събота.

# 684
Защо да няма почивни дни? На нас ни дават петъците, понеже почивните 25 декември и 1 януари се падат в събота.

Ааааа, и после в САЩ нямало комунизъм  Crossing Arms  Искам и аз!

# 685
  • Boston, MA
Просто федералните почивни дни са 10, и се спазват (от повечето бизнеси), ако се падат уикенд, се дават на друг ден. В Масачузетс имаме и няколко допълнителни празника, де.

Колко почивни дни/празници имате?

П.П. Искаш ли две седмици годишна ваканция, без болнични и без майчинство?  Laughing

# 686
То и аз имам само 2 седмици отпуска, нали съм домакиня  Mr. Green 
Тук не знам колко празника имаме, чакай да броя - Велик Ден 2 (не броя неделята), 1ви май, 3 други празника през май/юни (петдесетница и др), нац. празник на 3ти октомври, Коледа 2 дена и 1ви януари. Като се пада нещо в неделя - лош късмет - или баш късмет за работодателите  Laughing  Тази година е много кофти, Коледа и НГ се падат през уикенда, 3ти октомври и той така и мисля че 1ви май също. Здраве да е  Sunglasses

# 687
Мили Майчици,малко в страни от темата, но настръхнах когато прочетох това.
Познавам лично Билянка от клиниката, и не искам да страда повече.
Нейните родители са решили лечение извън БГ.
Моля Ви, от все сърце поне по един SMS да се пусне. Praynig Praynig Praynig
Ето и за какво става въпрос...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539664.new#new

Момичета и аз ви призовавам за помощ!
Птица е моята приятелка, чието детенце Йоанка съм ви разказвала, че се разболя от ЛЕВКЕМИЯ Sad. За щастие Йонка се повлиява много добре от лечението, за разлика от въпросното детенце- Билянка. Именно затова Птица моли за помощ за Биби, защото се познава лично с родителите и вярва, че всяко детенце трябва да има шанс за надеждно лечение.

Вярвам, че с общи усилия ще дадем шанса за живот на още едно детенце Peace Hug

# 688
Ванче, аз съм сложила линк към сайта на Биляна във ФБ, вчера пуснах СМС. Не знам дали ще се съберат парите, но силно се надявам!
Пишете от време на време какво става. Може да се направи регистрация в Ипей - там таксата е много ниска за превод, като се опитах да преведа към банковата сметка 2 лв, таксата беше 80 ст, а ако е през e-pay може много повече пари да постъпят, защото малко такса взимат./някакви 10 ст примерно/. Лошото е, че давайки кирливите 1,20 лв за СМС, кой знае колко постъпват реално, сигурно 80-90 ст.... Crossing Arms

Дано да има добър изход лечението!  Praynig

# 689
Един глупав въпрос от мен - при превод през и-пей никъде не пише да отбележа в коя банка, по номера на сметката ли се познава  newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт