ето БГ лакт.чай http://www.morkovi.com/index.php?m=320&lang=1&healthy_ca … amp;zdrave_klas=1
Кременче, нормално е да пулсира фонтанелата, не се притеснявай

- утре сме там да огледаме и поръчаме
- ще се редуваме с татко в песните и носенето - а за масажите вече две вечери правим по съвет на педката и малката е супер спокойна и явно се кефи, особено като стигнем часта с дупето 
Направо ако не са двете баби не знам какво щях да правя, много съм им благодарна че ме отменят и то точно сега, когато имам толкова неща за университета да правя.
Нес кафе също си пийвам от време на време (когато има време)
тези хора са ненормални. Дано да спират водата в по приемливи часове.

.Сега е време за хапване -ядохме в 8 и сега сме още в количката и я чакам.Спахме си пак като хапна в 22 вчера до 23 се хранихме и чак сутринта в 5 часа зяпнахме за цица.

Напоследък съм адски заета с децата, оправяме документите на Белла и Кари имат разни неща планирани в училище, тъй като скоро свършва учебната година - имат барбекю в петък, после концерт другата сряда и след това още едно тържество за децата, които напускат предучилищната и тръгват на училище 
А записах и час за посолството в Лондон другата седмица
Ох, имам нужда от почивка!
Но така и не можах да я оригвам след хранене 

За контрацепцията - вече съм решила да слагам спирала, но вероятно към септември месец като се върна от България
А иначе ако случайно се случи пак да забременея никога не бих махнала бебето, особено сега след като имам 2 дечица
Отделно, че мъжо ме навива за 3то, но аз мисля да изчакам още 4-5 години и ще видим 
С тази бременност качих 17кг, като смъкнах 11 досега и ми останат 6кг за да се чувствам добре т.е. искам да стана 50кг 

На кутийката пише Лактогонно средство - към 1,80 лв е

Сега спи като заклана.