Включвам се докато мъника спи!
Лукс, на патерица малко, но честита ви годишнина! Още много години да се обичате и още малки сладурковци ви пожелавам!
Славче, честитс двумесечинка и на твоята сладка госпожица!
Честито и на всички които празнуват днес!
Змейче, много сте хубави на аватара
не се сдържах, но сте прекрасни три дами.Аз нали не гледам ТВ, и изпускам много стряскащо инфо... Иначе на нас ни предстои да се сложи пентаксима. Решила съм да поставя само задължителните ваксини, всичко друго ми се струва излишно.
Макс го слагам в чувалче още от самото начало, доста плътно е, но той се отвива постояно и ме е страх да не изстине както спим на отворена балконска врата.
Аз имам проблем с кърмата
От няколко дни драстично намаля (от 240мл през деня едва изцеждам 60мл..) наложи се и да дохранвам с АМ. Гърдите ми са ужасно напрегнати и от вчера май си имам бучка в едната
През ноща нещата се нормализират и ъспявам да изцедя задоволително количество, но през деня едвам събирам. Ние все още сме с режим на 3 часа. Вечер след храненето в 21 се събужда към 2,30-3:00 или 4:00 и след това към 6:00 и 8:00... аз нямам нищо напротив де. Иначе през деня спи максимум по час между храненията. Доста бодърствува и даже мрънкоти ако го оставя да се забавява самичък.Силве, не му мисли размерите на младежа. От снимките не бих казала че е пораснал толкова много, но 13 см са си доста внушителна цифра.

Днес сутринта ходих да си оправям болничния. От болницата го бяха объркали,
бяха ми го съкратили с два дена. Добре че имаше на кой да оставя Макс, защото иначе трябваше да го мъкна с мен.Ох мами, при вас не знам как е, но на мен ми иде да
всичките ненакърмени мъже по улицата. То бива да ти зяпат в гърдите, ама чак пък толкова... направо се отчайвам вече.Май имаше още ама...

и съм адски раздразнителна. Ще ме изгонят ако продължавам така...

Дано всички здравословни проблеми на малчо скоро са минало и да се радвате пълноценно един на друг